Дата и час: Сря Юли 16, 2025 2:23 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Fiat пуска евтин автомобил за развиващите се пазари 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Fiat пуска евтин автомобил за развиващите се пазари
Италианският производител на автомобили Fiat подготвя кола, която ще струва по-малко от 10 000 евро, за пазарите на развиващите се страни и Западна Европа. Моделът ще се произвежда в Турция от 2008 г., според източник от компанията, цитиран от вестник Трибюн.

Моделът, който е изцяло нов, ще се произвежда на платформата на сегашния Grande Punto.

Кодовото му название е D 200. Той ще бъде с четири врати и отделен багажник. По-ниската цена е възможна благодарение на намаляването на производствените разходи, уточнява същият източник.

Автомобилът, предназначен за развиващите се страни, ще се продава и в Западна Европа. От компанията предвиждат на по-късен етап да произвеждат превозното средство и в държави като Бразилия, Индия или Китай.

Става дума за компактна семейна кола, чиято базова версия ще бъде пусната в продажба на цена, по-ниска от 10 000 евро.
Моделът ще се произвежда на платформата на сегашния Grande Punto

Източник:Dnes.bg

Вто Май 30, 2006 12:04 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Много се радвам за новия модел, но лично аз ако си купувах нова кола бих си взел тойота корола, модификацията която се рекламира в момента 26 000лв с доста екстри, а този фиат със същите екстри сигурно ще е по скъп. Странна работа са фиатите, много скъпи като нови и много евтини като втора ръка :roll:

Вто Май 30, 2006 12:30 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
:arrow: http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=6704

Вто Май 30, 2006 12:47 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Съжалявам, грешката е моя!

Вто Май 30, 2006 12:51 pm
Профил
UNREAD_POST 
blader написа:
Много се радвам за новия модел, но лично аз ако си купувах нова кола бих си взел тойота корола, модификацията която се рекламира в момента 26 000лв с доста екстри, а този фиат със същите екстри сигурно ще е по скъп. Странна работа са фиатите, много скъпи като нови и много евтини като втора ръка :roll:

Абсолютно правилно, даже и на новия Ярис съм навит!Особено D-4D :mrgreen:

Вто Май 30, 2006 1:20 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
blader написа:

изменници :D

Вто Май 30, 2006 2:57 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Смисал че ще евтин не за нас а за западняците, язък само резилят марката.

Сря Май 31, 2006 12:14 am
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
blader написа:

Я си помислете още малко :wink:
Вижте каква новина има по въпроса:

Тойота изтегля 565 000 коли от 9 модела
30 май 2006 / БТА
Японската компания Тойота ще изтегли за поправка 565 756 автомобила заради дефект в електронната система за управление, предаде ДПА.
Мярката ще засегне девет модела на Тойота, произведени между септември 2002 г. и ноември 2005 г., включително хибридния Приус, седана Уиш и компактния модел Корола. Цитирани от ДПА експерти предупреждават, че това доста масово изтегляне на коли за ремонт може да се отрази негативно на репутацията на Тойота по отношение на качеството. През миналата година японската фирма изтегли за поправки над 1,8 млн. автомобила.

Сря Май 31, 2006 9:33 am
Профил
UNREAD_POST 
sev написа:
Nino написа:
blader написа:

Ами, изменници - малко са се объркали просто :roll: работете с калкулатор, когато говорите за цифри :idea:
Най-най-най-евтината "Corolla" за която говорите, а именно "Corolla Xellence" при това на промоция, струва 27500лв. :!:
"Grande Punto" със същите екстри, НО с по-слаб двигател (77к.с.) струва с над 2000лв. по-малко :!:
А "Yaris", за да е лачен, струва повече от "Corolla"-та на промоция :roll:
Единственото предимство, за мен, при "Toyota" е по-дългата гаранция :idea:

Вто Юни 06, 2006 3:39 pm
UNREAD_POST 
На мен логанчето ми излезе 15 000 със застраховки, КАТ и прочеее......

