|
|
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 8:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Ооо Тузита пак си ги натръшкала, браво моето момиче.... 
Tuzarka няма умора  Тренирам за следвщата олимпиада 
|
Сря Сеп 10, 2008 10:25 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Ооо Тузита пак си ги натръшкала, браво моето момиче....  Tuzarka няма умора  Тренирам за следвщата олимпиада 
Ех, много злоба в това младото поколение! Само за бой и бой и малко бой в главите им! Нема оправия!
|
Сря Сеп 10, 2008 10:39 am |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Ех, много злоба в това младото поколение! Само за бой и бой и малко бой в главите им! Нема оправия!
Ей, ти си по-зелен от мен...викай ми како 
|
Сря Сеп 10, 2008 10:51 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: Ех, много злоба в това младото поколение! Само за бой и бой и малко бой в главите им! Нема оправия! Ей, ти си по-зелен от мен...викай ми како 
Копие от лична карта публикуваш и ще ти викам како! Аз откъде да знам колко си дърта?Ако не всички ще ми викате бате! 
|
Сря Сеп 10, 2008 11:03 am |
|
 |
Tuzarka
|
Ние тука всите сме прокурорски чада...добре, че мама не ме вижда какво пиша, че няма да ме пуска да излизам 
|
Сря Сеп 10, 2008 11:05 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Ние тука всите сме прокурорски чада...добре, че мама не ме вижда какво пиша, че няма да ме пуска да излизам 
Ааааааа, не разбирам! Прокурорски чада, или не, сте си чада, тъй че няма к'во да са плашиш! (като гледам как си се заплашила)
А майките - ами добре, че не винаги зная всичко, че ...малииииииииииииии!
|
Сря Сеп 10, 2008 11:28 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Хляба с пари, бирата с пари! Всичко е яко кинти! Вие зат'ва явно сте се покрили сега???????????
|
Сря Сеп 10, 2008 2:27 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Леле тука не съм влизал от сума ти и време  . Изпуснал съм парито.
|
Сря Сеп 10, 2008 2:48 pm |
|
 |
Tuzarka
|
m1t3t0 написа: Леле тука не съм влизал от сума ти и време  . Изпуснал съм парито.
Къде ходиш кога те нема? 
|
Сря Сеп 10, 2008 2:53 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
m1t3t0 написа: Леле тука не съм влизал от сума ти и време  . Изпуснал съм парито.
Ае то парти, парти, ама като ме заебат тука и по цел ден сам вися! То бива работа, ама чак пък толкова...заеби! То и аз бачкам, ама чак пък толко!
|
Сря Сеп 10, 2008 2:57 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Ами аз пък само от офиса мога да влизам, че още чакам наще да ми вземат лап топ, че мен ще започнат да ме осигуряват след нова година, че съм на изпитателен срок. Иначе одавна да съм си взел на мое име. Ама те нали за лизинг искат доказан доход и осигуровки. Понеже майка ми я осигуряват на 550лв. и искам да ми вземе на нейно име аз да си го изплащам  . И така сега чакам вече 2 седмици.
|
Сря Сеп 10, 2008 3:08 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
m1t3t0 написа: Ами аз пък само от офиса мога да влизам, че още чакам наще да ми вземат лап топ, че мен ще започнат да ме осигуряват след нова година, че съм на изпитателен срок. Иначе одавна да съм си взел на мое име. Ама те нали за лизинг искат доказан доход и осигуровки. Понеже майка ми я осигуряват на 550лв. и искам да ми вземе на нейно име аз да си го изплащам  . И така сега чакам вече 2 седмици.
То, не че като те осигряват голямо важно де! В смисъл, че аз винаги съ работел на трудов договор, но все на минималната! Чак сега се водя на малко по - реална заплата, която обаче пак не отговаря на това, което взимам! Абе то кашата е пълна! Но има начин да докажеш доходи и без да се водиш на някаква реална заплата! Това и е хубавото на България! Че си знаеме к'ви лайна сме и винаги има вратник!
|
Сря Сеп 10, 2008 3:14 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Ами да ти кажа може и да е така, но аз си предпочитам по традиционния. Майка ми да ми вземе на нейня доход, пък аз да и давам парички на нея. По добре ми е от колкото да мисля как да прецакам системата... 
|
Сря Сеп 10, 2008 3:18 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
m1t3t0 написа: Ами да ти кажа може и да е така, но аз си предпочитам по традиционния. Майка ми да ми вземе на нейня доход, пък аз да и давам парички на нея. По добре ми е от колкото да мисля как да прецакам системата... 
Прав си! Но мисълта ми е, че понякога нямаш избор! Остава ти само да тръгнеш да търсиш изход по всякакви начини! :
А, ако говорим за вратички, във всяко едно нещо има недосмислици и дупки! Все пак хора са мислили правилата и законите! 
|
Сря Сеп 10, 2008 3:24 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Мдам тук си много прав. А иначе аз си хареса един HP Dual Core на 2.6 GhZ DDR 2 две по 1024 MB. nVidia G-Force 8400 17 инча монитор за 1799лв. 
|
Сря Сеп 10, 2008 3:29 pm |
|
|