|
|
Дата и час: Вто Дек 30, 2025 2:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Ма виж 24-25 годишно отлежало....мммммм За мен 24-25 е младо вино Ама ако си навита на женско - вземи мен 
Оооо ма ти душичка на толкова ли си .....взимам те....ма няма да мога да опазя...  С толкова кандидати...
Последна промяна Eli's BRAVO на Пет Мар 07, 2008 2:46 pm, променена общо 1 път
|
| Пет Мар 07, 2008 2:45 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Tuzarka написа: dimmX написа: Все хубави неща ама другото по 3 никъде!Току виж проявя характер и аз те набия  Че що да не може по 3 пъти  Ти ако решиш да ме набиеш....после вашите няма да те познаят...аз не се бия, обаче ако ми падне пердето 
Е остава да ме транжираш 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Пет Мар 07, 2008 2:45 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Оооо ма ти душичка на толкова ли си .....взимам те....ма няма да мога да опазя...  С толкова кандидати...
Верно е, че не можеш да ме опазиш.....ти кака ли ми се падаш?
|
| Пет Мар 07, 2008 2:48 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: Е остава да ме транжираш 
Чак толкова не, но ще те направя труден за рисуване 
|
| Пет Мар 07, 2008 2:48 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Tuzarka написа: dimmX написа: Tuzarka написа: dimmX написа: Е остава да ме транжираш  Чак толкова не, но ще те направя труден за рисуване 
Много си мила 
159A6046
|
| Пет Мар 07, 2008 2:50 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Оооо ма ти душичка на толкова ли си .....взимам те....ма няма да мога да опазя...  С толкова кандидати... Верно е, че не можеш да ме опазиш.....ти кака ли ми се падаш?
Ми май така ще излезе...малката... 
|
| Пет Мар 07, 2008 2:51 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Да взема да Ви оставя да си флиртувате вие двамката (явно вие младите сега така го правите-ехххх къде изчезна романтиката от едно време  )Взехте да ме плашите..... 
|
| Пет Мар 07, 2008 2:53 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Обаче аз ви зарязваш, че имам работа за приключване...все пак е петък всичко става в последния момент 
|
| Пет Мар 07, 2008 2:53 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
Eli's BRAVO написа: Да взема да Ви оставя да си флиртувате вие двамката (явно вие младите сега така го правите-ехххх къде изчезна романтиката от едно време  )Взехте да ме плашите..... 
Не се отказвай де има я романтиката от едно време:)
159A6046
|
| Пет Мар 07, 2008 2:55 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Ми май така ще излезе...малката... 
Какоо, я кажи на ЛС на колко си 
|
| Пет Мар 07, 2008 2:56 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
dimmX написа: Eli's BRAVO написа: Да взема да Ви оставя да си флиртувате вие двамката (явно вие младите сега така го правите-ехххх къде изчезна романтиката от едно време  )Взехте да ме плашите.....  Не се отказвай де има я романтиката от едно време:)
Благодаря ти младежо! Ти успокой бедната ми, изтерзана душа....надеждата е жива... 
|
| Пет Мар 07, 2008 2:57 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Ми май така ще излезе...малката...  Какоо, я кажи на ЛС на колко си 
Ма то си пише кукло в профила, аз не се срамувам...младея за годините си .......хахахаха скоро ще съм на скромните 27
|
| Пет Мар 07, 2008 2:58 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
Eli's BRAVO написа: dimmX написа: Eli's BRAVO написа: Да взема да Ви оставя да си флиртувате вие двамката (явно вие младите сега така го правите-ехххх къде изчезна романтиката от едно време  )Взехте да ме плашите.....  Не се отказвай де има я романтиката от едно време:) Благодаря ти младежо! Ти успокой бедната ми, изтерзана душа....надеждата е жива... 
Моля, пак заповядай аз обичам по големи каки
То се оказа че не си ми много кака:)
159A6046
|
| Пет Мар 07, 2008 2:58 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
dimmX написа: Eli's BRAVO написа: dimmX написа: Eli's BRAVO написа: Да взема да Ви оставя да си флиртувате вие двамката (явно вие младите сега така го правите-ехххх къде изчезна романтиката от едно време  )Взехте да ме плашите.....  Не се отказвай де има я романтиката от едно време:) Благодаря ти младежо! Ти успокой бедната ми, изтерзана душа....надеждата е жива...  Моля, пак заповядай аз обичам по големи каки  То се оказа че не си ми много кака:)
Ох добре че има от време на време някой мил съфорумец....
|
| Пет Мар 07, 2008 3:02 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
159A6046
|
| Пет Мар 07, 2008 3:03 pm |
|
|