|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 4:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
Ааааа...нещо ни секнаха кинтите....как ще си направим пролетния шопинг 
|
| Вто Фев 26, 2008 1:30 am |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Tuzarka написа: Ааааа...нещо ни секнаха кинтите....как ще си направим пролетния шопинг  Давай да духваме докато е време,самолетът ми кацна, чакам те 
|
| Вто Фев 26, 2008 1:31 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: Ааааа...нещо ни секнаха кинтите....как ще си направим пролетния шопинг  Давай да духваме докато е време,самолетът ми кацна, чакам те 
Мацка, чакай само да излъжа още двама-трима хлътнали и духваме..ама нещо мъжете са се изучили и не ловят на никаква стръв  Ще се наложи да пазаруваме по-скромно 
|
| Вто Фев 26, 2008 1:34 am |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: Ааааа...нещо ни секнаха кинтите....как ще си направим пролетния шопинг  Давай да духваме докато е време,самолетът ми кацна, чакам те  Мацка, чакай само да излъжа още двама-трима хлътнали и духваме..ама нещо мъжете са се изучили и не ловят на никаква стръв  Ще се наложи да пазаруваме по-скромно  Действай по-бързо,че горивото е скъпо, и съвсем няма да останат кинти 
|
| Вто Фев 26, 2008 1:36 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: Ааааа...нещо ни секнаха кинтите....как ще си направим пролетния шопинг  Давай да духваме докато е време,самолетът ми кацна, чакам те  Мацка, чакай само да излъжа още двама-трима хлътнали и духваме..ама нещо мъжете са се изучили и не ловят на никаква стръв  Ще се наложи да пазаруваме по-скромно  Действай по-бързо,че горивото е скъпо, и съвсем няма да останат кинти 
В крайна сметка все някой ще кандиса да ни качи на автостоп, а аз сега отвам да спинкам, за да имам сили за шопинга  Лека нощ...ти ако можеш доомай някой мъжки ексземпляр 
|
| Вто Фев 26, 2008 1:39 am |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: Ааааа...нещо ни секнаха кинтите....как ще си направим пролетния шопинг  Давай да духваме докато е време,самолетът ми кацна, чакам те  Мацка, чакай само да излъжа още двама-трима хлътнали и духваме..ама нещо мъжете са се изучили и не ловят на никаква стръв  Ще се наложи да пазаруваме по-скромно  Действай по-бързо,че горивото е скъпо, и съвсем няма да останат кинти  В крайна сметка все някой ще кандиса да ни качи на автостоп, а аз сега отвам да спинкам, за да имам сили за шопинга  Лека нощ...ти ако можеш доомай някой мъжки ексземпляр  Е и аз ще направя същото.Лека и на теб 
|
| Вто Фев 26, 2008 1:41 am |
|
 |
|
Zik
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Фев 08, 2008 3:57 pm Мнения: 134 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
ц-ц-ц Закъснях 
_________________ Fiat Bravo 1.6i 16v SX KWP2000 (двувалка)
|
| Вто Фев 26, 2008 3:30 am |
|
 |
|
Paparac
|
Zik написа: ц-ц-ц Закъснях 
Мдааа, ТЕ вече хъркат 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:35 am |
|
 |
|
Zik
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Фев 08, 2008 3:57 pm Мнения: 134 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Тъкмо си мислих че някоя кака сте ме грабене 
_________________ Fiat Bravo 1.6i 16v SX KWP2000 (двувалка)
|
| Вто Фев 26, 2008 3:55 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Zik написа: ц-ц-ц Закъснях  Мдааа, ТЕ вече хъркат 
Алоу..и жените са хора и имат право да спят....не хъркам  други звуци издавам 
|
| Вто Фев 26, 2008 10:54 am |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Е като се почувстваха изоставени  ,взеха да обиждат
|
| Вто Фев 26, 2008 11:02 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Е като се почувстваха изоставени  ,взеха да обиждат
Дубрутру 
|
| Вто Фев 26, 2008 11:04 am |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Е като се почувстваха изоставени  ,взеха да обиждат Дубрутру  Добро и на теб 
|
| Вто Фев 26, 2008 11:06 am |
|
 |
|
CHILIEV
|
здравейте ... 
|
| Вто Фев 26, 2008 11:10 am |
|
 |