Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 3:52 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 602, 603, 604, 605, 606, 607, 608 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
m1t3t0 написа:
Мдам тук си много прав. А иначе аз си хареса един HP Dual Core на 2.6 GhZ DDR 2 две по 1024 MB. nVidia G-Force 8400 17 инча монитор за 1799лв. ;-)

Аз да ти кажа честно, на тоя етап не бих си купил толкова сериозна машина! Свикнал съм на простички компчета! В смисъл, че затова, което правя те са супер! В офиса съм с 98 SE даже! А, дано Лаптоп = чето ти не върви с Виста! Поне за мен, това е безмислен Windows! Бачках в една фирма за компове и масово звъняхме в MS да DOWNgrade Vista to XP! Незнам дали още го има като опция! Ама аз на един познат му килнах вистата и сега кара с XP пиратиш! Но бая се борих докато намеря Drivers! Гадовете не слагат XP Drvs по сайтовете на лаптопите си! Само Vista! И почна голямото шоу! Но се справихме!

Сря Сеп 10, 2008 3:39 pm
Мнение 
Ами да ти кажа те почти всички нови лаптопи са с Vista, но аз да ти кажа не съм чак толкова недоволен от нея. Надявам се да нямам много проблеми иначе ще я изхвърля и аз :)

Сря Сеп 10, 2008 3:47 pm
Мнение 
m1t3t0 написа:
Ами да ти кажа те почти всички нови лаптопи са с Vista, но аз да ти кажа не съм чак толкова недоволен от нея. Надявам се да нямам много проблеми иначе ще я изхвърля и аз :)

Еми незнам, мен ме дразни нещо! Нищо не използвам от екстрите и! Кефят ме само гаджетите! CPU meter, особено! Но до толкова! Нито Аеро Стайл, нищо! И като започне с безкрайните си въпроси ме побърква! Докато не и кажа 2 - 3 приказки, за да спре да ми задава въпроси!

Сря Сеп 10, 2008 3:52 pm
Мнение 
Ми ще видим :).
А при мен няма никаква работа на никой ли не му се ходи на почивка бре :)

Сря Сеп 10, 2008 3:55 pm
Мнение 
Мите, Мите...с тия женски аватари ще навъдиш повече фенове от мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Докато се усетят, че зад ника стои мъж.....

Сря Сеп 10, 2008 4:08 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Мите, Мите...с тия женски аватари ще навъдиш повече фенове от мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Докато се усетят, че зад ника стои мъж.....

Ето тука вече ме обвини несправедливо! Аватара го остави! Аз чета никове! Yellow_Flash_Colorz_PDT_24

Сря Сеп 10, 2008 4:11 pm
Мнение 
Tuzi какво ще кажеш за новата ми любов? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Сеп 10, 2008 4:13 pm
Мнение 
nennormalnoto написа:
Tuzarka написа:

Ето тука вече ме обвини несправедливо! Аватара го остави! Аз чета никове! Yellow_Flash_Colorz_PDT_24

Не тебе бря....новаци като се появят Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Сеп 10, 2008 4:17 pm
Мнение 
m1t3t0 написа:
Tuzi какво ще кажеш за новата ми любов? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Тази белоликата или червеноликата? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Сеп 10, 2008 4:17 pm
Мнение 
Хах то е една и съща, но различни снимки :) тази дето е в момента :)

Сря Сеп 10, 2008 4:18 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
nennormalnoto написа:
Tuzarka написа:

Не тебе бря....новаци като се появят Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Добре тогава, извинявам се за обвинението, че те обвиних, че ме обвиняваш несправедливо, а в същност ти си обвинявала колега, че ще го обвинят, че с този обвинителен аватар е като обвинено момиче! Ебати! Изпуших! Добре, че си тръгвам! Чао! До довечера на обръщалото!

Сря Сеп 10, 2008 4:19 pm
Мнение 
Не ти е лесно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
айде до утре, че с теб чак тогава ще се видим :)

Сря Сеп 10, 2008 4:21 pm
Мнение 
m1t3t0 написа:
Не ти е лесно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
айде до утре, че с теб чак тогава ще се видим :)

Не ми е лесно, знам! До утре колега! Всичко най!

Сря Сеп 10, 2008 4:25 pm
Мнение 
Остана ли някой тука в кафето или съм си сам :)

Сря Сеп 10, 2008 4:39 pm
Мнение 
:namigane:

Сря Сеп 10, 2008 4:52 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 602, 603, 604, 605, 606, 607, 608 ... 637  Следваща