|
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
teti
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 10:46 pm Мнения: 33 Местоположение: София 14 Искър
|
еми явно не си се заглеждала по типовете с браво... не е от любов към марката, от любов към гъзарията...
_________________ Punto 1.1
|
Вто Юли 05, 2005 7:20 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
teti написа: еми явно не си се заглеждала по типовете с браво... не е от любов към марката, от любов към гъзарията...
Еми мерси, това беше супер мило. Кво им е на типовете с Браво бе???
Не знаех, че точно тук ще се делим на модели..Успокоява ме поне, че изказваш това мнение в тази тема та ти е простено :evil:
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Вто Юли 05, 2005 7:56 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
blondy_driver написа: teti написа: и са кво стана, тема за браво.... аре моля без офф топик.. хехехех.... това браво си е новия голф в София.... темата не беше ли за блондинките  :lol:  е това е най-смешното и тъпо нещо което съм прочела 
Поне колежката има по-трезво мнение от някои други по-горе
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Вто Юли 05, 2005 7:57 pm |
|
 |
blondy_driver
|
хехе я да не се дърпаме и караме
плюс това тук си е наша територия и ние си хвърляме такива бисерчита .....размисли на блондинка
тук само за русо и хубаво ще се пише, съгласни :?: 
|
Вто Юли 05, 2005 11:31 pm |
|
 |
blader
Кара кола
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 2:08 pm Мнения: 326 Местоположение: София
|
blondy_driver написа: хехе я да не се дърпаме и караме плюс това тук си е наша територия и ние си хвърляме такива бисерчита .....размисли на блондинка тук само за русо и хубаво ще се пише, съгласни :?: 
Хихи, кога блондинките ще удовлетворят желанието на мъжете от форума да се срещнем на живо  Така де, да не случайно да сте брюнетки(ей и за тях ще трябва една тема да не се сърдят :lol: ) под прикритие :lol:
_________________ FIAT Bravo 1.6 16V '97
|
Сря Юли 06, 2005 9:28 am |
|
 |
blondy_driver
|
blader написа: blondy_driver написа: хехе я да не се дърпаме и караме плюс това тук си е наша територия и ние си хвърляме такива бисерчита .....размисли на блондинка тук само за русо и хубаво ще се пише, съгласни :?:  Хихи, кога блондинките ще удовлетворят желанието на мъжете от форума да се срещнем на живо  Така де, да не случайно да сте брюнетки(ей и за тях ще трябва една тема да не се сърдят :lol: ) под прикритие :lol:
ех милия blader колко пъти момчето вика айде среща айде среща а ние си правим на ударени :roll: ама ето аз сега ти обръщам внимание  събери всички колежки и от мен нямаш проблеми идвам!
|
Сря Юли 06, 2005 10:23 am |
|
 |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
от доста време не съм ходил на срещите, обаче след като ще има блондинки, НЯМА ДА ПРОПУСНА 
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
|
Сря Юли 06, 2005 12:10 pm |
|
|