|
|
Дата и час: Пет Дек 26, 2025 11:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
Изчервих се...аз и с малка диня се наяждам, но за жените не съм се замисляла 
|
| Пон Фев 18, 2008 10:51 pm |
|
 |
|
Paparac
|
[quote="Tuzarka"][/quote]
А ти защо пускаш теми в Интересни снимки и клипове и после си ги местиш сама насам натам? 
|
| Пон Фев 18, 2008 10:55 pm |
|
 |
|
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Tuzarka написа: Изчервих се...аз и с малка диня се наяждам, но за жените не съм се замисляла 
Един от село ходеше на една страна,
защото единия му крак беше по- дълъг от другите два...
и се влачеше по земята.
|
| Пон Фев 18, 2008 10:57 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Kimi_Raikonen написа: разликата е че с малката диня не можеш да се наядеш, а с малката жена можеш да се на...! 

|
| Пон Фев 18, 2008 10:57 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Kimi_Raikonen написа: Tuzarka написа: Изчервих се...аз и с малка диня се наяждам, но за жените не съм се замисляла  Един от село ходеше на една страна, защото единия му крак беше по- дълъг от другите два... и се влачеше по земята.
И е оставял дълбока диря в земята..направо си е заоравал 
|
| Пон Фев 18, 2008 10:59 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: По завалянето на думите или по това, че почвам да харесвам всички мъже МАй ти хареса да си ескорт на една модераторка 
Накара ме да се червя за пореден път. Налагам си самонаказание: Една семица няма взлизам в този раздел. 
|
| Пон Фев 18, 2008 11:00 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: По завалянето на думите или по това, че почвам да харесвам всички мъже МАй ти хареса да си ескорт на една модераторка  Накара ме да се червя за пореден път. Налагам си самонаказание: Една семица няма взлизам в този раздел. 
Ми чи де другаде ши ходиш 
|
| Пон Фев 18, 2008 11:02 pm |
|
 |
|
Paparac
|
ТУЗАРКА?
Защо не отговори на скромното ми питане няколко реда по-горе?
|
| Пон Фев 18, 2008 11:04 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: ТУЗАРКА?
Защо не отговори на скромното ми питане няколко реда по-горе?
Минала съм те метър нещо..сори  Ей сега ще метна едно оченце
|
| Пон Фев 18, 2008 11:10 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Папарак...за питането...щот обичам да ги местя от едини в другия крачол...пардон....подфрум
И защото ми подшушнаха, че не е за там, а за ОБщи 
|
| Пон Фев 18, 2008 11:12 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
|
| Пон Фев 18, 2008 11:16 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Ей, тва ли беше верния отговор на въпроса с повишена трудност ....как не се сетих 
|
| Пон Фев 18, 2008 11:20 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Папарак...за питането...щот обичам да ги местя от едини в другия крачол...пардон....подфрум И защото ми подшушнаха, че не е за там, а за ОБщи 
То и темата за с какво звъни телефонът ви принципно не беше за Интересни снимки и клипове, ама добре, че народът почна да пуска отговори под формата на клипчета  .
Принципно като местиш теми от Интересни снимки и клипове е по-добрият вариант да не слагаш отметка, а направо да преместиш темата и да пратиш ЛС на автора й, че темата е преместена. Е, в случая е нямало да бъде нужно последното, т.е. да си пратиш ЛС сама на себе си. 
|
| Пон Фев 18, 2008 11:24 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
То за това темата може да е за клипове, снимки и музика...ама айде да си затворя балалайката
Шефче....как да изкупя грегрешението си 
|
| Пон Фев 18, 2008 11:31 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Шефче....как да изкупя грегрешението си 
Не съм ти никакъв шеф, не се заразявай от ЛЕВСКИ с неговото "другарю началник". Да не се банваме ся 
|
| Пон Фев 18, 2008 11:46 pm |
|
|