Дата и час: Пон Юли 14, 2025 5:48 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Въпрос за фен клуба 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST Въпрос за фен клуба
Бе от известно време ме е хванала болеста Fiat и май, че е време да потърся помощ. Въпроса ми е как да стана истински член на клуба, а не само да щрапам по клавиатурата като ми дотрябва съвет или помощ.

Съб Фев 25, 2006 7:05 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
И аз те подкрепям в този ти въпрос! :wink: И мен също ме интересува това!

Съб Фев 25, 2006 7:07 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
И АЗ, и аз.

Съб Фев 25, 2006 11:57 pm
Профил
UNREAD_POST 
Нещата търпят развитие. Във форума до дни ще публикуваме заявлението за членство. бумащина но няма как. Задължават ни да пазим такива в документацията на клуба. Аз идната седмица ще създам банова сметка за членския внос и ще уповестим привилегиите за членовете на клуба.

Нед Фев 26, 2006 4:51 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Ей това вече е нешто наистина добро! Според мен е добре да има и организации и по градове, в смисъл ако някои се нуждае от помощ да не разчита само на форума, пък и така нещата стават и по-сериозни.

Нед Фев 26, 2006 8:42 pm
Профил
UNREAD_POST 
Skip написа:
Ей това вече е нешто наистина добро! Според мен е добре да има и организации и по градове, в смисъл ако някои се нуждае от помощ да не разчита само на форума, пък и така нещата стават и по-сериозни.

Както се казва - активисти wanted

Нед Фев 26, 2006 9:40 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Ми аз съм насреща и с "двете рамена" съм готов да дам рамо на всяка смислена инициатива - нали трябва да си губим времето с нещо :mrgreen:

Между другото засега битувам в Ямбол , ама се прибирам и до вкъщита и София ми е на път та......

Нед Фев 26, 2006 9:58 pm
Профил
UNREAD_POST 
Skip написа:
Ми аз съм насреща и с "двете рамена" съм готов да дам рамо на всяка смислена инициатива - нали трябва да си губим времето с нещо :mrgreen:

Между другото засега битувам в Ямбол , ама се прибирам и до вкъщита и София ми е на път та......

Идеята е да станат повече градовете с традиционни срещи.и накой който би събрал феновете от своя града на по бира за да се запознаят и да се видят кои са.

Нед Фев 26, 2006 10:01 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Ми като гледам какви срещи правят във Варна и Пловдив направо ми идва да се метна на колата и ... при тях. За съжаление в Ямбол мои няма много поддръжници на клуба?!

Но както се казва ще пукне пролет, слънцето ще изгрее, птичките ще запеят и кой знае може и да се отмъкна до някоя по голяма среща на клуба.

Нед Фев 26, 2006 10:09 pm
Профил
UNREAD_POST 
Skip написа:
Ми като гледам какви срещи правят във Варна и Пловдив направо ми идва да се метна на колата и ... при тях. За съжаление в Ямбол мои няма много поддръжници на клуба?!

Но както се казва ще пукне пролет, слънцето ще изгрее, птичките ще запеят и кой знае може и да се отмъкна до някоя по голяма среща на клуба.

Отиди в Ямболския сервиз на FIAT и попитай за Христо. Един от най-големите фенове на FIAT в този е форум е именно от Ямбол. Скоро ще се чуе и за Ямбол и региона и ако можете да се съберете повече Ямболий ще е чудесно.

Нед Фев 26, 2006 10:17 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Мерси много за информацията! Още утре ще отида до сервиза ( стига да го намеря Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 ). Предполагам, че той ще знае повече за нещата.

Нед Фев 26, 2006 10:22 pm
Профил
UNREAD_POST 
Skip написа:
Мерси много за информацията! Още утре ще отида до сервиза ( стига да го намеря Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 ). Предполагам, че той ще знае повече за нещата.

Ще знае ще знае, можеш да му се довериш напълно! :wink: Ако искаш му пиши лично, за да се намерите със сигурност.

Нед Фев 26, 2006 11:34 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
:offtopic: Мисля че мястото и е тук ....

Поздрави
Ивайло

Пон Фев 27, 2006 9:39 am
Профил ICQ WWW
Кара Симсонка
Кара Симсонка

UNREAD_POST 
Кой каза, че в Ямбол няма фенове на марката Фиат?! От 6 години карам Фиат - 5г Регата, а от 1- Брава. Да не говорим преди това Полския Фиат на баща ми. И ако това не е фенско...

Пон Фев 27, 2006 5:39 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Skip написа:

Напротив, всяка сьбота, до обяд в кафенето до сервиза си правим срещите!
Но, щом си в Ямбол и ако си минавал в сьбота покрай това кафене, сигурно ти е направило впечатление преобладаващите Фиати, само дето малко пишем по вьпроса, понеже се виждаме директно!

Вто Фев 28, 2006 11:00 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща