|
|
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 3:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Paparac
|
m1t3t0 написа: Не ти е лесно айде до утре, че с теб чак тогава ще се видим 
Мите, намали я тая снимка в сигнатурата """:)
|
Сря Сеп 10, 2008 8:44 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Помислихме си, че си се оженил и са ти резнали достъпа до комп 
|
Сря Сеп 10, 2008 10:29 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Колеги! Спите ли?
|
Сря Сеп 10, 2008 11:21 pm |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Колеги! Спите ли?
По двойки, по тройки, със съседа/съседката...с козичката 
|
Сря Сеп 10, 2008 11:39 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: Колеги! Спите ли? По двойки, по тройки, със съседа/съседката...с козичката 
По 3ки, а?!Не те е срам! Козичката е мноо добре! Поне не мрънка, не и трябват пари за бенз, за кафета, зацигари, за БИРА, за козметика, за...квото се сетиш!
|
Сря Сеп 10, 2008 11:49 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Да ти купим надуваема козичка? 
|
Чет Сеп 11, 2008 12:03 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Да ти купим надуваема козичка? 
Купете ми! Даже може да направим благотворителна фондация: Бъдеще за Иван! Сексуалният живот с една коза!
Хммм! Предпочитам си жената! Добре, че се е излъгала да ме вземе, че вярно козичка трябваше да търся! 
|
Чет Сеп 11, 2008 10:16 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
|
Чет Сеп 11, 2008 10:34 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Ебахти и търсенето! Това е пълна гавра! Надуваемо прасе! Зак'во! Че аз си имам истински в двора! Знаиш ли колко ще са щастливи баба и дядо! Ще зема да опъна прасетата, пък да се чудят, как така толко са живнали! Ма да зема да мина и кокошките, и пуйките! Може и през кучетата да мина! Ааа, да! И Анджелина Джоли ще мина! Това ми е костенурката! Ще и хареса!!! Направо ще и омекне черупката от страст!
|
Чет Сеп 11, 2008 10:37 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
nennormalnoto написа: Ебахти и търсенето! Това е пълна гавра! Надуваемо прасе! Зак'во! Че аз си имам истински в двора! Знаиш ли колко ще са щастливи баба и дядо! Ще зема да опъна прасетата, пък да се чудят, как така толко са живнали! Ма да зема да мина и кокошките, и пуйките! Може и през кучетата да мина! Ааа, да! И Анджелина Джоли ще мина! Това ми е костенурката! Ще и хареса!!! Направо ще и омекне черупката от страст!
Младежо Вие сте бил ненаситен..... 
|
Чет Сеп 11, 2008 10:43 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
nennormalnoto написа: Ебахти и търсенето! Това е пълна гавра! Надуваемо прасе! Зак'во! ....
Това е съвсем сериозно....той го показа в отдела, преди партито....ужасно....изглежда си като нормално прасе (играчка) с 4 крака....
Били свършили козички, овчици....и имало останало само 1 прасе.... 
|
Чет Сеп 11, 2008 10:45 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Eli's BRAVO написа: nennormalnoto написа: Ебахти и търсенето! Това е пълна гавра! Надуваемо прасе! Зак'во! ....
Това е съвсем сериозно....той го показа в отдела, преди партито....ужасно....изглежда си като нормално прасе (играчка) с 4 крака.... Били свършили козички, овчици....и имало останало само 1 прасе.... 
Направо му завиждам! Толкова е по - добре да чукаш прасе, вместо жена! Суперррррр! 
|
Чет Сеп 11, 2008 10:52 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
nennormalnoto написа: Направо му завиждам! Толкова е по - добре да чукаш прасе, вместо жена! Суперррррр! 
Ами пак да кажа,че това е майтапчийски подарък за ергенско парти....явно ти е убягнало това.... 
|
Чет Сеп 11, 2008 10:59 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Eli's BRAVO написа: nennormalnoto написа: Направо му завиждам! Толкова е по - добре да чукаш прасе, вместо жена! Суперррррр!  Ами пак да кажа,че това е майтапчийски подарък за ергенско парти....явно ти е убягнало това.... 
Чак да ми е убягнало, не е! Просто се опитвам да вкарам нещо като шеговит диалог! Греда!
Иначе да, за подарък е много готино! Сигурен съм, че е станал ебати бъзика!
|
Чет Сеп 11, 2008 11:12 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
nennormalnoto написа: ..... Сигурен съм, че е станал ебати бъзика........!
Абе зависи си от чувството за хумор на кандидат- жениха ( че и на булката ) 
|
Чет Сеп 11, 2008 12:07 pm |
|
|