|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Ще сменям Bravo-то за Palio.Вашите мнения и отзиви!
Автор |
Съобщение |
sasco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 9:28 pm Мнения: 163 Местоположение: София,Слатина
|
bahricin написа: Nino написа: doofiat написа: И на мен ми се струва дървена. Тъй като 1.5г карах Брава,на Палио съм бил пасажер са около 1000 км, мога да ти гарантирам и се подпиша с две ръце, че не е по-дървено от Бравата!!! Даже напротив, возията му ми се стори доста по-човешка от тази на Бравата!  не се сдържах ,вече карам зверчето около 33 000 км...ако караш както трябва йма много +++ ве в сравненйе с браво*то ,й както се знае е дйзайнйран за по тежкй условйя на употреба, моето палйо е 1,2 16в й честно казвам много често карам брава 1,6 й като челй скоростната кутйя на палйото дава по голям кеф й правй 1,2 мотора звяр,,,доколко е вярно незнам но на магйстрала съм вйдял 190 км/ч пълно натоварен:) та на уйкенд за рйба за пйкнйк й т,н, му се кефя като на полу джйп,,,  това е ... 
Евалата Bahricin,ти съвсем ще ме навиеш да си взема Палио!А какво мислиш за TD70 мотора?
_________________ Bravo 1,6 16V@'98,11/100км.газ-софийско
|
Сря Фев 14, 2007 1:06 am |
|
 |
bahricin
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 3:59 am Мнения: 174 Местоположение: друг
|
 :? td 70 откровено казано не съм вйдял й нему знам технйческйте даннй...трябва да е полско йлй бразйлско пройзводство й сй лйчй че не е *common rail*, за бензйнкйте 1,2 8v 1,2 16v й 1,6 16v й 1,3 multijet*a oтсенката мй е ОТЛЙчЕН...okaчването й трансмйсйята също...на втора ръка ако екземплярът е добър й е каран *човешкй*може да се купй защо не?
_________________ EX PALİO 1.2 16 V...
|
Сря Фев 14, 2007 8:06 pm |
|
 |
Stilo
|
Преди година на магистралата за Истанбул само Палио ме изпревари. Смятах да го държа за щит за полицаи но не успях. Малко ме е срам, но че върви - върви.
|
Сря Фев 14, 2007 9:33 pm |
|
 |
sasco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 9:28 pm Мнения: 163 Местоположение: София,Слатина
|
Благодаря на всички за мненията.Ще се насоча ЗА Палио,ама дизелка:)
_________________ Bravo 1,6 16V@'98,11/100км.газ-софийско
|
Чет Фев 15, 2007 1:24 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Не знам как не съм я видял навреме тази тема, за да ти разкажа колко съм доволен от моето палио. Виждам, че вече си го решил, така че мога само да ти кажа: Няма да сбъркаш  !
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Съб Фев 17, 2007 8:01 pm |
|
 |
bahricin
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 3:59 am Мнения: 174 Местоположение: друг
|
Stilo написа: Преди година на магистралата за Истанбул само Палио ме изпревари. Смятах да го държа за щит за полицаи но не успях. Малко ме е срам, но че върви - върви.  :mrgreen: нещо такова лй беше? е тва е моето зверче :mrgreen: направо се бъзйкаш в трафйка с голфаджйй й тем подобнй...ааа Stilo няма какво да се срамуваш все пак те е йзпреварйл ФЙАТ ане нещо друго... 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ EX PALİO 1.2 16 V...
|
Сря Фев 21, 2007 12:03 am |
|
 |
gurumxx
Кара велосипед
Регистриран на: Чет Сеп 27, 2007 7:51 am Мнения: 20 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 Re: Ще сменям Bravo-то за Palio.Вашите мнения и отзиви!
Вземи си Фиат Мултипла...висока и надежна кола с JTD мотор
sasco написа: doofiat написа: sasco написа: Така съм го решил.Много съм доволен от Палиото.Имаме 2 служебни и още 2 лични в работата ми(отделно има 2 Пунто и 1 Типо)...абе Фиат фенове сме си.Та Палиото е супер-височка,икономична(TD70),комби е и досега никакви сериозни проблеми не са правили.Очаквам вашите мнения за и против да сменя Bravo-то с Palio!
Поздрави:sasco Я пусни снимка на това Палио. Сподели какво точно ти харесва в Палио. Не му ли липсва пъргавост в сравнение с Бравото ти? Защо не се насочиш към Мареа дизел. По-стабилна е. Ще ги снимам.За пъргавост си прав-може би ще се насочя към по-голям двигател.Мареа не искам,защото е ниска като Браво/а и е по-голяма.Аз търся висока и не-голяма. @GTipo-спор НЯМА,че Браво/а е страходен дизайн и до ден днешен...а какво да кажем за преди 12 год.!......Браво ми по-харесва от Брава и Мареа.Палио е леко "дървенко".
|
Чет Ное 01, 2007 12:27 pm |
|
|