Дата и час: Чет Юли 17, 2025 4:24 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
съвет за пунто 
Автор Съобщение

UNREAD_POST съвет за пунто
Съботата бях в ауто италия да видя новото гранде пунто и се оказа че има промоция Dynamic - на цената на Active.
Харесъл съм си 1.3 16V Multijet 75 коня, версия Dynamic 3 врати, илиза 24100 с лети джанти.
Досега не съм карал фиат, имал два опела и искам съвет добър ли е този двигател, има ли някакви специфични проблеми и също така чупи ли се много окачването на пунтото на нашите пътища?

Благодаря на всички за съветите!

Последна промяна zdravko7 на Вто Юни 06, 2006 10:55 am, променена общо 1 път

Вто Юни 06, 2006 10:24 am
Профил
UNREAD_POST Re: съвет за пунто
zdravko7 написа:
Съботата бях в ауто италия да видя новото гранде пунто и се оказа че има промоция Active - на цената на Dynamic.
Харесъл съм си 1.3 16V Multijet 75 коня, версия Dynamic 3 врати, илиза 24100 с лети джанти.
Досега не съм карал фиат, имал два опела и искам съвет добър ли е този двигател, има ли някакви специфични проблеми и също така чупи ли се много окачването на пунтото на нашите пътища?

Благодаря на всички за съветите!

Това е двигателят спечелил приза Двигател на годината за 2005-а.

Designed to criteria of maximum rationality, efficiency and reliability, the engine is capable of excellent performance, and is practically built ‘for life’: it was designed to travel 250 000 km without any maintenance to the mechanical components. What is more, the oil change intervals have been extended from 20 000 to 30 000 km (the 1.3 Multijet 16v uses low viscosity oil, which means more fuel economy, and it respects the environment).

Вто Юни 06, 2006 10:28 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]