|
|
Дата и час: Сря Дек 24, 2025 4:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Питания по проблеми с колата можеш и в раздел Консултации да отправяш, струва ми се. Я, нов аватар, а 
Аватарът е от таз годишния Самба фестивал в Рио Де Жанейро....бая се чудих какъв да турна
За момента нямам нужда от консултации, но мерси...рутинна смяна на накладки и евентуално да се погледнат дисковете. И техн. преглед. В по-късен етап ще имам нужда от помощ може би...колата в движение на полусъединител гасне...но на газ е о.к. :roll:
|
| Пет Фев 08, 2008 1:24 am |
|
 |
|
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
CHILIEV написа: Tuzarka какво стана със сериала че му изгубих козите още преди 2 седмици  ааа... Paparac де'ка са емоткити бря нали обеща  edit: Paparac имаш ли нещо общо с www.Paparac.com ?
Аз ходих на лечение в чужбина, ама се оказа доктори за няма ни в БГ - ни навън. Заплеса бил нелечим 
|
| Пет Фев 08, 2008 1:32 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
И аз търся доктор, че съм дървен философ..ма тва било нелечимо...а с пиенето се засилвало
Лека нощ от мен, че утре раничко ще ставам да пътувам 
|
| Пет Фев 08, 2008 1:34 am |
|
 |
|
CHILIEV
|
вие с вашите доктори ... че на зелен кон ли не бяха .. че със самолета ли не пращах .. аман ..
Tuzarka честит ти нов аватар.. тъкмо мислех да пусна темичка "предложения за аватар на Tuzarka" ама се размина за малко ...
ти да не се обиди от поста ми .. че си махнала и алкохолния аватар и подписа чак .. 
|
| Пет Фев 08, 2008 10:29 am |
|
 |
|
Paparac
|
|
| Съб Фев 09, 2008 3:58 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
В Русия съм, в Русия съм 
|
| Съб Фев 09, 2008 11:57 pm |
|
 |
|
Ronaldinho
|
Tuzarka написа: В Русия съм, в Русия съм 
и ние и ние 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:11 am |
|
 |
|
Arnold
|
Къде се загуби,омайна чаровнице,кафето опустя без теб 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:15 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
По-скоро съм о-майна. Сърце не ми даде да ви оставя сами тука....мислих, че ще има ред сълзи, ред сополи като в един типичен латино сериал....но вие мъжки приемате моята малка липса
Ronaldinho да не сме на една и съща мисия 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:17 am |
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: По-скоро съм о-майна. Сърце не ми даде да ви оставя сами тука....мислих, че ще има ред сълзи, ред сополи като в един типичен латино сериал....но вие мъжки приемате моята малка липса
Ами няма във форума да се издаваме кой колко е поприплаквал за теб тия дни, всеки си знае лично. Аз също 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:20 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Tuzarka написа: По-скоро съм о-майна. Сърце не ми даде да ви оставя сами тука....мислих, че ще има ред сълзи, ред сополи като в един типичен латино сериал....но вие мъжки приемате моята малка липса Ами няма във форума да се издаваме кой колко е поприплаквал за теб тия дни, всеки си знае лично. Аз също 
Верно ще заприлича на сапунка
Вий защо не купонясвате в тази съботна вечер :roll: Може би сте имали усещането, че ще вляза във форума...или тайна надежда 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:24 am |
|
 |
|
Paparac
|
Не знам кой е ревал и кой не е  , ама поне със сигурност не ни ментосва Тузарката, че е в Пловдив. Току що проверих - там е 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:25 am |
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: Вий защо не купонясвате в тази съботна вечер :roll: Може би сте имали усещането, че ще вляза във форума...или тайна надежда 
Точно се готвех да ти задам същия въпрос на теб 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:26 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Не знам кой е ревал и кой не е  , ама поне със сигурност не ни ментосва Тузарката, че е в Пловдив. Току що проверих - там е 
Помощ преследва ме маниак 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:31 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Tuzarka написа: Вий защо не купонясвате в тази съботна вечер :roll: Може би сте имали усещането, че ще вляза във форума...или тайна надежда  Точно се готвех да ти задам същия въпрос на теб 
Изхарчих парите 
|
| Нед Фев 10, 2008 12:33 am |
|
|