|
|
Дата и час: Сря Дек 24, 2025 6:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: Arnold написа: Аз на онези места, дето си ги оставила с многоточие (не ръцете), косми нямам  хм..да не си метросексуален?
Това много лесно можеш да го провериш на място
Но за твое успокоение ще ти кажа отсега, че не съм. Не виждам общото, имам познати, които по цял ден висят в зали за бодибилдинг и някои от тях дори по ръцете и гърдите си махат космите, за да им изпъквали мускулите. Това аз не го разбирам и не го приемам, че го правят.
|
| Нед Фев 10, 2008 1:02 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Tuzarka написа: Arnold написа: Аз на онези места, дето си ги оставила с многоточие (не ръцете), косми нямам  хм..да не си метросексуален? Това много лесно можеш да го провериш на място Но за твое успокоение ще ти кажа отсега, че не съм. Не виждам общото, имам познати, които по цял ден висят в зали за бодибилдинг и някои от тях дори по ръцете и гърдите си махат космите, за да им изпъквали мускулите. Това аз не го разбирам и не го приемам, че го правят.
Що за мое успокоение??? :roll: метросексуалността е на няколко крачки от хомосексуалността  Понякога има много космати екземпляри, при които се вижда пряката родствена връзка с маймуните...тогава се налага обезкосмяване 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:07 am |
|
 |
|
Arnold
|
Мен ако питаш, метросексуалните мъже са си чисти гейове 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:09 am |
|
 |
|
Paparac
|
Още малко и тая тема ще я докарате до 100 страници 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:10 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Още малко и тая тема ще я докарате до 100 страници 
Подготви шампанското и духовия оркестър...брях, за малко да не присъствам на стотачката
|
| Нед Фев 10, 2008 1:11 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Мен ако питаш, метросексуалните мъже са си чисти гейове 
Зависи...щото едно време сигурно и мазането с крем на тялото на мъжете и обезкосмяването на мишниците се е считало за ненормално, но времената се менят...а има и наистина грозни гледки...То и жените преди 2 века едва ли са си махали мустака 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:13 am |
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: То и жените преди 2 века едва ли са си махали мустака 
Както и космите между гърдите 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:16 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Tuzarka написа: То и жените преди 2 века едва ли са си махали мустака  Както и космите между гърдите 
изкърти мивката в банята 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:19 am |
|
 |
|
Ronaldinho
|
два часа ме нямаше кога изписахте толко страници 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:24 am |
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: изкърти мивката в банята 
Само нея ли? 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:26 am |
|
 |
|
Ronaldinho
|
това за космите е много яко 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:27 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Ronaldinho написа: два часа ме нямаше кога изписахте толко страници 
Скромно, но от сърце 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:27 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Дайте да катурнем 100те страници..да не стане така, че в мое отсъствие някой друг да обере овациите 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:29 am |
|
 |
|
Ronaldinho
|
не знам скромно ли е ама сега накарах брат ми да чете темата,показах му линка по ICQ,че той е малко чужденец в момента и сега доколкото разбирам се кефи много
|
| Нед Фев 10, 2008 1:31 am |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Дайте да катурнем 100те страници..да не стане така, че в мое отсъствие някой друг да обере овациите 
Дадено, като гледам и без моята помощ ще ги катурнете успешно 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:32 am |
|
|