|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 04, 2025 9:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 1 мнение ] |
|
Покупкa на Фиат Браво/Брава
Автор |
Съобщение |
spit-fire
|
 Покупкa на Фиат Браво/Брава
Здравейте. Днес се регистрирах във форума. По принцип съм БМВ ентусиаст, но много пресилено ще е за първа кола да си купя БМВ , тъй като все още нямам финансова възможност да го потдържам. Та спрях се на тези 2 модела Фиатки. Не разбрах колко са икономични по принцип, защото всеки тук казва различно, та от 6/10 до 10/15 варират тея разходи. Доколкото разбрах един от най-читавите мотори е този 1.6 16V 103 коня. Хвърлил съм око на няколко такива Фиатчета по автокъщите в Сливен и мисля да отида да ги погледна по-сериозно утре. Нов внос са и не са перфектни поне на външен вид, но на него майната му ако не е перфектен. Колата ще я закарам все пак при приятел - майстор да и хвърли едно око, но може ли да ми кажете по какво мога да позная аз на пръв поглед дали колата ще бъде горе долу читава или не? Цени от сорта 2500-2800 реални ли са за Брава/Браво от 97/98 година? Къде да гледам за ръжди ако има такива слаби места? Имам познания по автомобилите, но не достатъчно за да преценя сам дали колата е читава така че ако може ми помогнете как да успея в избора си а аз ще се опитам в близките дни да ви зарадвам с още един член на вашия клуб и непременно да покажа количката, която съм взел.
Поздрави!
|
Чет Май 20, 2010 11:12 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 1 мнение ] |
|