|
|
Дата и час: Нед Дек 28, 2025 1:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
CHILIEV написа: браво за аватара... биваше да завъртиш емблемата на Фиат, ама карай .. то от самолет не се види 
Аз просто го краднах, нямам заслуга. Бравото е за Eli's BRAVO и Tuzarka  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Сря Фев 27, 2008 5:59 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
snake написа: CHILIEV написа: браво за аватара... биваше да завъртиш емблемата на Фиат, ама карай .. то от самолет не се види  Аз просто го краднах, нямам заслуга. Бравото е за Eli's BRAVO и Tuzarka  .
Е колега snake то си беше специално за теб...предполагам Tuzarka ще се съгласи с мен
|
| Сря Фев 27, 2008 6:01 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
snake написа: Аз просто го краднах, нямам заслуга. Бравото е за Eli's BRAVO и Tuzarka  .
не ми обръщай внимание .. супер е ... знаех си аз че с конкурс ще стане работата 
|
| Сря Фев 27, 2008 6:04 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Тузарката някъде изчезна. Сигурно да си събира багажа за Либия. Тузаркеееее заминавам след месец два спокойно.... 
|
| Сря Фев 27, 2008 6:07 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Мите, Отидох да си купя фередже за Либия
snake жалко, че не се вижда надписа на листчето
CHILIEV...мислех да завъртя логото, но после ми хареса да е на криво....по-изчанчено е
|
| Сря Фев 27, 2008 6:13 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Отивам да си сменя АйПи-то 
|
| Сря Фев 27, 2008 6:14 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Отивам да си сменя АйПи-то 
от комшийте ли го сменяш 
|
| Сря Фев 27, 2008 6:18 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: Tuzarka написа: Отивам да си сменя АйПи-то  от комшийте ли го сменяш 
Ц....не позна, не съм била цял ден у копмшията
Преместих се от работата в нас 
|
| Сря Фев 27, 2008 6:57 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: CHILIEV написа: Tuzarka написа: Отивам да си сменя АйПи-то  от комшийте ли го сменяш  Ц....не позна, не съм била цял ден у копмшията Преместих се от работата в нас 
Свърши ли вече работа??? Завиждам ти 
|
| Сря Фев 27, 2008 7:19 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Свърши ли вече работа??? Завиждам ти 
Кой как се уредил  почвам рано и свършвам рано
Доколкото си спомням твоята работа те мъчеше доста?!
|
| Сря Фев 27, 2008 7:36 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Свърши ли вече работа??? Завиждам ти  Кой как се уредил  почвам рано и свършвам рано Доколкото си спомням твоята работа те мъчеше доста?!
Даааа! Ама ми писна вече! Отивам да си паля фиатката.  Айде лека вечер и умната......
|
| Сря Фев 27, 2008 8:17 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Я кажете какви ги вършите тук, докато чичо ви Левски, се сдоби с ксенонови светлини? 
|
| Сря Фев 27, 2008 8:21 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Свърши ли вече работа??? Завиждам ти  Кой как се уредил  почвам рано и свършвам рано Доколкото си спомням твоята работа те мъчеше доста?! Даааа! Ама ми писна вече! Отивам да си паля фиатката.  Айде лека вечер и умната......
Лека вечер и да си починеш, че утре се почва пак на ново
|
| Сря Фев 27, 2008 8:25 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Я кажете какви ги вършите тук, докато чичо ви Левски, се сдоби с ксенонови светлини? 
Млади хора..кви да ги вършим....чиче, не си спомням да си ме возил на Купе с ксенони?! 
|
| Сря Фев 27, 2008 8:26 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: Я кажете какви ги вършите тук, докато чичо ви Левски, се сдоби с ксенонови светлини?  Млади хора..кви да ги вършим....чиче, не си спомням да си ме возил на Купе с ксенони?! 
Даже и за светлината на задна скорост со сложих  За возенето... Няма проблем, при мен нощната тарифа е по тънка от тази през деня.., по обясними причини  И с Редбул напълних жабката така че... Заповядай 
|
| Сря Фев 27, 2008 8:39 pm |
|
|