|
|
Дата и час: Сря Дек 24, 2025 6:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Tuzarka написа: Арнолд....А трябва ли да си кажа кой е дядото Снимка може и да не показваш, ама кажи поне халки има ли, ако не в скоро време ще има ли? Такива нещица, та да се подготвям психически за трайния неуспех 
Халки няма...но това не е показател на днешно време  ..аз май от преди много страници подготвих всички мъже тук психически 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:54 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: Ronaldinho написа: брат ми още чете ли чете до 6 сутринта може и да я прочете цялата тема  Може да предлагаме онлайн забавление за домашни партите - "четене на форума" - 20 лв Аз приемам предложението - да ви давам ли банкова сметка къде да МИ превеждате кинтите? 
ха-ха-ха...майтапчия 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:56 am |
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: Халки няма...но това не е показател на днешно време  ..аз май от преди много страници подготвих всички мъже тук психически 
С тази биричка вечерно време и с това писане във форума не ми приличаш много на сериозно обвързана,
а може и в Пловдив да си оставила левента да страда по теб и да ти се моли на килимчето да се върнеш. 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:56 am |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: ха-ха-ха...майтапчия 
Аз най-сИрИозно питах 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:58 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Tuzarka написа: Халки няма...но това не е показател на днешно време  ..аз май от преди много страници подготвих всички мъже тук психически  С тази биричка вечерно време и с това писане във форума не ми приличаш много на сериозно обвързана, а може и в Пловдив да си оставила левента да страда по теб и да ти се моли на килимчето да се върнеш. 
Брей и психопортрет ми направи....не всички са заедно по 24ч в денонощието...ама айде да не се оправдавам, че туй най го мразя 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:00 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: ха-ха-ха...майтапчия  Аз най-сИрИозно питах 
Аз щи докопам сметчицата със съдействието на някой хакер или троянец(може и Троянеца)
|
| Нед Фев 10, 2008 2:01 am |
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: Брей и психопортрет ми направи....не всички са заедно по 24ч в денонощието...ама айде да не се оправдавам, че туй най го мразя 
Хванах те на местопрестъплението, както се казва, признаваш ли си без бой, че дядо няма? 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:02 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Tuzarka написа: Брей и психопортрет ми направи....не всички са заедно по 24ч в денонощието...ама айде да не се оправдавам, че туй най го мразя  Хванах те на местопрестъплението, както се казва, признаваш ли си без бой, че дядо няма? 
ХАхаха..не си ме хванал..ако си мислиш, че е тактика за отблъсване на мъжете...не, не е...това за лапешки похвати  ..още един вариант - може да е в чужбина 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:05 am |
|
 |
|
Ronaldinho
|
брат ми каза,че само заради тая тема ще си направи регистрация,а няма фиат 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:06 am |
|
 |
|
Paparac
|
БУхахахха, откъде я добара тая фотография, мари Тузарке, бухахахххахахха 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:07 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Ronaldinho написа: брат ми каза,че само заради тая тема ще си направи регистрация,а няма фиат 
Ами за не членове на фиат - по 10 лв. Какво ли ще стане, ако наистина започнат много хора да се регистрират тук само заради лафа...ще ни закрият Кафененцето
|
| Нед Фев 10, 2008 2:08 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: БУхахахха, откъде я добара тая фотография, мари Тузарке, бухахахххахахха 
гледах да не е истинска снимка..да не е грубо, че да се обиди Арнолд 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:09 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
В гуугъл пуснах на търсачката за снимки "middle finger" 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:11 am |
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: гледах да не е истинска снимка..да не е грубо, че да се обиди Арнолд 
Arnold на красиви жени, дори и с дядовци, трудно се обижда, да не кажа изобщо 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:12 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Tuzarka написа: гледах да не е истинска снимка..да не е грубо, че да се обиди Арнолд  Arnold на красиви жени, дори и с дядовци, трудно се обижда, да не кажа изобщо 
Jesus, имах наистина съмнения как ще реагираш...ама от къде знаеш дали съм красива....нали преди деветдесет и кусур страници ти писах, че снимките може да са на внучката..та и от там тръгна лафа за баба 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:13 am |
|
|