| Автор |
Съобщение |
|
Eli's BRAVO
|
dimmX написа: Споко мацко мъж съм си!Ако бях девойка нямаше да ти правя комплименти 
Аааа бейби жените правят най-хубавите..
(ти да не вземеш пак да се засегнеш ей! никой не се съмнява в мъжествеността ти, само искаме да я видиме.....ъъъъ снимката де) 
Последна промяна Eli's BRAVO на Вто Мар 11, 2008 11:44 am, променена общо 1 път
|
| Вто Мар 11, 2008 11:42 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: Споко мацко мъж съм си!Ако бях девойка нямаше да ти правя комплименти 
Е, ако си девойка дето си пада по девойки - що да не й правиш комплименти 
|
| Вто Мар 11, 2008 11:43 am |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Още като почнахте в началото си викам"Момите ме провокират" за да видят снимка и като я пратя ще спрат или ще почнат да налитат!За това на пролетната среща ще има среща! 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Вто Мар 11, 2008 11:48 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: Още като почнахте в началото си викам"Момите ме провокират" за да видят снимка и като я пратя ще спрат или ще почнат да налитат!За това на пролетната среща ще има среща! 
Ми ако се уплашим може и да спрем да си пишем с теб....аз за налитането - ти да не се плашиш?
|
| Вто Мар 11, 2008 11:52 am |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Вероятностите оставям на вас, за налитането не знам кой на кого 
159A6046
|
| Вто Мар 11, 2008 11:56 am |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: dimmX написа: Още като почнахте в началото си викам"Момите ме провокират" за да видят снимка и като я пратя ще спрат или ще почнат да налитат!За това на пролетната среща ще има среща!  Ми ако се уплашим може и да спрем да си пишем с теб....аз за налитането - ти да не се плашиш?
Така ееее! Хайде сега бъди добро дете и дай да видим...все пак не всички могат на пролетната среща да идат...
|
| Вто Мар 11, 2008 11:57 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX...верно е. Ние с теб ще се видим, а колежакат ще остане на сухо 
|
| Вто Мар 11, 2008 11:59 am |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
Eli's BRAVO написа: Tuzarka написа: dimmX написа: Още като почнахте в началото си викам"Момите ме провокират" за да видят снимка и като я пратя ще спрат или ще почнат да налитат!За това на пролетната среща ще има среща!  Ми ако се уплашим може и да спрем да си пишем с теб....аз за налитането - ти да не се плашиш? Така ееее! Хайде сега бъди добро дете и дай да видим...все пак не всички могат на пролетната среща да идат...
Ех, ти ако още малко ми се помолиш и ще се предам  Айде довечера ще ви ощасливя най-вероятно с снимки.....друго не! 
159A6046
|
| Вто Мар 11, 2008 12:00 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
Tuzarka написа: dimmX...верно е. Ние с теб ще се видим, а колежакат ще остане на сухо 
Ти за това ли си запази стая с две легла другото да не би да е за мен.....при нас да не би да стане мокро на срещата 
159A6046
|
| Вто Мар 11, 2008 12:01 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
dimmX написа: Tuzarka написа: dimmX...верно е. Ние с теб ще се видим, а колежакат ще остане на сухо  Ти за това ли си запази стая с две легла другото да не би да е за мен.....при нас да не би да стане мокро на срещата 
охооо аз да не преча...
|
| Вто Мар 11, 2008 12:05 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
Eli's BRAVO написа: dimmX написа: Tuzarka написа: dimmX...верно е. Ние с теб ще се видим, а колежакат ще остане на сухо  Ти за това ли си запази стая с две легла другото да не би да е за мен.....при нас да не би да стане мокро на срещата  охооо аз да не преча...
Тцццц, ти никога!
159A6046
|
| Вто Мар 11, 2008 12:07 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
dimmX написа: Тцццц, ти никога!
олекна ми 
|
| Вто Мар 11, 2008 12:09 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: Tuzarka написа: dimmX...верно е. Ние с теб ще се видим, а колежакат ще остане на сухо  Ти за това ли си запази стая с две легла другото да не би да е за мен.....при нас да не би да стане мокро на срещата 
Леглата са две...правилно си прочел...само че тоя дето ще спи на съседното никак няма да му е лесно..хем на една ръка разстояние, хем няма да го огрее 
|
| Вто Мар 11, 2008 12:10 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: dimmX написа: Tuzarka написа: dimmX...верно е. Ние с теб ще се видим, а колежакат ще остане на сухо  Ти за това ли си запази стая с две легла другото да не би да е за мен.....при нас да не би да стане мокро на срещата  Леглата са две...правилно си прочел...само че тоя дето ще спи на съседното никак няма да му е лесно..хем на една ръка разстояние, хем няма да го огрее 
Хахахаха...после ще разказваш кукло.... 
|
| Вто Мар 11, 2008 12:12 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
На тебе ти олекна а на мен ми натежа,ще ме питаш защо, защото ще ми липсваш 
159A6046
|
| Вто Мар 11, 2008 12:14 pm |
|
|