Дата и час: Нед Дек 28, 2025 1:18 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
LEVSKI написа:
Даже и за светлината на задна скорост со сложих Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 За возенето... Няма проблем, при мен нощната тарифа е по тънка от тази през деня.., по обясними причини Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 И с Редбул напълних жабката така че... Заповядай Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Мен ме е страх да пътувам с теб на нощна тарифа :-D И какво ме примамваш с Редбул като от нас до О'Шипка само на червен сфетофар имах възможност спокойно да отпивам...по обясними причини Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Още се чудя кога да си измия колата в събота, че нещо план графикът е леко пълен, а и не съм си харесала автомивка...а на белия цвят така хубаво си личи мръсотията, че ще загрозява общите снимки :-(

Сря Фев 27, 2008 8:43 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Мен ме е страх да пътувам с теб на нощна тарифа :-D И какво ме примамваш с Редбул като от нас до О'Шипка само на червен сфетофар имах възможност спокойно да отпивам...по обясними причини Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Още се чудя кога да си измия колата в събота, че нещо план графикът е леко пълен, а и не съм си харесала автомивка...а на белия цвят така хубаво си личи мръсотията, че ще загрозява общите снимки :-(

Какво пък му е страшното да се возиш? Само се качваш, тя седалката сама си знае работата Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Явно найстина съм карал много внимателно, след като съм спирал на червените сфетофари. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Измийго де, без него няма червен килим и духов оркестър. А и другата алтернатива, ти е маршрутката, лично аз ще пропусна мероприятието тази седмица... :-(

Сря Фев 27, 2008 8:58 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
Какво пък му е страшното да се возиш? Само се качваш, тя седалката сама си знае работата Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Явно найстина съм карал много внимателно, след като съм спирал на червените сфетофари. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Измийго де, без него няма червен килим и духов оркестър. А и другата алтернатива, ти е маршрутката, лично аз ще пропусна мероприятието тази седмица... :-(

Тъкмо се бях наточила на Купе със ксенонки...Щом няма да идваш и аз няма да ходя на срещата :neutral: и без това все още се чудех да ида или да свърша едни други работи :neutral:

Сря Фев 27, 2008 9:02 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
LEVSKI написа:

Тъкмо се бях наточила на Купе със ксенонки...Щом няма да идваш и аз няма да ходя на срещата :neutral: и без това все още се чудех да ида или да свърша едни други работи :neutral:

Ама те ксеноните на тъмно са най ефектни, през деня няма да ги усетиш. :P Нали в един твой пост преди време, каза че е редно по рядко да сме заедно на срещите, за да не си омръзнем, пък и сега ще имаш възможноста да обърнеш внимание на всичките си ухажори, без да ги грози заплахата от моя милост. :cool:

Сря Фев 27, 2008 9:20 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
Ама те ксеноните на тъмно са най ефектни, през деня няма да ги усетиш. :P Нали в един твой пост преди време, каза че е редно по рядко да сме заедно на срещите, за да не си омръзнем, пък и сега ще имаш възможноста да обърнеш внимание на всичките си ухажори, без да ги грози заплахата от моя милост. :cool:

Е, че ние не сме се виждали с теб от 2 седмици вече :P

Сря Фев 27, 2008 9:27 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Е, че ние не сме се виждали с теб от 2 седмици вече :P

Имам вариант за компромисно решение. В Събота вечерта в 20.00ч пред "Червило" :36_2_33: аз имам място на служебния паркинг на военния клуб. :P
Добре де, ще преосмисля сериозноста на ангажимента ми в неделя, не искам да лишавам съфорумците от присъствието ти. :cool:

Сря Фев 27, 2008 9:41 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
Добре де, ще преосмисля сериозноста на ангажимента ми в неделя, не искам да лишавам съфорумците от присъствието ти. :cool:

В "Червило" по парфюм :P
Споко, върши си ангажиментите в неделя....нека и аз да полипсвам малко на срещите...

Сря Фев 27, 2008 9:44 pm
Мнение 
Е е е тузарке недей така....са ще се обиждаме ли. Няма го Левски няма какво да правя там....има и други хора които искат да се запознаят с теб например Панчев ;-) Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Фев 27, 2008 10:32 pm
Мнение 
m1t3t0 написа:
Е е е тузарке недей така....са ще се обиждаме ли. Няма го Левски няма какво да правя там....има и други хора които искат да се запознаят с теб например Панчев ;-) Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Митее, айде да не се налага да излизаме пред кафенето и да се разберем като мъжете :36_2_33:
В интерес на истината съм на кантар дали да дойда...поради разни други причини...
Ти пак ли гледа филм? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Фев 27, 2008 10:39 pm
Мнение 
Мнеее бях в друго кафенце :)

Сря Фев 27, 2008 10:47 pm
Мнение 
m1t3t0 написа:
Мнеее бях в друго кафенце :)

Айде сега да да се изповядаш къде, с коя и колко пъти :angel:

Сря Фев 27, 2008 10:50 pm
Мнение 
Eeee сега всичко пък да знаеш :).

Сря Фев 27, 2008 11:06 pm
Мнение 
Ставам айде лека нощ на всички :)

Сря Фев 27, 2008 11:10 pm
Мнение 
m1t3t0 написа:
Ставам айде лека нощ на всички :)

Ооо, пак духваш по жени :P Айде лека

Сря Фев 27, 2008 11:17 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Леле доста сте си лафили :cool:

Чет Фев 28, 2008 9:45 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 637  Следваща