|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 4:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Turbo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 5:41 pm Мнения: 67 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
 М У З И К А !!!
Момчета, останах шашнат :o ! Нямате си на представа за каква музика става на въпрос на Пунто и Купе :twisted: Аз много се накефих  Вижте сами, пък някой може и да се пробва да ги имитира :twisted: :
Punto - http://www.hifimobile.fr/punto.htm
Coupe - http://www.hifimobile.fr/coupe20vt.htm
|
Сря Мар 08, 2006 8:01 pm |
|
 |
Huku
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Фев 20, 2006 12:28 am Мнения: 75 Местоположение: Видин
|
Ебати якото, с това може да ти подскача задницата и да ти изпадат корите 
_________________ Негър скиор и жена шофьор: НЕМА
|
Пет Мар 10, 2006 4:52 pm |
|
 |
Turbo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 5:41 pm Мнения: 67 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Някой може ли да ми каже, на Пунтото под усилвателя в багажника има две други по-малки (като филтри ли са) ? Какво са те и за какво служат :?: 
|
Нед Мар 12, 2006 9:15 pm |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
Тия неща им викат кросовъри разделят изхдония сигнал на стъпалото на ниски средни и високи честоти за съответните говорители
|
Пон Мар 13, 2006 8:28 pm |
|
 |
Turbo
Кара Фиатче 126
|
stenli написа: Тия неща им викат кросовъри разделят изхдония сигнал на стъпалото на ниски средни и високи честоти за съответните говорители
А можеш ли да ми кажеш дали се продават такива в БГ, и горе долу какви пари са 
|
Пон Мар 13, 2006 11:01 pm |
|
 |
VFTI
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 12:26 am Мнения: 50 Местоположение: София 16 Студентски
|
Turbo написа: stenli написа: Тия неща им викат кросовъри разделят изхдония сигнал на стъпалото на ниски средни и високи честоти за съответните говорители А можеш ли да ми кажеш дали се продават такива в БГ, и горе долу какви пари са 
цените са от 10лв++ нагоре според качеството и марката
иначе не че , нещо но тази музика не ме впечатлява...в БГ има доста по добри неща 
Пон Мар 13, 2006 11:25 pm |
|
 |
Turbo
Кара Фиатче 126
|
VFTI написа: Turbo написа: stenli написа: Тия неща им викат кросовъри разделят изхдония сигнал на стъпалото на ниски средни и високи честоти за съответните говорители А можеш ли да ми кажеш дали се продават такива в БГ, и горе долу какви пари са  цените са от 10лв++ нагоре според качеството и марката иначе не че , нещо но тази музика не ме впечатлява...в БГ има доста по добри неща 
Е то и аз знам много по силни музики  , но тази е направена много тарикатски :twisted: , това исках да покажа, не че е кой знае колко силна, но не е и слаба 
|
Вто Мар 14, 2006 6:00 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|