|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 10:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
И LANCIA събра очите на Европа!
Автор |
Съобщение |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 И LANCIA събра очите на Европа!
100 автомобила Lancia Ypsilon “Milano Moda” ще съпроводят красивите модели, участващи в най-очакваните дефилета от Седмицата на модата в Милано от 18 до 26 февруари. Инициативата се роди при прякото сътрудничеството на Lancia с Асоциацията на агенциите за модели.
Версията Ypsilon Milano Moda е екслузивно произведена за Седмицата на модата в Милано и е базирана на наскоро представената модификация Lancia Ypsilon Momo Design.
Каросерията му е изпълнена в червено и черно. В два цвята е и вътрешната му тапицерия „Блясък”, персонализирана с екслузивния надпис” Милано Мода”.
Стилният диалог между “Ланча” и Momo Design демонстрира как и автомобилът може да изрази силата и експресивността на италианската мода с невероятен стил, иновации и дизайн.
На 8 март Lancia ще бъде главният участник в ексклузивното парти: Fashion Part Ypsilon. Събитието ще се състои в Милано, в модния център Fashion Concept Store Sempione SEI, където модели, стилисти и танцьори ще участват в уникален спектакъл и всичко това отново в присъствието на Ypsilon Moda Milano, изложена на една от витрините на центъра.
Седмицата на модата неотдавна мина и у нас, когато Lancia Ypslilon беше основен партньор на Галя от “Каризма” в ексклузивна фотосесия на списание Motor Show.
Lancia Ypsilon се предлага в България от “Ауто Италия”, официален вносител на марките FIAT и Lancia за страната.
Това е последният модел от гамата на Lancia и е част от новия имидж на марката. Още с първите си стъпки на пазара в Европа, Lancia Ypsilon спечели и титлата “Дизайн на годината” на Стария континент, и „Дамски автомобил на годината” в Испания.
С лансирането си Lancia Ypsilon спечели уникалните дами с Dolce Vita (сладък живот) лайфстайл в България.
Всички автомобили от “Ауто Италия” са с две години гаранция, бeз ограничение в пробега и с перфектно сервизно обслужване с внимание към клиента и с единствената ежеседмична доставка на оригинални резервни части директно от Fiat Auto за италианските марките FIAT, Lancia и Alfa Romeo.
Като типична градска госпожица, Lancia Ypsilon се предлага с 555 тоалета в гардероба. Цените у нас стартират от 22 990 лева с ДДС.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ FIAT-SPORT
|
Пет Фев 17, 2006 8:04 pm |
|
 |
TRE GAZELE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 7:54 pm Мнения: 197 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Еми остава само да гледаме и да се възхищаваме на красотата... 
_________________ forza forever
|
Пет Фев 17, 2006 8:11 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Честно казано - нещо не ме грабва... Пък и радиаторната решетка ми напомня на мустачките на Хитлер... :|
|
Пон Фев 20, 2006 11:21 am |
|
 |
Huku
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Фев 20, 2006 12:28 am Мнения: 75 Местоположение: Видин
|
Някакси в тази АЛФА са събрани 100 коли на едно, май в нея има мн крадено 
_________________ Негър скиор и жена шофьор: НЕМА
|
Пон Фев 20, 2006 3:23 pm |
|
 |
Ferrari
|
Huku написа: Някакси в тази АЛФА са събрани 100 коли на едно, май в нея има мн крадено 
Не е Алфа
|
Пон Фев 20, 2006 3:25 pm |
|
 |
Huku
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Фев 20, 2006 12:28 am Мнения: 75 Местоположение: Видин
|
Mitko написа: Huku написа: Някакси в тази АЛФА са събрани 100 коли на едно, май в нея има мн крадено  Не е Алфа
:arrow: Извинявам се грешка в бързината - LANCIA
_________________ Негър скиор и жена шофьор: НЕМА
|
Пон Фев 20, 2006 3:53 pm |
|
 |
blondy_driver
|
Този мъник на Lancia е много сладък :!: Мисля, че благодарение на него ще увеличат продажбите си доста 
|
Пон Фев 20, 2006 4:13 pm |
|
 |
VFTI
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 12:26 am Мнения: 50 Местоположение: София 16 Студентски
|
Huku написа: Mitko написа: Huku написа: Някакси в тази АЛФА са събрани 100 коли на едно, май в нея има мн крадено  Не е Алфа :arrow: Извинявам се грешка в бързината - LANCIA
ами ти си в грешка още с първия си пост  ланчийката си е уникална и не прилича на нито една друга кола, незнам от къде го измисли това
Иначе наистина си е гот, въпреки че мъничките коли не са ми по вкуса 
Пон Фев 20, 2006 6:12 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Цитат: Пък и радиаторната решетка ми напомня на мустачките на Хитлер...
