Дата и час: Сря Дек 24, 2025 10:07 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Paparac написа:
Tuzarka написа:
..той е дебел, той не е дебел :D

Сещам се пък аз за лафа на баба Вуна, дето видяла двама в една немска тоалетна да се суетят около някакъв старец, полегнал на пода - те точно това си говорели - "той е дебел, той не е дебел", а тя им отговаря - "абе, келеши, той е умреееел" :D

Баба Вуна е колоритна мацка :36_2_33:

Изображение

:36_2_33:

Пон Фев 11, 2008 10:37 pm
UNREAD_POST 
Изображение

БАба Вуна има невероятен бюст :D

Пон Фев 11, 2008 11:13 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Изображение

БАба Вуна има невероятен бюст :D

To на тази снимка нищо от цици на баба Вуна не се вижда :D

Пон Фев 11, 2008 11:14 pm
UNREAD_POST 
ииих че си..съчетавам 2 поста в един....не намерих много снимки на Баба Вуна, камо ли на циците й :D

Пон Фев 11, 2008 11:17 pm
UNREAD_POST 
Дайте някоя снимка на баба Тузарка :shock:

Пон Фев 11, 2008 11:57 pm
UNREAD_POST 
Бе ти полуде ли бре..толкоз снимки съм напускала...направо кат некоя манекенка с book съм... :D

Вто Фев 12, 2008 12:10 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Няма да е много интересно, защото това ще ми е 3тия Сони Ериксон

Колежке незнам какво ти е мнението за тези телефони, но ако имам възможност бих разбил последната си тухла в лицето на създателя и(предишния е още в ментел на ремонт). Същата помия като Самсунг, качили ми игра на шах, с грешно подредени фигури. Къде изчезнаха старите добри ТАБ-чета на гърба?

Вто Фев 12, 2008 12:30 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Tuzarka написа:

Колежке незнам какво ти е мнението за тези телефони, но ако имам възможност бих разбил последната си тухла в лицето на създателя и(предишния е още в ментел на ремонт). Същата помия като Самсунг, качили ми игра на шах, с грешно подредени фигури. Къде изчезнаха старите добри ТАБ-чета на гърба?

Ти пък, добре са ти го приели в сервиз, аз като отнесох старият си телефон на ремонт го гледаха като техническо чудо на НАСА. Не успяха да го диагностицират и оправят никъде. А докато ги чаках си взех Нокиата на старо и ник'ви ядове, за СоРи Ериксон - аз лично не бих си взела такъв.

Вто Фев 12, 2008 12:49 am
Профил
UNREAD_POST 
Според мен е до дефектни телефони...няма марка при тия работи....явно в БГ всичко може и се случва. Колкото до шаха..явно е кофти софтуер..едно време на една стара Нокиика ми пишеше "сОЪбщения". Много съм се начела за марки и магазини...както има доволни, така и има недоволни...въпрос на късмет. Лично в магазин на Мтел са казали на брат ми да си купи Сони Ериксон, защото Нокиите не са това, което са били едно време. Аз съм чувала за дефект при Нокията - изпращане на съобщения, без това реално да се е случило...тъй е като всичко се сглобява или произвежда къде ли не :D

Вто Фев 12, 2008 1:15 am
UNREAD_POST 
Airis написа:
LEVSKI написа:
Tuzarka написа:

Ти пък, добре са ти го приели в сервиз, аз като отнесох старият си телефон на ремонт го гледаха като техническо чудо на НАСА. Не успяха да го диагностицират и оправят никъде. А докато ги чаках си взех Нокиата на старо и ник'ви ядове, за СоРи Ериксон - аз лично не бих си взела такъв.

Аз пък имам един познат дето си купил някаква свръх модерна ютия за сумати пари..оказала се с фабричен дефект...като я занестл в сервиза му казали, че в БГ още никой не се е научил как се поправя...а ютията е купена от БГ :shock:

Вто Фев 12, 2008 1:37 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Моят случай не е точно такъв, но резултата е същият. :) Като е купена от БГ да му я сменят с нова.

Вто Фев 12, 2008 1:45 am
Профил
UNREAD_POST 
Airis написа:
Моят случай не е точно такъв, но резултата е същият. :) Като е купена от БГ да му я сменят с нова.

НЕ съм го питала как са се развили нещата..сигурно се е е оправил

Вто Фев 12, 2008 1:49 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Airis написа:

НЕ съм го питала как са се развили нещата..сигурно се е е оправил

Ще се оправи - де ще ходи, досега не знам за нЕкой неоправен :P

Вто Фев 12, 2008 2:00 am
Профил
UNREAD_POST 
Туй с оправянето е едно на ръка...но в бг си е ужас да тръгнеш да си търсиш правата...онзи ден си взех слушалки от Технополис и питам имат ли гаранция...патките ми викатми това не е електрическо и няма гаранция...аз им казвам, че по бг закона няма стока без гаранция...ония се събраха в група и гракнаха..добре, че слушалките си бачкат

Вто Фев 12, 2008 2:03 am
UNREAD_POST 
Дубрутру 8)

Вто Фев 12, 2008 10:09 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 637  Следваща