|
|
Дата и час: Сря Юли 02, 2025 3:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Скъсах жило на съединител повече от 15 пъти...
Автор |
Съобщение |
perla777
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Юли 11, 2009 3:05 pm Мнения: 12 Местоположение: Stara Zagora
|
 Скъсах жило на съединител повече от 15 пъти...
Имам Фиат Браво 1.8 i 96г.от няколко години, през последната година и половина започна да ми къса жилото на съединителя, от началото купувах и ходех на сервиз, после започнах да вземам от моргите, защото там поне си е оригинално,(съединителя го смених задължително) накрая се свързах със стругар, който ми направи на струг една от пластмасовите части, която се закача за педала,направи ми и заварка на самото жило, но издържа два месеца, днес за пореден път имах този проблем, съвсем сама си го свалих, но за съжаление е събота и няма къде да ми го направят.Не знам на какъв сервиз да отида, за да ми направят правилната диагностика.Няма никаква логика в това късане.А педала си е твърд и по-мек не става.Ако някой може да ми даде полезен съвет, ще му бъда благодарна.
|
Съб Юли 11, 2009 4:48 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Re: Скъсах жило на съединител повече от 15 пъти...
Колежке, при този мотор жилото прави една дъга и се обръща на 180 градуса. Има си път по който трябва да мине. Също така е добре жилото да се гресира хубаво.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Съб Юли 11, 2009 6:00 pm |
|
 |
perla777
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Юли 11, 2009 3:05 pm Мнения: 12 Местоположение: Stara Zagora
|
по принцип гледам да го прекарвам по един и същи начин, мислех, както казахте да сложа грес, но ме посъветваха, че събира много прах и сложих малко нафта
|
Нед Юли 12, 2009 1:00 pm |
|
 |
ventsi79
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Мар 27, 2008 12:41 pm Мнения: 64 Местоположение: София 14 Искър,Плевен
|
perla777 написа: по принцип гледам да го прекарвам по един и същи начин, мислех, както казахте да сложа грес, но ме посъветваха, че събира много прах и сложих малко нафта Колежке,пък тя, нафтата хич не събира прах!Следващият път пробвай с грес,щото ако всичко се смазваше с нафта,нямаше да измислят маслото 
Нед Юли 12, 2009 9:32 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|