|
|
Дата и час: Сря Дек 24, 2025 4:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Paparac написа: Не знам кой е ревал и кой не е  , ама поне със сигурност не ни ментосва Тузарката, че е в Пловдив. Току що проверих - там е  Помощ преследва ме маниак 
Ако някой те преследва определено не съм аз - я виж два три поста по-нагоре. Той е 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:34 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: Paparac написа: Не знам кой е ревал и кой не е  , ама поне със сигурност не ни ментосва Тузарката, че е в Пловдив. Току що проверих - там е  Помощ преследва ме маниак  Ако някой те преследва определено не съм аз - я виж два три поста по-нагоре. Той е 
кой...кой ме преследва
Сега остава и да кажеш какви са ми мерките 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:36 am |
|
 |
|
Arnold
|
Paparac написа: [ Ако някой те преследва определено не съм аз - я виж два три поста по-нагоре. Той е 
Ето сега, издадоха ме  Не е честно 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:39 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Paparac написа: [ Ако някой те преследва определено не съм аз - я виж два три поста по-нагоре. Той е  Ето сега, издадоха ме  Не е честно 
Че то има ли нужда да те издават 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:39 am |
|
 |
|
Paparac
|
Arnold написа: Paparac написа: [ Ако някой те преследва определено не съм аз - я виж два три поста по-нагоре. Той е  Ето сега, издадоха ме  Не е честно 
Имаш пълното право да се оплачеш от мен на администраторите на форума 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:41 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Arnold написа: Paparac написа: [ Ако някой те преследва определено не съм аз - я виж два три поста по-нагоре. Той е  Ето сега, издадоха ме  Не е честно  Имаш пълното право да се оплачеш от мен на администраторите на форума 
ей какъв си лошавец 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:43 am |
|
 |
|
Arnold
|
Paparac написа: Arnold написа: Paparac написа: [ Ако някой те преследва определено не съм аз - я виж два три поста по-нагоре. Той е  Ето сега, издадоха ме  Не е честно  Имаш пълното право да се оплачеш от мен на администраторите на форума 

|
| Нед Фев 10, 2008 12:43 am |
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: Че то има ли нужда да те издават 
Ако не ме бяха издали ти никога нямаше да се досетиш, сигурен съм. 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:44 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Tuzarka написа: Че то има ли нужда да те издават  Ако не ме бяха издали ти никога нямаше да се досетиш, сигурен съм. 
Виж ся...по душа съм си чиста брюнетка 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:49 am |
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: Виж ся...по душа съм си чиста брюнетка 
И аз съм си чист брюнет, но поради естеството на "прическата" ми този факт е трудно забележим 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:52 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Tuzarka написа: Виж ся...по душа съм си чиста брюнетка  И аз съм си чист брюнет, но поради естеството на "прическата" ми този факт е трудно забележим 
Ъъъъ...има други места за проверка....така де..космите на ръцете 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:53 am |
|
 |
|
Arnold
|
Аз на онези места, дето си ги оставила с многоточие (не ръцете), косми нямам 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:57 am |
|
 |
|
Paparac
|
Ейй, вие още малко и ще съгрешите двамцата  Я бягайте да се разпишете, че ще присъствате на пролетната среща в тази тема -
viewtopic.php?t=20592
Пък там каквото сабя покаже 
Последна промяна Paparac на Нед Фев 10, 2008 12:59 am, променена общо 1 път
|
| Нед Фев 10, 2008 12:58 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Аз на онези места, дето си ги оставила с многоточие (не ръцете), косми нямам 
хм..да не си метросексуален?
|
| Нед Фев 10, 2008 12:59 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Ейй, вие още малко и ще съгрешите двамцата  Я бягайте да се разпишете, че ще присъствате на пролетната среща в тази тема - viewtopic.php?t=20592 Пък там каквото сабя покаже 
 Аз съм сериозно момиче и съм предупредила
Колкото до разписването...не мога от сега да гарантирам....чакам да се стопли и хуквам по обекти 
|
| Нед Фев 10, 2008 1:00 am |
|
|