|
|
Дата и час: Пон Мар 16, 2026 1:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
То да не дава Господ да се случи...че лятото се бях изприщила....заводите за стъкла били в лятна ваканция и тинтири минтири....ще стискам зъбки до Великден и ще отида в Пловдив да ми го оправят. Само да не се разпука 
|
| Сря Апр 02, 2008 8:09 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
А ако се наложи,ще поръчам директно от Италия,нямаш проблем
|
| Сря Апр 02, 2008 8:09 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: А ако се наложи,ще поръчам директно от Италия,нямаш проблем
Мерси, мацка 
|
| Сря Апр 02, 2008 8:27 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Tuzarka написа: :ranting2:  Скромни 8мм пукнатина...имам чувството, че на входа на София ме връхлетя метероритен дъжд...и единия направи това
Кофти ден, случва се. И аз съм с пукнатина, но по-малка, чакам да видя дали ще се увеличи. Ако го направи - ще й помогна и после при застрахователя  . Случи ми се в деня, в който ударих кучето, след това въпреки предчувствието ми, че ми е кофти ден, пак изкарах колата и резултата беше пукнато стъкло. Пък после приказвайте, че нямало извъмземни  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Сря Апр 02, 2008 8:30 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: А ако се наложи,ще поръчам директно от Италия,нямаш проблем Мерси, мацка  Е няма защо,нали сме хора ако можем с нещо да си помогнем 
|
| Сря Апр 02, 2008 8:31 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
И аз се моля да не пълзи, че лятото бях с огромна пукнатина, която тръгваше от долу на шофьорското място и за 2та месеца чакане допълзя диагонално до съседното място  Чук, не чук..тогава нямаше стъкло в бг, а застрахователите и без чук ми писаха ново стъкло 
|
| Сря Апр 02, 2008 8:43 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: И аз съм с пукнатина, но по-малка, чакам да видя дали ще се увеличи. Ако го направи - ще й помогна и после при застрахователя
Защо не отидеш да ти я оправят..мисля, че правят дупчица и пълнят със стъкло...почти невидима козметична намеса. Аз така съм си оправяла дребна пукнатина. Но сменянето на стъкло е ад...бяха ми издрали пластмасите отпред, калпаво бяха залепили гумената лента отпред и сега имам чувството, че ми духа от някои места
|
| Сря Апр 02, 2008 8:47 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Tuzarka написа: Защо не отидеш да ти я оправят..мисля, че правят дупчица и пълнят със стъкло...почти невидима козметична намеса. Аз така съм си оправяла дребна пукнатина. Но сменянето на стъкло е ад...бяха ми издрали пластмасите отпред, калпаво бяха залепили гумената лента отпред и сега имам чувството, че ми духа от някои места
Много е малка - към половин сантиметър. Ако след промяна на температурите не се увеличи, няма да я оправям. А стъкло съм сменял на добрия стар опел. Случи ми се случка с кон, както се казваше в песента: "Друг в събота към село с ладата (в моя случай с опела) си литна, решително и смело, но там пък кон го ритна"  .
Големите майстори в "Кобра" си оставиха ръцете, надявам се да не се стигне до смяна на стъкло.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Сря Апр 02, 2008 9:25 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
 хахахаа..и аз в "Кобра"
|
| Сря Апр 02, 2008 9:31 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
|
| Чет Апр 03, 2008 9:20 am |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Добро да е  Ни кафе помага ни готина колежка нищо .....на мен все така зверски ми се спииии 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Чет Апр 03, 2008 9:37 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Търси се: конска доза кафе с конска доза редбул 
|
| Чет Апр 03, 2008 10:24 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Много интересна песничка 
|
| Чет Апр 03, 2008 10:25 am |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Tuzarka написа: Търси се: конска доза кафе с конска доза редбул 
И ще полетяяяяя 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Чет Апр 03, 2008 10:26 am |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Много интересна песничка 
от 1 месец я търся, понеже не знаех как се казва... добре че другарите от N-JOY помогнаха 
|
| Чет Апр 03, 2008 10:28 am |
|
|