Дата и час: Сря Дек 24, 2025 2:07 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
Tuzarka написа:
Колега зае*би лентата..не съм написала правилно откакто...трябва да е една дума

колежке .. на аватара ти - чашка.. на подписа ти - пак чашка .. започваш да ни съмняваш , да не си от клуба на анонимните алкохолици ..
щом и си засичаш от колко дни не си пила ... :D :D

Чет Фев 07, 2008 3:34 pm
Мнение 
бихте ли бил така любезен да ми обясните в мен ли беше грешката..да знам за в бъдеще

Чет Фев 07, 2008 3:37 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
бихте ли бил така любезен да ми обясните в мен ли беше грешката..да знам за в бъдеще

Taka ли трябва да излиза или?

Чет Фев 07, 2008 3:38 pm
Мнение 
CHILIEV написа:
Tuzarka написа:
Колега зае*би лентата..не съм написала правилно откакто...трябва да е една дума

колежке .. на аватара ти - чашка.. на подписа ти - пак чашка .. започваш да ни съмняваш , да не си от клуба на анонимните алкохолици ..
щом и си засичаш от колко дни не си пила ... :D :D

Чудих се каква простотия да измисля и се сетих, че вчера вечерта не пих..и така :D

Последна промяна Tuzarka на Чет Фев 07, 2008 3:39 pm, променена общо 1 път

Чет Фев 07, 2008 3:38 pm
Мнение 
Paparac написа:
Tuzarka написа:

Да...а сама мога ли да си подменям лентата...ако прегреша и пия алкохол

Чет Фев 07, 2008 3:39 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Paparac написа:
Tuzarka написа:

Да...а сама мога ли да си подменям лентата...ако прегреша и пия алкохол

Идея си нямам, подобни "броячи" виждам и на други хора в подписите. Изобщо не съм в час за какво точно иде реч. :D

Интересното е, че по два различни начина ти преправях подписа, и все едно и също нещо излизаше.

Освен това ми е любопитно защо сега подписът ти не го виждам под всички твои постове. :D

Чет Фев 07, 2008 3:42 pm
Мнение 
И аз си мислех, че трябва да се появи в по-задни постове...явно е на друг принцип...не седи ли много шарено с тази лента....или като за Кафенето става? Като си направя лентата и ми дава 2 типа кодове - HTML и BB. Аз взех HTML-a и директно го пейстнах в профила

Чет Фев 07, 2008 3:46 pm
Мнение 
Изтрил си двата варианта на изписване на кодовете..тъкмо щях да ги чета подробно....да влезе нещо в блондинската ми душа :D

Чет Фев 07, 2008 3:47 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Изтрил си двата варианта на изписване на кодовете..тъкмо щях да ги чета подробно....да влезе нещо в блондинската ми душа :D

Вариант 1, за да го видиш ми куотни поста.
Изображение

Вариант 2
Изображение

Чет Фев 07, 2008 3:52 pm
Мнение 
Сега пробвах да го сложа твоя подпис като моя сигнатура да видя дали ще се появи и в старите ми постове. ДА, появи се, а при теб не стана работата. :D

Чет Фев 07, 2008 3:57 pm
Мнение 
Paparac написа:
Сега пробвах да го сложа твоя подпис като моя сигнатура да видя дали ще се появи и в старите ми постове. ДА, появи се, а при теб не стана работата. :D

Ще кажат, че и двама сме от клуба на анонимните алкохолици :D
Ми на теб ти излиза сигурно щот си шефче :P

Чет Фев 07, 2008 3:58 pm
Мнение 
Най-сетне разбрах какво е куотни го...преди време пак го беше написал и си мислих, че е благоевградски лаф :D

Чет Фев 07, 2008 3:59 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Най-сетне разбрах какво е куотни го...преди време пак го беше написал и си мислих, че е благоевградски лаф :D

Бухахахаххахха, браво бе, при нас просто скина ни е преведeн и вместо QUOTE бутончето си е кръстено с българкото "цитат", макар че според мен по правилно е било да се напише "цитирай". :D

Чет Фев 07, 2008 4:04 pm
Мнение 
Paparac написа:
Tuzarka написа:

Бухахахаххахха, браво бе, при нас просто скина ни е преведeн и вместо QUOTE бутончето си е кръстено с българкото "цитат", макар че според мен по правилно е било да се напише "цитирай". :D

Тъй, ама ако го беше написал на английски щях да схвана веднага..някак си не е разпространено като копи пейст

Чет Фев 07, 2008 4:14 pm
Мнение 
Tuzarka какво стана със сериала че му изгубих козите още преди 2 седмици Изображение

ааа... Paparac де'ка са емоткити бря нали обеща :D

edit: Paparac имаш ли нещо общо с www.Paparac.com ?

Чет Фев 07, 2008 5:47 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 637  Следваща