|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 10:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Какво сте направили за фиатката си до сега
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
 Какво сте направили за фиатката си до сега
Не видях да има такава тема,а и си нямам работа  Става въпрос за външния вид  Ето мойта като я взехме лятото и сега
Преди:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Сря Апр 19, 2006 6:05 pm |
|
 |
Abarth.
|
Сега: (само едни пружинки и едни прагове от седичи и трябват  )
|
Сря Апр 19, 2006 6:06 pm |
|
 |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Броните нови ли сложи или прави нещо на старите?? :roll:
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Сря Апр 19, 2006 9:20 pm |
|
 |
Abarth.
|
коцев написа: Броните нови ли сложи или прави нещо на старите?? :roll:
Изшкурване на целите брони,пръскане,слагане на лайсни  Само праговете ми липсват,но за съжаление незнам от къде да си намеря от седичи :cry:
|
Сря Апр 19, 2006 9:25 pm |
|
 |
Anaboliy
|
добре се грижиш за нея явно  и джанти си сменил  екстра мн добре е станала
|
Сря Апр 19, 2006 9:28 pm |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Дам съгласен съм че изглежда супер.Аз не съм стигнал до козметичните неща по типо-то защото си имам достатъчно други занимания (наскоро правих предницата и 600 точки назад,сега мотора ще правч че нещо потраква малко,компресиика губи и т.н.) ама едно по едно ще го спретна типо-то 
|
Сря Апр 19, 2006 9:38 pm |
|
 |
Stilo
|
Какво направих ли?
Разхождам го редовно 
|
Сря Апр 19, 2006 9:46 pm |
|
 |
Abarth.
|
zfa159 написа: Дам съгласен съм че изглежда супер.Аз не съм стигнал до козметичните неща по типо-то защото си имам достатъчно други занимания (наскоро правих предницата и 600 точки назад,сега мотора ще правч че нещо потраква малко,компресиика губи и т.н.) ама едно по едно ще го спретна типо-то 
И на мене ми се обаждат клапанчета но леко,иначе ми губеше компресия от свещите.Извади ги и почисти леглата,така при мен компресията се оправи 
Последна промяна Abarth. на Сря Апр 19, 2006 10:09 pm, променена общо 1 път
|
Сря Апр 19, 2006 9:59 pm |
|
 |
Abarth.
|
Stilo написа: Какво направих ли? Разхождам го редовно 
Джанти :?: манти :?:  А тва за разхождането е ясно 
|
Сря Апр 19, 2006 10:00 pm |
|
 |
Abarth.
|
Иначе на мойто по козметиката,първо пръснах колоните на вратите  после взех жансите  след това пръснах целите стопове червени  след това си взех нова предна броня,защото старата беше посчупена+нова решетка,след това реших да пръсня броните за освежаване целите черни и им турнах по една лайсна (като седичивалволе :mrgreen: ) бяха тръгнали да се разлепват страчничните лайсни (това беше най-мъчителната част до сега) и като ги хванах и свалих без да знам какво ме чака  И като се почна едно жулене на лайсни врати,2дни си играх,после пробвах да ги лепна с двойнозалепваща и на първия дъжд се отлепиха...след това взех монтажен кит и с него стана без грешка :mrgreen: Но без праговете стои като незавършена :mrgreen:
|
Сря Апр 19, 2006 10:08 pm |
|
 |
pugsy
|
хе браво бе,като си спомням старата броня ква беше 
|
Сря Апр 19, 2006 11:48 pm |
|
 |
Immortal
|
на моята само една автомивка й трябва
Всъщност външно май само джантите съм сменил. Ако изровите темата "Хайде да си видим фиатките" - аз не успях да я намеря - там имам снимки на Темпрата малко след като я купих. На ми се рови из дисковете да ги търся тези снимки...
|
Чет Апр 20, 2006 1:22 am |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
Къде ги намери тези лайсни :?: :?:
_________________ 146E e 188 e 350 https://www.fiat-uno.org/
|
Чет Апр 20, 2006 1:59 am |
|
 |
Sven
|
Fire 999 написа: Къде ги намери тези лайсни :?: :?:
И мен много ме итересува? 
|
Чет Апр 20, 2006 12:58 pm |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Аз направих най доброто което можеше да се направи 
|
Чет Апр 20, 2006 2:23 pm |
|
|