Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 12:37 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 604, 605, 606, 607, 608, 609, 610 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
Айде! Работете! Разрешавам ви!

Чет Сеп 11, 2008 12:07 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
зависи си от чувството за хумор на кандидат- жениха ( че и на булката )

В университета, по Маркетинг ми преподаваше доц. Боян Дуранкев! много готин човек! Направо уникален! Той е от УНСС по принцип, но преподава и във ВУЗФ! Не помня какъв въпрос зададе, но получи отговор ЗАВИСИ! И писа 6! Защото това бил най - точния отговор на въпростите в Маркетинга! Просто найстина уникален човек!

Чет Сеп 11, 2008 12:09 pm
Мнение 
Мразя шибаните, гадни, гнусни, педалски, нещастни, чукани, изкилифинчени лизинги! Кой по дяволите ги е измислил! Ааххххххххфкдфхсдф :angry: :ranting2:
:angry: :ranting2: :angry: :ranting2: :angry: :ranting2: :angry: :ranting2: :angry: :ranting2: :angry: :ranting2: :angry: :ranting2:

Чет Сеп 11, 2008 2:54 pm
Мнение 
Кво е станало?

Чет Сеп 11, 2008 2:58 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Кво е станало?

Тука осчетоводявам нек'ви безумия, измислени от институцията Уникредит! Ще повърна!

Чет Сеп 11, 2008 3:01 pm
Мнение 
Кво да ти кажа....кой за каквото е учил Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Чет Сеп 11, 2008 3:12 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Кво да ти кажа....кой за каквото е учил Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Все си мислех, че не съм учил да се занимавам с недомислици и малоумщини! Е сега вече напълно разбирам колегата Ферари за темата му от днес!

Чет Сеп 11, 2008 3:19 pm
Мнение 
Всеки се сблъсква с олигофренията....пример - спечелен търг. Трябва да се изготви доклад. Част от доклада включва екзекутивен чертеж на едно помещение и трябва да ми се вземат вътрешните размери...о, ужас, вратата е заварена и инвестотора отказва да ти съдейства и да я отвори :shock: шах и мат

Чет Сеп 11, 2008 3:27 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Всеки се сблъсква с олигофренията....пример - спечелен търг. Трябва да се изготви доклад. Част от доклада включва екзекутивен чертеж на едно помещение и трябва да ми се вземат вътрешните размери...о, ужас, вратата е заварена и инвестотора отказва да ти съдейства и да я отвори :shock: шах и мат

Малоумщини всякакви и отвсякъде! Ебало си е майката! Още ли ти седят тасовете?

Чет Сеп 11, 2008 3:48 pm
Мнение 
Седят още....ама стова луп-луп по легналите полицаи до работата...знам ли до кога Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Сеп 11, 2008 4:05 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Седят още....ама стова луп-луп по легналите полицаи до работата...знам ли до кога Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

К'во да ти кажа! Те са сложени безобразно! Незнам кой идиот ти ги е слагал, ама е пълен некадърник! Ако паднат, ще го накараш да ти боядиса джантите бели! Тамън да може да се чернее феродото като се търка! Ще е супер ефектно!Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Сеп 11, 2008 4:09 pm
Мнение 
Не само това, ами и свинските опашки не са симетрично сложени, а тоя дето си остави ръцете и посале избяга, вместо да остане да го почерпя

Чет Сеп 11, 2008 4:13 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Не само това, ами и свинските опашки не са симетрично сложени, а тоя дето си остави ръцете и посале избяга, вместо да остане да го почерпя

Абе и аз видях, че не са сложени симетрично, ама то май било тъмно и неудобно! Ама ги сложил там... някак! Разбрах, че не посмял да остане за почерпка, щото толко ужасно бил сложил тасовете, че рискуввал да бъде отровен и после - гавра с труп!

Чет Сеп 11, 2008 4:18 pm
Мнение 
Една светулка предложила да свети, ама некой се дърпал Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Сеп 11, 2008 4:23 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Една светулка предложила да свети, ама некой се дърпал Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Светулката предложила, когато той е бил на пред последния тас! Все пък някой трябва да и е виновен на светулката! :Angry:

Чет Сеп 11, 2008 8:56 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 604, 605, 606, 607, 608, 609, 610 ... 637  Следваща