|
|
Дата и час: Вто Дек 30, 2025 12:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Eli's BRAVO
|
dimmX написа: Eli's BRAVO написа: Абе ВИЕ двамцата на къде я избихте бре мушмуроци.....  Ще доказваме дали ако колежката пийне ще ме обича, щото аз може да се смея но няма да я бия 

|
| Пет Мар 07, 2008 2:20 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: dimmX написа: Eli's BRAVO написа: Абе ВИЕ двамцата на къде я избихте бре мушмуроци.....  Ще доказваме дали ако колежката пийне ще ме обича, щото аз може да се смея но няма да я бия  Обаче ако аз на пияна глава не те заобичам...остава да те набия 
Охоооо разгорещявате се.... 
|
| Пет Мар 07, 2008 2:21 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Ако ги броиш на пръстите на ръката си искам да знам какво има на средния...пръст 
Мацкаааа....с теб сме от една порода..трябва да се запознаем
На средния пръст си е тва дето си е за средния пръст
Въпросът няма нищо общо с пръстите..уловката е другаде 
|
| Пет Мар 07, 2008 2:21 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Ако ги броиш на пръстите на ръката си искам да знам какво има на средния...пръст  Мацкаааа....с теб сме от една порода..трябва да се запознаем На средния пръст си е тва дето си е за средния пръст Въпросът няма нищо общо с пръстите..уловката е другаде 
Къде е уловката....клъвнах стръвта.....
П.П.Определено трябва да се запознаем...ще стане!!! 
|
| Пет Мар 07, 2008 2:23 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Ми бий ме, аз няма да ти посегна вероятно аз ще те заобичам...просто от страх дан ме охлопаш пак 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Пет Мар 07, 2008 2:26 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
dimmX написа: Ми бий ме, аз няма да ти посегна вероятно аз ще те заобичам...просто от страх дан ме охлопаш пак 
Ееее младежо, УБИ МЕ!Много лесно се даваш....тцтцтцтц, днешната младеж е много лесна, ще взема да се огледам за свежа кръв... 
|
| Пет Мар 07, 2008 2:30 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Къде е уловката....клъвнах стръвта.....
5те неща са - ядене, пиене и последното по 3 пъти 
|
| Пет Мар 07, 2008 2:33 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: ще взема да се огледам за свежа кръв... 
Само да не се засечеш с Лили Иванова или Владо Кузов на лова за свежа кръв 
|
| Пет Мар 07, 2008 2:34 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: Ми бий ме, аз няма да ти посегна вероятно аз ще те заобичам...просто от страх дан ме охлопаш пак 
Освен, че ще те бия..ще ми переш, готвиш, чистиш...бързо ще побегнеш и ще ме разлюбиш 
|
| Пет Мар 07, 2008 2:35 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Е не бих казал, че съм лесен ама айде 
159A6046
|
| Пет Мар 07, 2008 2:36 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: ще взема да се огледам за свежа кръв...  Само да не се засечеш с Лили Иванова или Владо Кузов на лова за свежа кръв 
ааааа това си е чиста пед......я моля те...чак толкова свежа.....Ма виж 24-25 годишно отлежало....мммммм
|
| Пет Мар 07, 2008 2:38 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
Tuzarka написа: dimmX написа: Ми бий ме, аз няма да ти посегна вероятно аз ще те заобичам...просто от страх дан ме охлопаш пак  Освен, че ще те бия..ще ми переш, готвиш, чистиш...бързо ще побегнеш и ще ме разлюбиш 
Все хубави неща ама другото по 3 никъде!Току виж проявя характер и аз те набия 
159A6046
|
| Пет Мар 07, 2008 2:39 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Ма виж 24-25 годишно отлежало....мммммм
За мен 24-25 е младо вино
Ама ако си навита на женско - вземи мен 
|
| Пет Мар 07, 2008 2:41 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
Eli's BRAVO написа: Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: ще взема да се огледам за свежа кръв...  Само да не се засечеш с Лили Иванова или Владо Кузов на лова за свежа кръв  ааааа това си е чиста пед......я моля те...чак толкова свежа.....Ма виж 24-25 годишно отлежало....мммммм
Пуу, че подкарах 26 
159A6046
|
| Пет Мар 07, 2008 2:43 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: Все хубави неща ама другото по 3 никъде!Току виж проявя характер и аз те набия 
Че що да не може по 3 пъти  Ти ако решиш да ме набиеш....после вашите няма да те познаят...аз не се бия, обаче ако ми падне пердето 
|
| Пет Мар 07, 2008 2:44 pm |
|
|