|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 5:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
Северстал обяви цените на руските Фиати
Автор |
Съобщение |
Sluncho
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 04, 2005 2:16 pm Мнения: 208 Местоположение: София 07 Слатина
|
 Северстал обяви цените на руските Фиати
Абсолютно точно бяха обявени цените на все още непроизведените руски фиати, които ще бъдат пускани на бреговете на Волга, но няма да имат нищо общо с производителя на предшествениците си правени от ВАЗ.
Ръководството на гиганта Северстал и поделението му Северстал-Авто огласи информация за постигнато съглашение с FIAT Auto за производство в Русия на моделите FIAT Palio и FIAT Albea. Според тях през 2008 година обединението трбява да произведе 30 000 автомобила в завода ЗМА, като 10 000 от тях ще бъдат Palio а останалите Albea. Ценовата ориентация и за двата модела е 10 000 долара.
Осигурен е необходимият обем от инвестиции от 18 милиона долара, както и 8 милиона долара за маркетинг в рамките на 3-4 години. Ро.нататъкх ще започне монтажът и на други модели, като първият от тях ще е FIAT Doblo.
Веднага след огласяването на информацията акциите на обединението тръгнаха нагоре.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Типо 1.1
|
Пон Яну 23, 2006 1:56 pm |
|
 |
Dostin
Кара велосипед
Регистриран на: Чет Дек 15, 2005 2:33 pm Мнения: 27 Местоположение: София 05 Сердика
|
Този на снимката ми прилича на хибрид м/у Punto и Brava 
_________________ Пунто 1.7 Diesel `96 год.
|
Пон Яну 23, 2006 2:03 pm |
|
 |
Ferrari
|
Това е Palio. Но то вече не изглежда така. Претърпя фейслифт миналата година. Ето го:
|
Пон Яну 23, 2006 2:17 pm |
|
 |
Stilo
|
Мите, това Palio бе планирано да се произвежда само за ЮАР, а за Европа модела си остава стария и пикапа, на негова база - Strada!
|
Пон Яну 23, 2006 2:55 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
 Re: Северстал обяви цените на руските Фиати
Sluncho написа: Абсолютно точно бяха обявени цените на все още непроизведените руски фиати, които ще бъдат пускани на бреговете на Волга, но няма да имат нищо общо с производителя на предшествениците си правени от ВАЗ. Ръководството на гиганта Северстал и поделението му Северстал-Авто огласи информация за постигнато съглашение с FIAT Auto за производство в Русия на моделите FIAT Palio и FIAT Albea. Според тях през 2008 година обединението трбява да произведе 30 000 автомобила в завода ЗМА, като 10 000 от тях ще бъдат Palio а останалите Albea. Ценовата ориентация и за двата модела е 10 000 долара. Осигурен е необходимият обем от инвестиции от 18 милиона долара, както и 8 милиона долара за маркетинг в рамките на 3-4 години. Ро.нататъкх ще започне монтажът и на други модели, като първият от тях ще е FIAT Doblo. Веднага след огласяването на информацията акциите на обединението тръгнаха нагоре.
с тези цени някой ден ние ще караме чисто нови автомобили 
Пон Яну 23, 2006 3:41 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
sev написа: с тези цени някой ден ние ще караме чисто нови автомобили 
И на мен така ми се стори първоначално. Обаче "Да ама Не".
Ха към тази цена прибави разните му там МИТА, АКЦИЗИ, ДДС-та, ДПС-та, БКП-та и др. такива,
както и печалбата на вносителя, транспорта до България и прочее и прочее па сметни крайната цена!
Ха да са ни честити новите коли!
Як офф стана май, а? Е, стана, ама се ядосвам!
|
Пон Яну 23, 2006 5:19 pm |
|
 |
Ferrari
|
Stilo написа: Мите, това Palio бе планирано да се произвежда само за ЮАР, а за Европа модела си остава стария и пикапа, на негова база - Strada!
Може би си прав, но точно това Palio от снимката съм виждал по софийските улици.
|
Пон Яну 23, 2006 5:42 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
kiro_of_the_day написа: sev написа: с тези цени някой ден ние ще караме чисто нови автомобили  И на мен така ми се стори първоначално. Обаче "Да ама Не". Ха към тази цена прибави разните му там МИТА, АКЦИЗИ, ДДС-та, ДПС-та, БКП-та и др. такива, както и печалбата на вносителя, транспорта до България и прочее и прочее па сметни крайната цена! Ха да са ни честити новите коли! Як офф стана май, а? Е, стана, ама се ядосвам!
май е така
карай, ще го отложим с някоя друга година тогава 
Пон Яну 23, 2006 5:46 pm |
|
 |
Stilo
|
off:
Да не си видял новия WV Passat и собственика да се е ъпгрейднал с емблемка на FIAT :lol:
|
Пон Яну 23, 2006 5:49 pm |
|
 |
Nino
|
О Кики, по-реалистично е да караме след някоя година Сръбското Пунто... Zastava 10.Даже дизеларки ще правят. :mrgreen:
|
Пон Яну 23, 2006 8:37 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
 Ами ще карат руснаците .... ни ще караме на куково лято с тези управници .... м....а им .... :twisted:
п.п. То и ние може да почнем да проризвеждаме, защо не - след 300 години !!!! :cry:
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Пон Яну 23, 2006 8:46 pm |
|
 |
vsd
|
Не че искам да кажа нещо лошо но 10000$ за автомобил правен в Русия никога няма да дам. Това са около16000лв. То за тези пари и сега можете да си вземете ново Punto. Освен това палиото на първата снимка е отвратително грозно. В сравнение с него първото Punto е като манекенка пред някоя баба от село, а пък Bravo-то все едно идва от бъдещето. Вижте за фейслифта нищо лошо не мога да кажа, много си е готина колата.
 И аз съм голям фен на Fiat но те май трябва да се позамислят за дизайна на някои от моделите им.
|
Вто Яну 24, 2006 9:57 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|