Ха,ха...ха...! Такава метафора скоро не бях срещал....
Ей, на такьв шедьовър и Пикасо би онемял , старашна е !
Ама ти това като не харесваш, не знам как си на Мускатовата ?
Ще видим.... вьв Велинград, живот и здраве!
_________________ FIAT-SPORT
|
Пон Фев 20, 2006 10:00 pm |
|
 |
ABARTH
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 3:06 pm Мнения: 168 Местоположение: Хасково
|
Ха ха ха дали не прилича на мустачките на Мусолини :mrgreen:
_________________ Alfa Romeo 146 JTD
|
Вто Фев 21, 2006 10:11 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
hit-ko написа: Цитат: ...Ама ти това като не харесваш, не знам как си на Мускатовата ? Ще видим.... вьв Велинград, живот и здраве!
Як  Не като едно време, но прилично! А, че ще видим, ще видим живот и здраве! 
|
Вто Фев 21, 2006 1:10 pm |
|
 |
Момчил
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 16, 2004 3:20 pm Мнения: 123 Местоположение: Пловдив 05 Южен
|
Колицата е хубава,особенно за голям град
ама прилича много на LANCIA Tesis, и отперд и отзат (само, че умалена),
виж интериора вече е друга работа, много различни са двете(преди две седмици пробвах Tesis ГОЛЯМ КЕФФ!)
_________________ FIAT BRAVA 1.4 12V
|
Вто Фев 21, 2006 4:22 pm |
|
 |
pinko168
|
 FIAT: 4 милиона автомобила
FIAT: 4 милиона автомобила са произведени в Термини Имерезе
Заводът на Фиат Ауто в Термини Имерезе, Сицилия произведе 4 милионния си автомобил произведен там.
Поставения рекорд в Сицилианския завод е с Lancia Ypsilon MomoDesign в червено черна комбинация.
В чест на това се организира парти с всички служители, на което официално бяха връчени ключовете на собственика на автомобила - Fabrizio Quartaro от Палермо.
Април 1970 г. е месецът, когато в Термини Имерезе започва производството на Fiat 500 (Fiat Cinquecento). През всичките тези години много други успешни модели са преминали по асемблиращите линии: Fiat 126, Fiat Panda – повече от 2 милиона бройки са прпозведеи от тези модели за около 14 години, започвайки от 1993, както и две поколения на Fiat Punto.
От 2005 заводът е единственото предприятие на Fiat Auto за производство на Lancia Ypsilon.
Заводът е разположен на повече от 400 000 м2, 160 000 от които са закрити, а служителите са около 1 400.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Сря Фев 22, 2006 7:58 pm |
|
 |
DiStefano
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Яну 21, 2005 3:59 pm Мнения: 116 Местоположение: Пазарджик
|
blondy_driver написа: Този мъник на Lancia е много сладък :!: Мисля, че благодарение на него ще увеличат продажбите си доста 
както и много скъп 
|
Съб Фев 25, 2006 12:46 pm |
|
 |
DiStefano
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Яну 21, 2005 3:59 pm Мнения: 116 Местоположение: Пазарджик
|
blondy_driver написа: Този мъник на Lancia е много сладък :!: Мисля, че благодарение на него ще увеличат продажбите си доста 
както и много скъп 
|
Съб Фев 25, 2006 12:47 pm |
|
|