Дата и час: Нед Дек 28, 2025 7:07 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
Tuzarka написа:
snake написа:
Точно какво работиш няма как да се сетим. А моята работа е 100 % на компютър. По-рано, когато бях наистина добър, програмирах яко и бях в крак с всичко ново, казвах, че минавам за компютърен специалист Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Сега съм просто чиновник, администратор, началник Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 .

А сега си изостанал с програмирането?....до това води чиновническото ежедневие...забелязвала съм го на собствен гръб...преди

Аз мога да се похваля че от време на време ходя да гледам какво съм проектирала......успешно..но иначе съм 100% на компа и няма мръдване :neutral:
Оставям ви, че много работа се насъбра! До по-късно :cool:

Чет Фев 28, 2008 12:36 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
А сега си изостанал с програмирането?....до това води чиновническото ежедневие...забелязвала съм го на собствен гръб...преди

Не само с програмирането. Доста време съм се занимавал и с мрежова администрация. Добре, че миналата година м. юли имаше една голяма вирусна атака в държавната администрация малко да си размърдам мозъка и да почувствам, че правя нещо. Иначе е скука и тъпотия.

Чет Фев 28, 2008 12:36 pm
Профил
Мнение 
Лек ден на всички

Последна промяна Eli's BRAVO на Чет Фев 28, 2008 12:38 pm, променена общо 1 път

Чет Фев 28, 2008 12:37 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Eli's BRAVO написа:
Аз мога да се похваля че от време на време ходя да гледам какво съм проектирала......успешно..но иначе съм 100% на компа и няма мръдване :neutral:
Оставям ви, че много работа се насъбра! До по-късно :cool:

А виж това да можеш да видиш резултат от работата си, е супер !

Чет Фев 28, 2008 12:38 pm
Профил
Мнение 
snake написа:
Tuzarka написа:

Не само с програмирането. Доста време съм се занимавал и с мрежова администрация. Добре, че миналата година м. юли имаше една голяма вирусна атака в държавната администрация малко да си размърдам мозъка и да почувствам, че правя нещо. Иначе е скука и тъпотия.

Да, хубаво е честичко да има дъвка за мозъка...иначе еднообразието води до затъпяване Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Чет Фев 28, 2008 12:39 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Точно затова вече искам да се махна, но не на всяка цена, защото парите не са лоши. Сега искам да се занимавам с нещо съвсем различно и по-динамично. Мъча се нещо в търговски представител да се трансформирам, но засега ми предлагат изключително неизгодни условия.

Чет Фев 28, 2008 12:45 pm
Профил
Мнение 
Tuzarka написа:
По-клоня да не ходя в неделя...що питаш?

Аз може и да успея да се освободя към 14ч, ако нямаш намерение да си миеш бравото, мога да мина да те взема към 14.30, или пък да взема да те мина Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Ще закъснеем малко, но нали сме началници, трябва да тежкареем. И ще кажем на другите, че сме минали по един по кратък път, и за това сме закъсняли :namigane:

Чет Фев 28, 2008 12:50 pm
Мнение 
snake написа:
Точно затова вече искам да се махна, но не на всяка цена, защото парите не са лоши. Сега искам да се занимавам с нещо съвсем различно и по-динамично. Мъча се нещо в търговски представител да се трансформирам, но засега ми предлагат изключително неизгодни условия.

Лесни пари няма, макар че ми се иска ;-) Аз поне до сега съм имала късмет в работите ми....винаги е идвало момент когато настава еднообразие и спираш да научаваш....но точно в този момент съм получвала предложение за нова работа

Чет Фев 28, 2008 1:49 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
Tuzarka написа:

Аз може и да успея да се освободя към 14ч, ако нямаш намерение да си миеш бравото, мога да мина да те взема към 14.30, или пък да взема да те мина Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Ще закъснеем малко, но нали сме началници, трябва да тежкареем. И ще кажем на другите, че сме минали по един по кратък път, и за това сме закъсняли :namigane:

Ако вземеш да ме минеш - няма да стигнем до Люлин...и във вторник няма да успеем да отидем на работа :36_2_33:
Ако ме вземеш към 14.30... докато стигнем до Люлин тайфата ще се е омела. Ако си 100% сигурен, че ще се освободиш...да не стане така, че да се гримирам и облека и накрая прелъстена и изоставена

Чет Фев 28, 2008 1:52 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
LEVSKI написа:
Tuzarka написа:

Ако вземеш да ме минеш - няма да стигнем до Люлин...и във вторник няма да успеем да отидем на работа :36_2_33:
Ако ме вземеш към 14.30... докато стигнем до Люлин тайфата ще се е омела. Ако си 100% сигурен, че ще се освободиш...да не стане така, че да се гримирам и облека и накрая прелъстена и изоставена

Аууу да внимавате да не спукате гума.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Чет Фев 28, 2008 2:20 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:

Шшшт да не чуе дявола Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
:cool: евала, много добро чувство за хумор имаш

Чет Фев 28, 2008 2:25 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Eli's BRAVO написа:

Шшшт да не чуе дявола Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
:cool: евала, много добро чувство за хумор имаш

Благодаря ти, мацка! И теб си те бива...доста :gg:

Чет Фев 28, 2008 2:30 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:

:siffle: ааа, аз само се правя на готина...иначе съм змия Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Фев 28, 2008 2:31 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Eli's BRAVO написа:

:siffle: ааа, аз само се правя на готина...иначе съм змия Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Хахаха, уби ме! За пръв път ми се случва дама да си го признае....аз не признавам....никога.....не и без бой и малко пари.....но усссссссещам че ще сссссе разбираме чудесссссно.... :36_2_29:

Чет Фев 28, 2008 2:35 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
Хахаха, уби ме! За пръв път ми се случва дама да си го признае....аз не признавам....никога.....не и без бой и малко пари.....но усссссссещам че ще сссссе разбираме чудесссссно.... :36_2_29:

Аз много обичам да казвам истината...особено там където не се очаква да бъде чута или пък се знае, но никой не смее да я каже...с 2 думи - джаста праста Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Та кога ще идем да се препичаме на някой камък под ссссслънцето :P

Чет Фев 28, 2008 2:39 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 637  Следваща