|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 11:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
FIAT- BG - ФОРУМ и вьздействието му в/у всеки от нас ???
Автор |
Съобщение |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 FIAT- BG - ФОРУМ и вьздействието му в/у всеки от нас ???
Как ни вьздейства този форум и променя ли ни той ? Интелигентния тон , който се поддьржа в момента/различаващ се от доста себеподобни/, ще го задьрзим ли дьлго???
_________________ FIAT-SPORT
|
Вто Апр 12, 2005 11:23 pm |
|
 |
me_to_u
|
Аз мисля, че форума ни е на много добро ниво, отношението помежду ни също. Това до голяма степен се дължи според мен на самите членове, както и на екипа администратори. Сега е момента да кажа своето Благодаря на Митко, Марио БГ и другите за приятния форум! Аз съм сигурен, че общуването с такива членове на клуба ще бъде приятно и занапред! 
|
Вто Апр 12, 2005 11:39 pm |
|
 |
deqnak__
Кара кола
Регистриран на: Пон Мар 26, 2007 9:40 am Мнения: 260 Местоположение: София 13 Надежда
|
Това е хубаво, че сме единни. Помня начина по който МариоБГ и Наско се отзоваха като има казахме, че член на клуба е катастрофирал и имаме нужда от помощ. Незнам как са карали до Вакарел, но дойдоха много бързо. Дано за последен път доказваме добрите си отношения по този начин, но наистина съм впечатлен от жеста им.
_________________ Lancia Lybra - италиянската S класа. Lybra 1.9 JTD 105 HP
|
Сря Апр 13, 2005 1:49 am |
|
 |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Сря Апр 13, 2005 2:41 am |
|
 |
Yavor
|
Аз лично много се радвам от съществуването на този форум и най-вече от колегиалния и приятелски дух който цари тук. Преди да се появи този форум четях в Дир.бг но там беше тотално различно - по-стихиино и неорганизирано. Мился че всички дължим поне по една  на админите и изобщо на хората които го правят възможен (ей - 300 души по бира - момчета лекоооооо......)
|
Сря Апр 13, 2005 11:42 am |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
И на мен ми стана навик да го посещавам поне по 4-5 пъти на ден ;)
Успех - и все така да продължава да се развива! 
_________________ Alles in Ordnung
|
Сря Апр 13, 2005 11:48 am |
|
 |
TORINO_MOTOR
Кара кола
Регистриран на: Съб Яну 08, 2005 11:28 am Мнения: 205 Местоположение: София/Дружба-2
|
Форума наистина е страхотен ,много се радвам ,че го има FORZA FIAT FORZA FERRARI FORZA SCHUMAHER  :lol:
A междо другото кога ще са готови стикерите?
_________________ FIAT MAREA 1.9TD
|
Сря Апр 20, 2005 11:52 pm |
|
 |
Tempra SX
Кара кола
Регистриран на: Чет Яну 13, 2005 2:42 pm Мнения: 282 Местоположение: София 06 Подуяне
|
През месец Февруари разбрах за форума, СУПЕР е. Тук поне има много хора, като ти има нещо на калата - Консултации. Има доста полезни неща...Сега след 2-3 месеца като стане готов и отделният форум на Темпра, пак мисля да си остана активен потребител и тук, защото свикнах вече...

КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
|
Пет Апр 29, 2005 6:28 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Хубаво е наистина форумчето. И аз доста време прекарвам в него. Доста полезни неща се пишат и забавни също. Браво на всички!!!
|
Пет Апр 29, 2005 9:23 pm |
|
 |
Humppa
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 05, 2005 8:54 am Мнения: 266 Местоположение: Белене
|
За форума знам от няколко дена, но съм много доволен, че го открих. Благодаря на Google :lol:
Жалко, че не знаех за съществуването му преди да си взема колата - щех да сваля 400-500 лева от цената от забележки - но здраве да е.
За мен форума е много полезен, най-вече в областта на консултацийте по поддръжката и поправката на возилата, защото в това отношение съм пълен лаик :?
Благодаря на всички админи и колеги! Нека продължим да си помагаме кой с каквото може.
И аз нямам търпение да си залепя стикерчето на задното стъкло (или където вече сте решили да бъде залепено)

_________________ FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103hp
KAWASAKI ZL600B Eliminator 600cc 16v 61hp
-----------------------------------------------------
Хора, не газете животните с колите си по пътищата!
|
Чет Май 12, 2005 3:16 pm |
|
 |
Immortal
|
Знаете ли как ми липсва през изминалия месец този форум ?!?!?!
Имам проблем с админа на службата ни и ми е затворил достъпа до форума, а се местих от Сливен в Ямбол и все още нямам нет в къщи...
Това е единствения форум, в който се поддържа човешки тон. Изумявал съм приятели с бързината, с която се откликва на някой проблем.
Давайте да даваме все така! 
|
Вто Май 17, 2005 10:03 pm |
|
 |
net_scooter
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Ное 14, 2004 11:22 am Мнения: 91 Местоположение: Burgas
|
Мисля че форумът е много полезен за всеки от нас, и трябва да продължаваме така в същия дух да го доразвиваме, за да ни помага занапред...

_________________ Lancia Y 1.2 16v 86++ HP
176B9.000
|
Сря Май 18, 2005 10:31 pm |
|
 |
peter
Член на клуба
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 2:31 pm Мнения: 206 Местоположение: София + Кройдън (в Лондон)
|
 за въздвйствието на форума
Научих много полезни неща от този форум. Надявам се и аз да съм допринесъл малко за развитието му.
Междувременно имам идея - в "Консултации" темите вече станаха ужасно много и трудно се ориентирам. Дали не е добре да се разделят по модели - Уно, Панда, Типо, Темпра ... , а вътре на "Електрически", Горивна система", "Електроника" ......
_________________ Минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения. (Безвъзвратно изгубено) Tipo 1.4 карбуратор 250 000km без ремонт на двигателя (значи скоро му беше време).
|
Съб Май 21, 2005 4:45 pm |
|
 |
Petrov
|
 Re: за въздвйствието на форума
peter написа: Междувременно имам идея - в "Консултации" темите вече станаха ужасно много и трудно се ориентирам. Дали не е добре да се разделят по модели - Уно, Панда, Типо, Темпра ... , а вътре на "Електрически", Горивна система", "Електроника" ......
Или Уно/Панда, Типо/Темпра, Брово/Брава/Марея и т.н.
За други подфоруми "Електрически", Горивна система", "Електроника" според мен няма смисъл. Поне така като си собственик на определен модел ще е много по-лесно да се ориентираш. Подкрепям идеята, но дали админите ще направят нещо 
|
Съб Май 21, 2005 6:37 pm |
|
 |
mariobg
|
 Не
:!:
Последна промяна mariobg на Вто Мар 14, 2006 4:44 pm, променена общо 1 път
|
Вто Май 24, 2005 2:53 pm |
|