|
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 1:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Момчета не съм ходил да гласувам и пак ако има няма да отида.Ако вие на това му викате избори тежко ви и горко занапред.Понеже гледам че всички сте против социалистите / те си го и заслужават това отношение / но я си представете че сте от Кържали и сте гласували за вашия избранник нека той да не се казва Стефан Данаилов а ваш любимец примерно Милен Велчев и той получи 17000 гласа но не влезе в парламента а от ДПСто и с 6000 гласа влизат то тогава какви избори са ? Така че за какво са гласували тези 18000 човека ? за тоя дето духа. Докато не се измени избирателния закон няма файда от това гласуване.И затова не трябваше да се ходи до урните нека отидат само близките им за да се видят че никой ги неще.
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Вто Юни 28, 2005 11:36 pm |
|
 |
georgiarg
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 24, 2005 11:46 am Мнения: 323 Местоположение: Пловдив
|
Гласувах просто за да не съберат ДПС повече гласове
|
Сря Юни 29, 2005 8:38 am |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
Мисля, че всеки би трябвало да гласува .... зашо ли - ами - за да се знае че всеки си е избрал управника ... а така - половин българия няма мнение кой да я управлява, а после недоволна ... а ма ще си е ... като не полага малко усилие да иде да гласува .... но как да е ... изборите минаха ... задават се следващите .... поне там да вземем да се сетим че трябва да се гласува ............
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Чет Юни 30, 2005 9:17 am |
|
 |
prog
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 27, 2005 2:58 pm Мнения: 125 Местоположение: София
|
ivo написа: Мисля, че всеки би трябвало да гласува .... зашо ли - ами - за да се знае че всеки си е избрал управника ... а така - половин българия няма мнение кой да я управлява, а после недоволна ... а ма ще си е ... като не полага малко усилие да иде да гласува .... но как да е ... изборите минаха ... задават се следващите .... поне там да вземем да се сетим че трябва да се гласува ............
прав си но, аз примерно до като попълня бюлетината не бях сигурен за кого да гласувам...
имам предвид че е трудно да имаш мнение по този въпрос в днешно време, заради хората които са в политиката, заради законите... и най-вече защото всеки знае че почти всички са корумпирани!
_________________ ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
|
Чет Юни 30, 2005 11:08 am |
|
 |
Petrov
|
divaka написа: Petrov написа: divaka написа: Ето това е!!! Оказа се, че пак бъдещето ни ще е определено от хора, повечето от които няма да доживеят края на мандата...Просто нямам думи Също така и от хора които не живеят в България и такива които незнаят за какво става въпрос (тея дет гласуват етнически). хмм в момента уча в Германия, но не знам дали това се брои за живеене. Иначе тук, в САЩ и като цяло Европа най-много са гласували за НДСВ и десните партий. Лошо е, че има и много, които са гласували за БСП и АТАКА. Не разбирам какво правят такива хора на запад, като се има предвид с каква насоченост са и двете прартий и особено АТАКА. 
divaka, имъм предвид "българите" в Турция. По бТВ, даваха репортаж на гласуващите там и за сетен път се убедих, че трябва по някъкъв начин да им се отнеме правото на глас. Как може човек, който от 15 години не се е връщал в България да гласува и то за ДПС, защото Доган отишъл и им казал, че всичко в България е добре и т.н.
И според мен големия вот за "АТАКА" идва от такива на които им е писнало пенсии и хора от малцинствата да им определят кой ще ги управлява.
|
Чет Юни 30, 2005 11:14 am |
|
 |
Yavor
|
Колега Petrov ти май не знаеш защо ходят турците в Турция да гласуват - обещано им е че ще се подпише пенсионно съглшение между България и Турция (което не става вече 12 години-защо ли?) и те хората се надяват че в Турция ще им признаят отработените в БГ 10-15-20години и ще могат да се пенсионират там защото сега ако нямат по 20години стаж в Турция и достигнат определена възраст нямя начин да се пенсионират. Та затова гласуват хората - за собствения си интерес а не защото обичат България.
|
Чет Юни 30, 2005 2:30 pm |
|
 |
Petrov
|
Yavor, точно това имах предвид и аз. Че са хора който реално не правят нищо (положително) за България, а заради техния вот ние си го отнасяме.
Незнам какво са им обещавали, но от 15 (съзнателен) живот в район с доста турско население и мога да кажа само едно, че гласуват както им кажат лидерите по райони.
|
Чет Юни 30, 2005 6:32 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
prog написа: прав си но, аз примерно до като попълня бюлетината не бях сигурен за кого да гласувам...
имам предвид че е трудно да имаш мнение по този въпрос в днешно време, заради хората които са в политиката, заради законите... и най-вече защото всеки знае че почти всички са корумпирани!
Така е ... но може да се пусне и празен вот, а не да се преразпределя вота на негласувалите на най-много събралите ......
Така че - гласувай на всяка цена !!!! :!: :!:
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Пет Юли 01, 2005 8:15 am |
|
 |
prog
Кара Фиатче 126
|
ivo написа: prog написа: прав си но, аз примерно до като попълня бюлетината не бях сигурен за кого да гласувам...
Така е ... но може да се пусне и празен вот, а не да се преразпределя вота на негласувалите на най-много събралите ...... Така че - гласувай на всяка цена !!!! :!: :!:
аз все пак гласувах, но просто до последния момент се чудех за кой...
чудех се дали пак на същите да гласувам доверие...
|
Пет Юли 01, 2005 12:11 pm |
|
 |
blondy_driver
|
Хммм незнам аз съм човек на 19 години отидох,гласувах и какво......
в заключение установих ,че българите сме си тъпо племе
Не е реално в близкото ни минало ние да сме се борили едва ли не със зъби и нокти за да свалим червеното.....а сега същите идеоти да отидат и да гласуват за комунягите  просто без коментар :!:
|
Съб Юли 02, 2005 6:21 pm |
|
 |
prog
Кара Фиатче 126
|
blondy_driver написа: Хммм незнам аз съм човек на 19 години отидох,гласувах и какво...... в заключение установих ,че българите сме си тъпо племе Не е реално в близкото ни минало ние да сме се борили едва ли не със зъби и нокти за да свалим червеното.....а сега същите идеоти да отидат и да гласуват за комунягите  просто без коментар :!:
така е... всички чакат просто ей така да се оправи... и така ще ги редуваме докато не го забранят... 
|
Вто Юли 05, 2005 7:28 pm |
|
 |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Не е реално в близкото ни минало ние да сме се борили едва ли не със зъби и нокти за да свалим червеното.....а сега същите идеоти да отидат и да гласуват за комунягите ][/quote]
тъй като за мен всички са маскари и за това не ходих да гласувам то питам господина като два пъти неговите демократи взимаха власта защо така се осраха? Така че дали комунисти дали демократи са на власт все тая.Я ги вижте сега половин България е във вода а нито един новоизбран депутат няма в тия райони ивече 10 дни след изборите не могат да си поделят баницата.Тъй че тия дето гласувахте си избрахте още по големи боклуци......[/b]
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Вто Юли 05, 2005 8:15 pm |
|
 |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
като говорим за заблудени гласоподаватели........"Пича" Стефчо Софиянски и тои се намести, голям управник е София сега е цялата в БОКЛУЦИ! Същото и за неКРАДЕЦА Иванчо Костов. Боже този беден човечец добре че ще е в парламента та да захлеби малко че умря от глад.
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
|
Сря Юли 06, 2005 12:51 pm |
|
 |
flx
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 10:52 am Мнения: 243 Местоположение: София 15 Младост
|
Най ме е яд, че Стефчо ще получи депутатски имунитет и няма да могат да го съдят 
_________________ FIAT MAREA - 1998г 1.6 16V elx
|
Сря Юли 06, 2005 2:35 pm |
|
|