Дата и час: Пон Юли 14, 2025 3:23 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
FIAT- BG - ФОРУМ и вьздействието му в/у всеки от нас ??? 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST FIAT- BG - ФОРУМ и вьздействието му в/у всеки от нас ???
Как ни вьздейства този форум и променя ли ни той ? Интелигентния тон , който се поддьржа в момента/различаващ се от доста себеподобни/, ще го задьрзим ли дьлго???

Вто Апр 12, 2005 11:23 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Аз мисля, че форума ни е на много добро ниво, отношението помежду ни също. Това до голяма степен се дължи според мен на самите членове, както и на екипа администратори. Сега е момента да кажа своето Благодаря на Митко, Марио БГ и другите за приятния форум! Аз съм сигурен, че общуването с такива членове на клуба ще бъде приятно и занапред! :wink:

Вто Апр 12, 2005 11:39 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Това е хубаво, че сме единни. Помня начина по който МариоБГ и Наско се отзоваха като има казахме, че член на клуба е катастрофирал и имаме нужда от помощ. Незнам как са карали до Вакарел, но дойдоха много бързо. Дано за последен път доказваме добрите си отношения по този начин, но наистина съм впечатлен от жеста им.

Сря Апр 13, 2005 1:49 am
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Всичко до тук е чудесно но и когато си сложим стикерите по колите и се срещнем по пътищата то срещата ни на живо също ще е голяма тръпка.Друго си е като видиш спряла наблизо кола с стикер на форума и знаеш че това е един от нас във форума и си разменим по някой лаф. :wink: :wink: :wink:

Сря Апр 13, 2005 2:41 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Аз лично много се радвам от съществуването на този форум и най-вече от колегиалния и приятелски дух който цари тук. Преди да се появи този форум четях в Дир.бг но там беше тотално различно - по-стихиино и неорганизирано. Мился че всички дължим поне по една :beer: на админите и изобщо на хората които го правят възможен (ей - 300 души по бира - момчета лекоооооо......)

Сря Апр 13, 2005 11:42 am
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
И на мен ми стана навик да го посещавам поне по 4-5 пъти на ден ;)
Успех - и все така да продължава да се развива! :)

Сря Апр 13, 2005 11:48 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Форума наистина е страхотен ,много се радвам ,че го има FORZA FIAT FORZA FERRARI FORZA SCHUMAHER :wink: :lol:
A междо другото кога ще са готови стикерите?

Сря Апр 20, 2005 11:52 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
През месец Февруари разбрах за форума, СУПЕР е. Тук поне има много хора, като ти има нещо на калата - Консултации. Има доста полезни неща...Сега след 2-3 месеца като стане готов и отделният форум на Темпра, пак мисля да си остана активен потребител и тук, защото свикнах вече...
:punk: :punk: :punk:

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com

Пет Апр 29, 2005 6:28 pm
Профил ICQ WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Хубаво е наистина форумчето. И аз доста време прекарвам в него. Доста полезни неща се пишат и забавни също. Браво на всички!!!

Пет Апр 29, 2005 9:23 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
За форума знам от няколко дена, но съм много доволен, че го открих. Благодаря на Google :lol:
Жалко, че не знаех за съществуването му преди да си взема колата - щех да сваля 400-500 лева от цената от забележки - но здраве да е.
За мен форума е много полезен, най-вече в областта на консултацийте по поддръжката и поправката на возилата, защото в това отношение съм пълен лаик :?
Благодаря на всички админи и колеги! Нека продължим да си помагаме кой с каквото може.

И аз нямам търпение да си залепя стикерчето на задното стъкло (или където вече сте решили да бъде залепено)

Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Хора, не газете животните с колите си по пътищата!

Чет Май 12, 2005 3:16 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Знаете ли как ми липсва през изминалия месец този форум ?!?!?!
Имам проблем с админа на службата ни и ми е затворил достъпа до форума, а се местих от Сливен в Ямбол и все още нямам нет в къщи...

Това е единствения форум, в който се поддържа човешки тон. Изумявал съм приятели с бързината, с която се откликва на някой проблем.
Давайте да даваме все така! :)

Вто Май 17, 2005 10:03 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Мисля че форумът е много полезен за всеки от нас, и трябва да продължаваме така в същия дух да го доразвиваме, за да ни помага занапред...
:wink: :D

Сря Май 18, 2005 10:31 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST за въздвйствието на форума
Научих много полезни неща от този форум. Надявам се и аз да съм допринесъл малко за развитието му.
Междувременно имам идея - в "Консултации" темите вече станаха ужасно много и трудно се ориентирам. Дали не е добре да се разделят по модели - Уно, Панда, Типо, Темпра ... , а вътре на "Електрически", Горивна система", "Електроника" ......

Съб Май 21, 2005 4:45 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST Re: за въздвйствието на форума
peter написа:
Междувременно имам идея - в "Консултации" темите вече станаха ужасно много и трудно се ориентирам. Дали не е добре да се разделят по модели - Уно, Панда, Типо, Темпра ... , а вътре на "Електрически", Горивна система", "Електроника" ......

Или Уно/Панда, Типо/Темпра, Брово/Брава/Марея и т.н. :)
За други подфоруми "Електрически", Горивна система", "Електроника" според мен няма смисъл. Поне така като си собственик на определен модел ще е много по-лесно да се ориентираш. Подкрепям идеята, но дали админите ще направят нещо :)

Съб Май 21, 2005 6:37 pm
UNREAD_POST Не
:!:

Последна промяна mariobg на Вто Мар 14, 2006 4:44 pm, променена общо 1 път

Вто Май 24, 2005 2:53 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща