|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 9:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Еееее не е истина Добло 2002г.
Автор |
Съобщение |
VFTI
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 12:26 am Мнения: 50 Местоположение: София 16 Студентски
|
 Еееее не е истина Добло 2002г.
Е момчета не мога да повярвам..Та значи колата е на баща ми, а аз си карам друга но и на тая съм навъртял 5-6хил. км .
Та добло 2002г. СУпер автомобил, прекрасно окачване,здравина комфорт, абе по всички показатели СМАЗВА конкуренцията в класа на баничарките, ама как да не се ядосва човек...Бахти не е истина ама си е за яд работа...Тръгна ръжда по колата, зимата не е карана много сега е на 50хил км и сме и първи собственици, но тръгна ръжда...Пфууу значи, всички у нас сме фенове на италианките ма как може ужас направо :x :cry: :cry: :cry: Тръгнали са точки от ръждичка точно по тавана, над шофьора, няколко точки...Също така вече има и на 3 места отзад където се затварят 2 те врати(багажника), на малката врата..и вече леко се е надигнала ръждичката:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Колата всяка вечер спи в гараж който си е супер и просто не разбирам защо :cry: :cry: :cry: КАжете какво може да се направи бяла на цвят е-тази в подписа ми :cry: :cry: Може ли нещо да се пастира с неква финна паста и после май ще се пръска със прей, и боя някаква незнам ...въпреки че са много малки за сега точките по тавана, то на вратата са малко по големи и ще се увеличат..Какво да се прави...Иначе всико е супер запазено все пак нова кола :cry: :cry: :cry:
ужас значи :cry: :cry: :cry: :cry:
Нед Мар 12, 2006 6:58 pm |
|
 |
DiStefano
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Яну 21, 2005 3:59 pm Мнения: 116 Местоположение: Пазарджик
|
кофти лаково покритие на тези места ... най-вероятно още в завода са се изложили при пейнтуорка на автомобилът ти
аз лично съм виждал в Ауто Италия в стария им шоурум Пунто, Стило и Мареа със стечена боя или лак по калниците
жабарите не ги прават добре ...
има ли колата ти гаранция на лаковото покритие и такава за корозия ?
ако има ... - бегом към сервиза ..
|
Нед Мар 12, 2006 7:15 pm |
|
 |
Nino
|
 Re: Еееее не е истина Добло 2002г.
VFTI написа: Е момчета не мога да повярвам..Та значи колата е на баща ми, а аз си карам друга но и на тая съм навъртял 5-6хил. км . Та добло 2002г. СУпер автомобил, прекрасно окачване,здравина комфорт, абе по всички показатели СМАЗВА конкуренцията в класа на баничарките, ама как да не се ядосва човек...Бахти не е истина ама си е за яд работа...Тръгна ръжда по колата, зимата не е карана много сега е на 50хил км и сме и първи собственици, но тръгна ръжда...Пфууу значи, всички у нас сме фенове на италианките ма как може ужас направо :x :cry: :cry: :cry: Тръгнали са точки от ръждичка точно по тавана, над шофьора, няколко точки...Също така вече има и на 3 места отзад където се затварят 2 те врати(багажника), на малката врата..и вече леко се е надигнала ръждичката:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Колата всяка вечер спи в гараж който си е супер и просто не разбирам защо :cry: :cry: :cry: КАжете какво може да се направи бяла на цвят е-тази в подписа ми :cry: :cry: Може ли нещо да се пастира с неква финна паста и после май ще се пръска със прей, и боя някаква незнам ...въпреки че са много малки за сега точките по тавана, то на вратата са малко по големи и ще се увеличат..Какво да се прави...Иначе всико е супер запазено все пак нова кола :cry: :cry: :cry:
ужас значи :cry: :cry: :cry: :cry:
Ами точно това е пролема, че спи в гараж и като е мокра в помещение дето няма движение на въздуха се получават тези неща.Навремето и аз държах един Ситроен , в закрит паркинг под НДК и стана така.Могат да се оправят разбира се.Идете про такива майстори и ще я оправят.Но липсата на циркурлациа на въздуха в закрити помещения ще я мъчи!
|
Нед Мар 12, 2006 7:37 pm |
|
 |
VFTI
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 12:26 am Мнения: 50 Местоположение: София 16 Студентски
|
ами гаранцията мисля че изтече вече :( иначе гаража е винаги отворен и проветрив, само нощен се затваря :(
тъпа работа...жабарска работа..пфуу...да се ядосваш за нищо...
Пон Мар 13, 2006 1:34 am |
|
 |
DiStefano
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Яну 21, 2005 3:59 pm Мнения: 116 Местоположение: Пазарджик
|
гаранцията против корозия трябва да е поне 5 години ... не може да ти е изтекла ..
|
Пон Мар 13, 2006 8:18 am |
|
 |
VFTI
Кара Симсонка
|
DiStefano написа: гаранцията против корозия трябва да е поне 5 години ... не може да ти е изтекла ..
аха мерси за разяснението, ще споделя с баща ми та да ходи да я оправя, че аз със моя ситроен 93г. нямам тия проблеми :x :xмъка... :(
Пон Мар 13, 2006 3:57 pm |
|
 |
Ferrari
|
Доблото това на снимката ли е или е Cargo варианта? При пикапите новите собственици забравят нещо много важно. Не купуват опцията за кори вътре в товарния отсек. Товара се люшка и бие отвътре по ламарината. Може и да не се видят видими следи отвън но набиването е достатъчно за да напука лака и вън да тръгне точечна корозия.
|
Пон Мар 13, 2006 4:05 pm |
|
 |
VFTI
Кара Симсонка
|
да това от снимчицата е...Тъй че това което ти спомена не може да стане :(
Дано това за антикорозионната защита е вярно, казах на баща ми той обаче не е запознат....А дано стане и ще се види по нататък тия от ауто италия :?
Пон Мар 13, 2006 6:14 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|