|
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Нов стикер ще краси предните стъкла на колите ни
Автор |
Съобщение |
Humppa
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 05, 2005 8:54 am Мнения: 266 Местоположение: Белене
|
 Нов стикер ще краси предните стъкла на колите ни
Здравейте.
Поредната идиотщина на управниците ни. От първи юни ще се наложи да лепим стикреи и за гражданска отговорност на предното стъкло на колата (като тези стикери ще съдържат общо 4 различни части, които ще се поставят на стъклото, нна полицата, която остава при застрахователя-мошенник, към талона на шофьора и още нещо). По този начин е се подобри контрола от страна на КАТ към нередовните колеги.
И на какво ще заприлича стъклото на автомобила?
1. Стикер за ГТП
2. Минетка
3. Стикер за ГО
4. Стикер за АГУ
5. Други стикери (лекар, инвалид)
Предлагам да се залепят на прозореца още снимката на шофьора в профил и анфас, адресна регистрация и птъна карта на българия в мащаб 1:35000 с обозначение на по-големите дупки по пътищата.
Писна ми от глупости! :evil:
_________________ FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103hp
KAWASAKI ZL600B Eliminator 600cc 16v 61hp
-----------------------------------------------------
Хора, не газете животните с колите си по пътищата!
|
Вто Май 31, 2005 12:04 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Нов стикер ще краси предните стъкла на колите ни
Humppa написа: Здравейте. Поредната идиотщина на управниците ни. От първи юни ще се наложи да лепим стикреи и за гражданска отговорност на предното стъкло на колата (като тези стикери ще съдържат общо 4 различни части, които ще се поставят на стъклото, нна полицата, която остава при застрахователя-мошенник, към талона на шофьора и още нещо). По този начин е се подобри контрола от страна на КАТ към нередовните колеги. И на какво ще заприлича стъклото на автомобила? 1. Стикер за ГТП 2. Минетка 3. Стикер за ГО 4. Стикер за АГУ 5. Други стикери (лекар, инвалид)
Предлагам да се залепят на прозореца още снимката на шофьора в профил и анфас, адресна регистрация и птъна карта на българия в мащаб 1:35000 с обозначение на по-големите дупки по пътищата.
Аз искам на колата ми да има само един стикер и той ще е клубния. Писна ми от тъпи решения с цел оправдаване на заплати. Тоя народ е за едни специализирани заведения, а не за правителствени кабинети 
|
Вто Май 31, 2005 12:20 pm |
|
 |
Capoeira
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 8:39 pm Мнения: 179 Местоположение: София
|
Добре до тук имам 4 от 5те стикерчета само газова да сложа и ше остане едно тясно пространство като процеп на бойница през което трябва да се ориентирам...
|
Сря Юни 01, 2005 5:38 am |
|
 |
KGB
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:22 pm Мнения: 13 Местоположение: София
|
минетките от догодина отпадат...ако вече не са отпаднали...само, че си траят..ако някой има достап до електронния ДВ нека провери... там не знам дали има търсачка.
_________________ www.clubalfaromeo.com
|
Чет Юни 02, 2005 10:51 pm |
|
 |
TORINO_MOTOR
Кара кола
Регистриран на: Съб Яну 08, 2005 11:28 am Мнения: 205 Местоположение: София/Дружба-2
|
 Re: Нов стикер ще краси предните стъкла на колите ни
Humppa написа: Здравейте. Поредната идиотщина на управниците ни. От първи юни ще се наложи да лепим стикреи и за гражданска отговорност на предното стъкло на колата (като тези стикери ще съдържат общо 4 различни части, които ще се поставят на стъклото, нна полицата, която остава при застрахователя-мошенник, към талона на шофьора и още нещо). По този начин е се подобри контрола от страна на КАТ към нередовните колеги. И на какво ще заприлича стъклото на автомобила? 1. Стикер за ГТП 2. Минетка 3. Стикер за ГО 4. Стикер за АГУ 5. Други стикери (лекар, инвалид)
Колега забрави и акта за раждане на водача ,и ако е мъж на задното стакло да залепи и воената книжка  :lol:
_________________ FIAT MAREA 1.9TD
|
Пет Юни 03, 2005 12:38 am |
|
 |
prog
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 27, 2005 2:58 pm Мнения: 125 Местоположение: София
|
а като сложиш и стикерите по другите прозорци... аларма, застраховка... то става...
но пък надявам се скоро да има и един хубав стикер на клуба ФИАТ 
_________________ ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
|
Пет Юни 03, 2005 12:38 am |
|
 |
javor
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Дек 27, 2004 6:41 pm Мнения: 102 Местоположение: Костинброд
|
Нищо чудно да ни забранят да го лепим на стъклото,защото ще"овлича вниманието на шофьора и пречи на видимостта"!!! 
_________________ Brava JTD ELX
105 к.с.99"
|
Пет Юни 03, 2005 7:30 am |
|
 |
AFBWorld
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 4:02 am Мнения: 126 Местоположение: Пловдив
|
Ееее, тогава вече ще налепя гореспоменатите стикери / и каквито още намеря/ на безцветно фолио и при спиране за проверка ще ги просвам на предния капак с думи от рода на " Айде ,бате , днес са на прИмоСия-3 за леФ"  :lol:
_________________ Croma 2.0 ie
|
Съб Юни 04, 2005 1:27 am |
|
 |
Petrov
|
AFBWorld написа: Ееее, тогава вече ще налепя гореспоменатите стикери / и каквито още намеря/ на безцветно фолио и при спиране за проверка ще ги просвам на предния капак с думи от рода на " Айде ,бате , днес са на прИмоСия-3 за леФ"  :lol:
Само дето трябва да са залепени на стъклото щото иначе се водят за невалидни., поне така е с Минетката 
|
Съб Юни 04, 2005 11:20 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|