|
|
|
|
Дата и час: Сря Дек 11, 2024 5:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
valiouzana
Кара детска количка
|
термостат на фиат Мареа
Здравейте колеги. Имам един въпрос относно фиат Мареа. Мисля че колата не загрява достатъчно защото винаги стрелката стои на първото деление след нулата Няма значение къде а карам само по някога на баир и то около 20км.-во каране стига до второто деление.Сигурно е термостата.Ако се налага смяна обяснете какъв трябва да е и как се сменя. мисля че ще се справя защото доста ремонти си правя сам. Фиатката е Мареа-1.8 бензин.
|
Вто Ное 20, 2012 10:38 pm |
|
|
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Re: термостат на фиат Мареа
Термостатите за първо вграждане във FIAT са на BEHR. Има ги на пазара с цени около 80лв., но точно за твоя мотор не мога да ти кажа цената. Трябва да си провериш. Смяната е лесна, но е свързана с известно разливане на антифриз. Подготви си малко за доливане. Ето как изглежда частта.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Ное 21, 2012 7:48 am |
|
|
Stivan_alone
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Апр 22, 2010 7:46 pm Мнения: 11 Местоположение: Словения
|
Re: термостат на фиат Мареа
Точно това е термостата от снимката на колегата Ферари аз съм също с Мареа 1.8 16в седан и при мен беше същия проблем колега стрелката отиваше до втората чертичка та ако ще и колата да е в движение от повече от два часа и парното беше малко вяло явно е умрял стария термостат на отворено сменяй ще видиш каква разлика има след това стрелката отива и стой точно там където трябва да бъде парното се подобри и разхода падна термостата е много важно да е изправен.
_________________ Жената и колата са двете неща, без които един мъж не може, към които се привързва най-лесно и, които имат навика да го изоставят точно тогава, когато най-много се нуждае от тях. Типо 1.6 и.е някаде около 90 те години
|
Нед Дек 01, 2013 12:03 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|