Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:03 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Да се посмеем за моя сметка! I част. 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Да се посмеем за моя сметка! I част.
Днес имах свободно време и реших да поогледам my love, т.е. Мареата. Сетих се, че на РС диагностиката на АБС-а ми показа или реле или датчик на едно от колелата (светва ми от време на време лампата на АБС-а). Взех парченце много финна шкурка и зачистих крачетата на прословутото реле. После поогледах това онова, побутнах някой друг куплунг да ли не се разхлабил, проверих нивото на течностите. Накрая реших да запаля колата да видя всичко ли е наред. Паля, всички лампи на таблото изгасват (вкл. за АБС-а) и ...о, УЖАС! - лампата за нивото на спирачната течност не изгасва, м***цата й. Поглеждам отпред - спирачна течност в казанчето да се удавиш. Датчика (поплавъка) като нов, ама, викам, дай да го откача - може да е укъсил, кабела му неден. Разкачам буксата от поплавъка, паля - тцъ. Свети. Лягам под колата за оглед за течове. Няма. И така суетене и мислована дейност около 20 минути. Накрая решавам да направя едно кръгче около блока за проба (какво точно исках да пробвам ... ами, незнам). Сядам в колата и паля, ОТПУСКАМ ръчната и лампата изгасна. Елементарно, Уотсън, :36_2_49: . Тогава ми светна :idea: в главата, че лампата за ниско ниво на спирачната течност и за ръчната спирачка е една. Бях тотално изключил за това нещо. Идваше ми да си отхапя парче месо от ръката. От яд. На мене си. Иначе снощи давах мъдри съвети на колеги във форума точно за тази лампа. :yahoo lol:

Последна промяна sok1 на Чет Фев 28, 2008 9:55 pm, променена общо 3 пъти

Вто Ное 06, 2007 4:11 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Да не ти пука колега, важното е съветите да са добри :D

Fiat Bravo 1.6 16V 1996г.

Вто Ное 06, 2007 4:44 pm
Профил ICQ YIM WWW
UNREAD_POST 
Хахахаха не е истина, ама по някога се случват и такива неща.

Вто Ное 06, 2007 5:45 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
ами представяш ли си ако не ти хващаше ръчната и не беше я видял :) :shock:

Вто Ное 06, 2007 8:29 pm
Профил
UNREAD_POST 
/TDS/ написа:
ами представяш ли си ако не ти хващаше ръчната и не беше я видял :) :shock:

Да не ми хваща ръчната - това не мога да го допусна никога. Понякога тя е последната надежда... Но ако допуснем хипотетично, че имах такъв проблем - е те тогава сигурно щях да свала половината кола на земята. Ама не, щях да се оплача първо тук и някой да се сети вместо мен за какво иде реч. :)

Сря Ное 07, 2007 11:38 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]