|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 3:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: LEVSKI написа: Tuzarka написа: Бе, ще ти купим презерватив с кофраж и арматура  Така вече става, само у тъмното незнам как ще намеря къде да го сложа  Ще искам помощ от приятел.  Тя помощта от приятел може и дойде отзад  ....ще викнеш мац-пис-пис и той ще излезе  Tuzarka написа: Бе, то от един път не се става пе*ераст  
Ясно...имаш мерак да преплуваш дори и за 1 път на другия бряг 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:03 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Айде, пак трябва да се правя на воайорка,половинката ми изчезна 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:03 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Айде, пак трябва да се правя на воайорка,половинката ми изчезна 
то това е сладкото един да бяга, друг да го гони...
|
| Вто Фев 26, 2008 8:04 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: Tuzarka написа: LEVSKI написа: Tuzarka написа: Бе, ще ти купим презерватив с кофраж и арматура  Така вече става, само у тъмното незнам как ще намеря къде да го сложа  Ще искам помощ от приятел.  Тя помощта от приятел може и дойде отзад  ....ще викнеш мац-пис-пис и той ще излезе  Tuzarka написа: Бе, то от един път не се става пе*ераст   Ясно...имаш мерак да преплуваш дори и за 1 път на другия бряг 
Мммдам, може да си нарисуваш мустаци, и да ме пробваш 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:05 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Мммдам, може да си нарисуваш мустаци, и да ме пробваш 
Вервай ми нема да ти хареса да те изненадам отзад....все си мислех, че имаш по-друг тип фантазии 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:07 pm |
|
 |
|
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Бай ви кум да не ви хване и двамата...
|
| Вто Фев 26, 2008 8:08 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Kimi_Raikonen написа: Бай ви кум да не ви хване и двамата...
Обещавам да не бягам толкова бързо 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:09 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Kimi_Raikonen написа: Бай ви кум да не ви хване и двамата... О ти се появи,я не ми закачай шаферките 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:10 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: ....все си мислех, че имаш по-друг тип фантазии 
Ти може би вече си имаш списък със сексуалните ми предпочитания? 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:15 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: ....все си мислех, че имаш по-друг тип фантазии  Ти може би вече си имаш списък със сексуалните ми предпочитания? 
Ми тука си пиша у един дебел тефтер разни неща...тъй ми се чиниш много цветен от към фантазии 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:17 pm |
|
 |
|
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Най- добре е натискане по пейките- до там ми стигат фантазийте...
|
| Вто Фев 26, 2008 8:18 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Kimi_Raikonen написа: Най- добре е натискане по пейките- до там ми стигат фантазийте... Не се излагай с тая бедна фантазия 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:19 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Ми тука си пиша у един дебел тефтер разни неща...тъй ми се чиниш много цветен от към фантазии 
Някой ден като филмираш сценария, как ще го кръстиш? Нали няма да е "Мемоарите на една гейша"?  Или "Мемоари за един Гей"? 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:20 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Kimi_Raikonen написа: Най- добре е натискане по пейките- до там ми стигат фантазийте...
Колега...чети какви ги вършим тука и ще се отвориш 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:21 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Ми тука си пиша у един дебел тефтер разни неща...тъй ми се чиниш много цветен от към фантазии  Някой ден като филмираш сценария, как ще го кръстиш? Нали няма да е "Мемоарите на една гейша"?  Или "Мемоари за един Гей"? 
Мнооого травиални заглавия..требе да е нещо по-нестандартно 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:22 pm |
|
|