|
|
Дата и час: Чет Дек 25, 2025 1:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: Това лято море няма да има, но съм решил зимата да си направя хубава почивка в балкана 
Чи кък нема да ме водиш?
Надуваш едно басейнче в двора, слагаш под чешмата бирички да се изстудяват и си екстра 
|
| Пет Юни 20, 2008 2:47 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: Аз присъствам ли в него 
Разбира се  ....., че НЕ 
Последна промяна Tuzarka на Пет Юни 20, 2008 2:52 pm, променена общо 1 път
|
| Пет Юни 20, 2008 2:49 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
snake написа: Много сте тайнствени  . Ще се разминем някъде по тузарските плажове на Монголия и няма да се познаем ...  .
За да се познаем да вземем да си набием по един стикер на клуба, я на ......ъ, врата, гърба 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Пет Юни 20, 2008 2:51 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: За да се познаем да вземем да си набием по един стикер на клуба, я на ......ъ, врата, гърба 
Ти ще си напишеш на бицепса - Ай лов Тузи 
|
| Пет Юни 20, 2008 2:55 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Tuzarka написа: dimmX написа: Това лято море няма да има, но съм решил зимата да си направя хубава почивка в балкана  Чи кък нема да ме водиш? Надуваш едно басейнче в двора, слагаш под чешмата бирички да се изстудяват и си екстра 
На теб не ти стиска да дойдеш с мен 
159A6046
|
| Пет Юни 20, 2008 2:55 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: Много сте тайнствени  . Ще се разминем някъде по тузарските плажове на Монголия и няма да се познаем ...  .
Аз следващата седмица духвам на море. А август смятам да отида за 2 седмици на вилата в планината (близо до вас) 
|
| Пет Юни 20, 2008 2:57 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
Tuzarka написа: dimmX написа: За да се познаем да вземем да си набием по един стикер на клуба, я на ......ъ, врата, гърба  Ти ще си напишеш на бицепса - Ай лов Тузи 
 И на друг крайник ще пише "Много го обича Тузи" 
159A6046
|
| Пет Юни 20, 2008 3:00 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа:  И на друг крайник ще пише "Много го обича Тузи" 
На на задника ще пише "Тук беше кракът на Тузи. Болеше само първия път" 
|
| Пет Юни 20, 2008 3:03 pm |
|
 |
|
k79
Кара кола
Регистриран на: Пон Юни 02, 2008 10:19 am Мнения: 318 Местоположение: София 17 Витоша
|
Tuzarka написа: dimmX написа:  И на друг крайник ще пише "Много го обича Тузи"  На на задника ще пише "Тук беше кракът на Тузи. Болеше само първия път" 

_________________ Моите коли:
Mercedes W202;
Fiat Argenta 2.0;
Fiat - 1100R;
www.mbclub.bg
|
| Пет Юни 20, 2008 3:04 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Tuzarka написа: Аз следващата седмица духвам на море. А август смятам да отида за 2 седмици на вилата в планината (близо до вас) 
А аз по-следващата. От 30.06 съм на Созопол. Ако видите из градчето готин мъж в разцвета на силите си, който гледа малко недружелюбно ( просто така си гледам, но всъщност не съм лош ), може и да съм аз  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Пет Юни 20, 2008 3:08 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: Ако видите из градчето готин мъж в разцвета на силите си, който гледа малко недружелюбно ( просто така си гледам, но всъщност не съм лош ), може и да съм аз  .
Ако си две каки под ръка - няма да те закачаме и да те отвличаме 
|
| Пет Юни 20, 2008 3:12 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
Tuzarka написа: dimmX написа:  И на друг крайник ще пише "Много го обича Тузи"  На на задника ще пише "Тук беше кракът на Тузи. Болеше само първия път" 
 Няма да пиша нищо да не стане много грубо...аз съм джентълмен и няма да причинявам болка на милата ми мома по други дупки 
159A6046
|
|
 |
|
k79
Кара кола
Регистриран на: Пон Юни 02, 2008 10:19 am Мнения: 318 Местоположение: София 17 Витоша
|
snake написа: Tuzarka написа: Аз следващата седмица духвам на море. А август смятам да отида за 2 седмици на вилата в планината (близо до вас)  А аз по-следващата. От 30.06 съм на Созопол. Ако видите из градчето готин мъж в разцвета на силите си, който гледа малко недружелюбно ( просто така си гледам, но всъщност не съм лош ), може и да съм аз  .
Момчето което говори с морето на някакъв странен език - аааааз ли бях тогавааа 
_________________ Моите коли:
Mercedes W202;
Fiat Argenta 2.0;
Fiat - 1100R;
www.mbclub.bg
|
|
 |
|
Tuzarka
|
Препоръчвам ти да гледаш на кино филма "Големия Стан". Там той влизаше в затвора и за да не го наплющат отиде в тату студио и помоли да му направят отзад най-плашещащта татуировка  Филмът си струва...не е типичната бозава американска комедия
|
| Пет Юни 20, 2008 3:15 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
snake написа: Tuzarka написа: Аз следващата седмица духвам на море. А август смятам да отида за 2 седмици на вилата в планината (близо до вас)  А аз по-следващата. От 30.06 съм на Созопол. Ако видите из градчето готин мъж в разцвета на силите си, който гледа малко недружелюбно ( просто така си гледам, но всъщност не съм лош ), може и да съм аз  .
Там е супер!Миналото лято бях там за 7 дена в края на август, страшно много хора по плажа и кръчмите, а вечерната разходка с някое хубаво момиче е приказка.... залези, вълни .......ох отнесох се 
159A6046
|
| Пет Юни 20, 2008 3:19 pm |
|
|