А що се отнася до изтеглянето на автомобили.....когато зададох въпроса в Рено защо първите логани са били изтеглени за ремонт, освен че ми обясниха как имали проблем в ск. кутия, ме светнаха че " видите ли как компанията мисли за качеството си на продукта, която произвежда"........а после мой близък, който се занимава с продажби на автомобили ми обясни как това едва ли не било рекламен трик....изтеглянето на автомобилите за ремонт.....и като пример ще ви дам факта, че миналата година са изтеглили септемврииските логани, продадени в Германия за това, че.........заварката на шоферската седалка не била качествена от едната страна...........и видите ли колко трябва да сме сигурни в този автомобил, щом чак се мисли и се изтегля автомобил дори за незабележимото изместване на седалката с 2 милиметра..........към това като сложим и факта, че логана в Германия, Франция и Русия се продава под марката Рено.......смятайте за какви мениджърски и рекламни трикове става дума..........

Поздрави и безавариино!!!

Вто Юни 06, 2006 4:28 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Логан написа:
На мен логанчето ми излезе 15 000 със застраховки, КАТ и прочеее......

А що се отнася до изтеглянето на автомобили.....когато зададох въпроса в Рено защо първите логани са били изтеглени за ремонт, освен че ми обясниха как имали проблем в ск. кутия, ме светнаха че " видите ли как компанията мисли за качеството си на продукта, която произвежда"........а после мой близък, който се занимава с продажби на автомобили ми обясни как това едва ли не било рекламен трик....изтеглянето на автомобилите за ремонт.....и като пример ще ви дам факта, че миналата година са изтеглили септемврииските логани, продадени в Германия за това, че.........заварката на шоферската седалка не била качествена от едната страна...........и видите ли колко трябва да сме сигурни в този автомобил, щом чак се мисли и се изтегля автомобил дори за незабележимото изместване на седалката с 2 милиметра..........към това като сложим и факта, че логана в Германия, Франция и Русия се продава под марката Рено.......смятайте за какви мениджърски и рекламни трикове става дума..........

Поздрави и безавариино!!!

и на мен Logan ми допада
но в Германия си е Dacia, както и във Франция
www.dacia.de www.dacia.fr
а на мен това за изтеглянето на бройки изобщо не ми звучи като реклама

Вто Юни 06, 2006 4:49 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
sev написа:

и на мен Logan ми допада
но в Германия си е Dacia, както и във Франция
www.dacia.de www.dacia.fr
а на мен това за изтеглянето на бройки изобщо не ми звучи като реклама

Е тук ме озадачи.....в интерес на истината, когато за пръв път видях логана на снимка, беше в един немски сайт и си стоеше с емблемата на Рено.....а това, че в Германия и Франция се продава под марката Рено, го знам от представителя на Рено в Монтана.......незнам, от както я купих, не следя вече разните сайтове и т.н....важното е че съм доволен за сега / 18 000 клм/... :D

Вто Юни 06, 2006 4:58 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Kuku написа:
sev написа:
Nino написа:
blader написа:

Ами, изменници - малко са се объркали просто :roll: работете с калкулатор, когато говорите за цифри :idea:
Най-най-най-евтината "Corolla" за която говорите, а именно "Corolla Xellence" при това на промоция, струва 27500лв. :!:
"Grande Punto" със същите екстри, НО с по-слаб двигател (77к.с.) струва с над 2000лв. по-малко :!:
А "Yaris", за да е лачен, струва повече от "Corolla"-та на промоция :roll:
Единственото предимство, за мен, при "Toyota" е по-дългата гаранция :idea:

Гранде Пунто не е ли все пак по-нисък клас от Тойота Корола или бъркам :roll: . В тоя ред от мисли според мен Стилото е в класа на королата и за 27500 какво Стило може да си купиш :roll:

Вто Юни 06, 2006 5:19 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
това е трик на продавача, както казваш :D
но най-важното е, че си доволен
дано е така и занапред, в което не се съмнявам
друго е колата винаги да си е била твоя :D

Вто Юни 06, 2006 5:19 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
blader написа:

Гранде Пунто не е ли все пак по-нисък клас от Тойота Корола или бъркам :roll: . В тоя ред от мисли според мен Стилото е в класа на королата и за 27500 какво Стило може да си купиш :roll:

да
Corolla 5 Door - 28 500
Stilo 5 Door - 27 500
Corolla има богато оборудване и е на по-добра цена ако ги сложим 1:1

Вто Юни 06, 2006 5:24 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща