Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 3:52 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 603, 604, 605, 606, 607, 608, 609 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
m1t3t0 написа:
Не ти е лесно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
айде до утре, че с теб чак тогава ще се видим :)

Мите, намали я тая снимка в сигнатурата """:)

Сря Сеп 10, 2008 8:44 pm
Мнение 
Arnold написа:
:namigane:

Помислихме си, че си се оженил и са ти резнали достъпа до комп Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Сря Сеп 10, 2008 10:29 pm
Мнение 
Колеги! Спите ли?

Сря Сеп 10, 2008 11:21 pm
Мнение 
nennormalnoto написа:
Колеги! Спите ли?

По двойки, по тройки, със съседа/съседката...с козичката Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Сеп 10, 2008 11:39 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
nennormalnoto написа:
Колеги! Спите ли?

По двойки, по тройки, със съседа/съседката...с козичката Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

По 3ки, а?!Не те е срам! Козичката е мноо добре! Поне не мрънка, не и трябват пари за бенз, за кафета, зацигари, за БИРА, за козметика, за...квото се сетиш!

Сря Сеп 10, 2008 11:49 pm
Мнение 
Да ти купим надуваема козичка? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Чет Сеп 11, 2008 12:03 am
Мнение 
Tuzarka написа:
Да ти купим надуваема козичка? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Купете ми! Даже може да направим благотворителна фондация: Бъдеще за Иван! Сексуалният живот с една коза!

Хммм! Предпочитам си жената! Добре, че се е излъгала да ме вземе, че вярно козичка трябваше да търся! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Сеп 11, 2008 10:16 am
Мнение 
хаха като заговорихте за надуваеми козички...един колега наскоро за едно ергенско парти взе за младоженеца надуваемо ....прасе....били най- търсени... :shock: :shock: :shock: Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Сеп 11, 2008 10:34 am
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
хаха като заговорихте за надуваеми козички...един колега наскоро за едно ергенско парти взе за младоженеца надуваемо ....прасе....били най- търсени... :shock: :shock: :shock: Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Ебахти и търсенето! Това е пълна гавра! Надуваемо прасе! Зак'во! Че аз си имам истински в двора! Знаиш ли колко ще са щастливи баба и дядо! Ще зема да опъна прасетата, пък да се чудят, как така толко са живнали! Ма да зема да мина и кокошките, и пуйките! Може и през кучетата да мина! Ааа, да! И Анджелина Джоли ще мина! Това ми е костенурката! Ще и хареса!!! Направо ще и омекне черупката от страст!

Чет Сеп 11, 2008 10:37 am
Мнение 
nennormalnoto написа:
Ебахти и търсенето! Това е пълна гавра! Надуваемо прасе! Зак'во! Че аз си имам истински в двора! Знаиш ли колко ще са щастливи баба и дядо! Ще зема да опъна прасетата, пък да се чудят, как така толко са живнали! Ма да зема да мина и кокошките, и пуйките! Може и през кучетата да мина! Ааа, да! И Анджелина Джоли ще мина! Това ми е костенурката! Ще и хареса!!! Направо ще и омекне черупката от страст!

Младежо Вие сте бил ненаситен..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Сеп 11, 2008 10:43 am
Мнение 
nennormalnoto написа:

Ебахти и търсенето! Това е пълна гавра! Надуваемо прасе! Зак'во! ....

Това е съвсем сериозно....той го показа в отдела, преди партито....ужасно....изглежда си като нормално прасе (играчка) с 4 крака....
Били свършили козички, овчици....и имало останало само 1 прасе.... :blurp:

Чет Сеп 11, 2008 10:45 am
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
nennormalnoto написа:

Ебахти и търсенето! Това е пълна гавра! Надуваемо прасе! Зак'во! ....

Това е съвсем сериозно....той го показа в отдела, преди партито....ужасно....изглежда си като нормално прасе (играчка) с 4 крака....
Били свършили козички, овчици....и имало останало само 1 прасе.... :blurp:

Направо му завиждам! Толкова е по - добре да чукаш прасе, вместо жена! Суперррррр! Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Чет Сеп 11, 2008 10:52 am
Мнение 
nennormalnoto написа:
Направо му завиждам! Толкова е по - добре да чукаш прасе, вместо жена! Суперррррр! Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Ами пак да кажа,че това е майтапчийски подарък за ергенско парти....явно ти е убягнало това.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Сеп 11, 2008 10:59 am
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
nennormalnoto написа:

Ами пак да кажа,че това е майтапчийски подарък за ергенско парти....явно ти е убягнало това.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чак да ми е убягнало, не е! Просто се опитвам да вкарам нещо като шеговит диалог! Греда! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
Иначе да, за подарък е много готино! Сигурен съм, че е станал ебати бъзика!

Чет Сеп 11, 2008 11:12 am
Мнение 
nennormalnoto написа:
..... Сигурен съм, че е станал ебати бъзика........!

Абе зависи си от чувството за хумор на кандидат- жениха ( че и на булката ) Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Чет Сеп 11, 2008 12:07 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 603, 604, 605, 606, 607, 608, 609 ... 637  Следваща