|
|
Дата и час: Пон Мар 16, 2026 3:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Rokambol
|
Tuzarka написа: ...истинските не могат да докажат, че са такива
Истински или неистински, никой не посочва точна дата и конкретни детайли, свързани с пророкуваното събитие. Всичко се базира на догадки, внимателно наблюдение на гримаси, реакции, движение на ръцете, очите и така лека, по-лека на врачуващия му стават много неща ясни. Всяко врачуване започва със общи приказки и тънки въпросчета и подмятания, именно за извличане на максимална информация от събеседника. После следва скалъпване и натъкмяване, така че да се получи достоверна поличба. В случая, на теб са ти познали, но поне на 10 други - не. В интерес на истината, мога да ти демонстрирам "гадаене" и ще се учудиш колко неща ще "позная", въпреки, че ще си подготвена и ще усетиш поне част от подводните камъни
Това за персоналното пророкуване. За тези, предрекли факти и събития в глобален мащаб - просто са били силно интелигентни люде, надраснали съвремието си и разсъждаващи изключително логично.
Последна промяна Rokambol на Сря Мар 26, 2008 2:55 am, променена общо 1 път
|
| Сря Мар 26, 2008 2:53 am |
|
 |
|
paparazzo
Кара кола
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 12:34 am Мнения: 282 Местоположение: Софето 17 Витоша
|
от нея бях чувал-аз съм жива в царството на мъртвите и мътрва в царствота на живите..
обаче най ме впечетли като каза,че ада е на Земята....
интересно....
|
| Сря Мар 26, 2008 2:53 am |
|
 |
|
Rokambol
|
Не бъркайте лечителите с врачките. Абсолютно вярвам, че има хора, които могат чрез нестандартни методи успешно да лекуват.
|
| Сря Мар 26, 2008 2:57 am |
|
 |
|
Rokambol
|
paparazzo написа: от нея бях чувал-аз съм жива в царството на мъртвите и мътрва в царствота на живите.. обаче най ме впечетли като каза,че ада е на Земята.... интересно....
За ада на земята - не ми трябва пророк, за да го разбера. Това, че животът е едно изпитание, а смъртта - награда. Дрън-дрън, ярина...
|
| Сря Мар 26, 2008 2:59 am |
|
 |
|
paparazzo
Кара кола
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 12:34 am Мнения: 282 Местоположение: Софето 17 Витоша
|
е тя не е врачка определено...
|
| Сря Мар 26, 2008 3:00 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Rokambol написа: В интерес на истината, мога да ти демонстрирам "гадаене" и ще се учудиш колко неща ще "позная", въпреки, че ще си подготвена и ще усетиш поне част от подводните камъни 
Ама това не е гадаене...астрологията...има си цели програми, които по зададени данни чертаят линии в 12те дома и т.н. да не ти обяснявам. Всеки дом си има значение. Нали за разбрахме да се прави разлика между врачуване и по-точните методи.
Айде кажи ми отма кога е починал мой близък човек....та не е имало никакви гримаси, опити за налучкване....погледна назад във възможните 20 и кусур години от моя живот и отма каза точната година и месец. И няма как да гадае за бъдещи неща, които дори самата аз не знам, че ще се случат. Тя дори не ме е разпитвала за живота ми, освен за дата/месец/година/час на раждане.
Ще си продължим спора някой друг път. Макар, че нито ти ще ме убедиш, че си прав, нито аз теб ще убедя в моите вярвания
|
| Сря Мар 26, 2008 3:02 am |
|
 |
|
Rokambol
|
Малко разведряване:
Две блондинки режат клон, на който седят. Минава някаква старица и им казва:
- Не режете клона на който седите, че ще паднете!
Блондинките не й обръщат внимание и продължават да режат. Съответно падат и се озовават в болницата. На другия ден бабата минава край болницата. Едната от гипсираните я вижда и пита другата:
- Това не е ли медиума, който ни предсказа бъдещето?

|
| Сря Мар 26, 2008 3:02 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Rokambol написа: Не бъркайте лечителите с врачките. Абсолютно вярвам, че има хора, които могат чрез нестандартни методи успешно да лекуват.
Е, значи все пак вярваш в нещо свръхестествено. И как тези хора имат енергия да лекуват или способността да сканират тялото?
|
| Сря Мар 26, 2008 3:04 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Аз си лягам...колкото до врачи,ясновидки и т.н. още от преди спора ми е ясно, че мъжете смятат, че не е мъжко да вярват в такива неща и ще станат за смях. Въпрос на избор.
|
| Сря Мар 26, 2008 3:06 am |
|
 |
|
Rokambol
|
Tuzarka написа: Е, значи все пак вярваш в нещо свръхестествено. И как тези хора имат енергия да лекуват или способността да сканират тялото?
Много просто - става дума за физични и биохимични процеси, които човечеството още не е успяло да разгадае. Както лазерът с определена дължина има проникваща способност през различни препядствия, защо да не е възможно в даден човешки индивид, да се е отключила подобна способност!?
|
| Сря Мар 26, 2008 3:08 am |
|
 |
|
Rokambol
|
Освен това вярвам и в телепатията, и телекинезата - математически възможни процеси. Всъщност, всичко зад което стои математиката е напълно възможно.
|
| Сря Мар 26, 2008 3:10 am |
|
 |
|
paparazzo
Кара кола
|
-обсъждаме си-няма спор...

|
| Сря Мар 26, 2008 3:12 am |
|
 |
|
Rokambol
|
Е, темата е доста по-различна от стандартните в кафето, но ако желаете, мога да ви оставя "насаме"...само не забравяйте да съборите покрива, за да допуснете звездите до себе си 
|
| Сря Мар 26, 2008 3:16 am |
|
 |
|
paparazzo
Кара кола
|
темата си я бива от всякъде-според мен въпроса е,че не е за чат-според мен-аз съм от друго поколение-и си държа на живия разговор-това с тия писаници-не е същото,но това си е мое мнение....

|
| Сря Мар 26, 2008 3:26 am |
|
 |
|
Rokambol
|
paparazzo написа: темата си я бива от всякъде-според мен въпроса е,че не е за чат-според мен-аз съм от друго поколение-и си държа на живия разговор-това с тия писаници-не е същото,но това си е мое мнение.... 
Ами заповядай на срещата във ВВ и ще си спретнем един хубав и леко откачен диспут
Такива теми така завъртат главите на някои представителки на слабия пол, че не се знае на къде ще избият 
|
| Сря Мар 26, 2008 3:32 am |
|
|