|
|
Дата и час: Чет Дек 25, 2025 1:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Папарак.....кво му е лошото 
Нищо и много неща 
|
| Пет Фев 15, 2008 12:00 am |
|
 |
|
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Tuzarka написа: Айрис...кажи вица Тиамариа...аз съм дяволка с дегизировка на ангелче  ..първо подлъгвам, после хапвам Папарак.....кво му е лошото 
Вица е следният:
Някакъв хванал златната акула и казал: "Сега ще ми изпълниш три желания." "Не мога три, аз да не съм златната рибка - изпълнявам само едно желание. Кажи какво е то." Пича мислил, мислил и казал: "Искам оная ми работа да ми стига до колената" Акулата веднага, хрус и му отхапала двата крака 
|
| Пет Фев 15, 2008 12:04 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: Папарак.....кво му е лошото  Нищо и много неща 
Сега ме хвърли в царевичака 
|
| Пет Фев 15, 2008 12:05 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Airis написа: Tuzarka написа: Айрис...кажи вица Тиамариа...аз съм дяволка с дегизировка на ангелче  ..първо подлъгвам, после хапвам Папарак.....кво му е лошото  Вица е следният: Някакъв хванал златната акула и казал: "Сега ще ми изпълниш три желания." "Не мога три, аз да не съм златната рибка - изпълнявам само едно желание. Кажи какво е то." Пича мислил, мислил и казал: "Искам оная ми работа да ми стига до колената" Акулата веднага, хрус и му отхапала двата крака 
Ааа знам го..някъде в архива на мозъка се беше скрил 
|
| Пет Фев 15, 2008 12:05 am |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Сега ме хвърли в царевичака 
Ааа, за царевицата ли говорим? 
|
| Пет Фев 15, 2008 12:06 am |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Airis написа: Tuzarka написа: Айрис...кажи вица Тиамариа...аз съм дяволка с дегизировка на ангелче  ..първо подлъгвам, после хапвам Папарак.....кво му е лошото  Вица е следният: Някакъв хванал златната акула и казал: "Сега ще ми изпълниш три желания." "Не мога три, аз да не съм златната рибка - изпълнявам само едно желание. Кажи какво е то." Пича мислил, мислил и казал: "Искам оная ми работа да ми стига до колената" Акулата веднага, хрус и му отхапала двата крака   е все пак нали това му е било желанието!
|
| Пет Фев 15, 2008 12:06 am |
|
 |
|
Airis
Фиат маниак
|
Изводът е: Внимавай какво си пожелаваш, че може и да се сбъдне. То и за царевичака се отнася 
|
| Пет Фев 15, 2008 12:08 am |
|
 |
|
Paparac
|
tiamariaa написа: Airis написа: Tuzarka написа: Айрис...кажи вица Тиамариа...аз съм дяволка с дегизировка на ангелче  ..първо подлъгвам, после хапвам Папарак.....кво му е лошото  Вица е следният: Някакъв хванал златната акула и казал: "Сега ще ми изпълниш три желания." "Не мога три, аз да не съм златната рибка - изпълнявам само едно желание. Кажи какво е то." Пича мислил, мислил и казал: "Искам оная ми работа да ми стига до колената" Акулата веднага, хрус и му отхапала двата крака   е все пак нали това му е било желанието!
Да ви имам черния хумор и на двете 
|
| Пет Фев 15, 2008 12:08 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: Сега ме хвърли в царевичака  Ааа, за царевицата ли говорим? 
Не, за царевицата говорим
Черният хумор е як 
|
| Пет Фев 15, 2008 12:09 am |
|
 |
|
Paparac
|
Прибрал се една вечер един мъж много къркан, паднал в леглото до жена си и заспал.
Не щеш ли събужда се пред райските порти и там го чака Свети Петър.
-Ама аз мъртъв ли съм. Не може да бъде, трябва да живея още, захленчил мъжът.
-Мъртъв си, защото се напи като свиня. Мога да направя изключение и да те върна, ама като кокошка. Ти решаваш.
-Добре... пусни ме във ферма близо до дома ми.
Речено сторено. След малко той се озовал целия в перушина в една ферма. При него идва петелът и го пита:
-Как е, как е, май ти е първи ден днес?
-Зле ми е, нещо ме напъва отвътре ще се пръсна, отговорил оня.
-Ясно - ще мътиш. Напъни се и ще ти олекне.
Напънал се оня и го измътил. След това пак се напънал и пак го измътил. Олекнало му много и решил пак да мъти.
В това време жена му го праснала по врата и изкрещяла:
-Ставай бе алкохолик. Осра цялото легло!
|
| Пет Фев 15, 2008 12:12 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Буахахаха  сцепих се
|
| Пет Фев 15, 2008 12:14 am |
|
 |
|
Airis
Фиат маниак
|
Paparac написа: Прибрал се една вечер един мъж много къркан, паднал в леглото до жена си и заспал. Не щеш ли събужда се пред райските порти и там го чака Свети Петър. -Ама аз мъртъв ли съм. Не може да бъде, трябва да живея още, захленчил мъжът. -Мъртъв си, защото се напи като свиня. Мога да направя изключение и да те върна, ама като кокошка. Ти решаваш. -Добре... пусни ме във ферма близо до дома ми. Речено сторено. След малко той се озовал целия в перушина в една ферма. При него идва петелът и го пита: -Как е, как е, май ти е първи ден днес? -Зле ми е, нещо ме напъва отвътре ще се пръсна, отговорил оня. -Ясно - ще мътиш. Напъни се и ще ти олекне. Напънал се оня и го измътил. След това пак се напънал и пак го измътил. Олекнало му много и решил пак да мъти. В това време жена му го праснала по врата и изкрещяла: -Ставай бе алкохолик. Осра цялото легло!
 Изби рибата 
|
| Пет Фев 15, 2008 12:15 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Арнолд се засрами от нас и се покри 
|
| Пет Фев 15, 2008 12:17 am |
|
 |
|
Paparac
|
Три приятелки си говорят:
-Пък да знаете,... аз моя вчера го бутнах от 12-тия етаж.
-И-и ? - попитали другите две.
-Ами чу се само: "Да ти еб@ майкатаааа....ТУП!"
-Аз пък моя го бутнах от 8-мия етаж.
-И-и-и?
-Ами чу се само: : Да ти е-е...ТУП!"
-А аз моя вчера го бутнах от третия... Чу се само: "ТУП! Ей ся ти еб@х майката!!!"
|
| Пет Фев 15, 2008 12:19 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Папарак..тия вицове си плачат за бодната тема в друг подфорум 
|
| Пет Фев 15, 2008 12:23 am |
|
|