|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 9:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
pepsi
Кара балканче
Регистриран на: Съб Ное 05, 2005 2:18 am Мнения: 42 Местоположение: София 08 Изгрев
|
 Пунтото пред Булгартабак
Забелязали сте сигурно жълтото Пунто пред Булгартабак на Попа. Аз подобно такова в БГ не съм виждал.Пунто е ама не точно - спортната версия и почти всеки видим детайл е пипнат допълнително: страхотен волан има...гумените лайсни отстрани...интериора...жълтото....еърбег мисля че имаше итн. - изпепеляваща кола
...и сега, за да не правя сто теми само да попитам наличието на черните гуми отстрани по вратите от какво се определя....от модела ли, годината ли, за пребоядисвано е ясно :?
моето го купих без тях, но е пребоядисвано
_________________ Арх. Стаменов &
Пунто ELX, 1.7 ТД 70
|
Съб Яну 21, 2006 11:14 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
GT модела или мисля имаше Sport или нещо подобно са с такива екстри .... в Русе има едно такова - точно жълто на цвят външно и жълт кожен салон .... 
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Нед Яну 22, 2006 12:19 am |
|
 |
blondy_driver
|
 Аз пък редовно пред университета в който уча виждам едно пунто, което е доста странна модификация черно с оригинален опичен тунинг (прагове) отзад си пише Sporting и е със 6 степенна скоростна кутия  като по интересно е че и от пред и отзаде с дискови спирачки , джантите са си фиатовски а може би да са 15".
|
Нед Яну 22, 2006 12:27 am |
|
 |
netsurfer
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Май 31, 2005 9:16 pm Мнения: 31 Местоположение: София 01 Средец
|
blondy_driver написа: :) Аз пък редовно пред университета в който уча виждам едно пунто, което е доста странна модификация черно с оригинален опичен тунинг (прагове) отзад си пише Sporting и е със 6 степенна скоростна кутия  като по интересно е че и от пред и отзаде с дискови спирачки , джантите са си фиатовски а може би да са 15".
тия май са 1,2
в мобилето има няколко такива, много са сладки, ама са слабички
_________________ http://www.lancia-bg.com
Lancia Delta HPE 1,6 16V
Lancia Lybra 20v
|
Пон Яну 23, 2006 6:47 pm |
|
 |
Ferrari
|
netsurfer написа: blondy_driver написа: :) Аз пък редовно пред университета в който уча виждам едно пунто, което е доста странна модификация черно с оригинален опичен тунинг (прагове) отзад си пише Sporting и е със 6 степенна скоростна кутия  като по интересно е че и от пред и отзаде с дискови спирачки , джантите са си фиатовски а може би да са 15". тия май са 1,2 в мобилето има няколко такива, много са сладки, ама са слабички
GT и 1.2 SX (6-те скорости) са с еднакви брони. Много отварят колата.
|
Пон Яну 23, 2006 7:01 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
 Re: Пунтото пред Булгартабак
pepsi написа: Забелязали сте сигурно жълтото Пунто пред Булгартабак на Попа. Аз подобно такова в БГ не съм виждал.Пунто е ама не точно - спортната версия и почти всеки видим детайл е пипнат допълнително: страхотен волан има...гумените лайсни отстрани...интериора...жълтото....еърбег мисля че имаше итн. - изпепеляваща кола ...и сега, за да не правя сто теми само да попитам наличието на черните гуми отстрани по вратите от какво се определя....от модела ли, годината ли, за пребоядисвано е ясно :? моето го купих без тях, но е пребоядисвано
Знам го тва Пунто,обикновенно си единсвено явно е от последните години на производсво и има волан като на ГТ(мен емн ми напомня и на волана на купе :? ) иначе за черните ленти много двуврати пунтата ги имат(мене едното ми пунто тва от германия ги има,а другото от италия не :? )
Иначе спортинг МК2 е приятна кола за каране обаче не е спортна не и достига мощност иначе на вид е много хубава с тая броня от ХГТ  а и 6те корости са си кеф(макарче за мене са малко къси и се губи много време за смяна на предавките :? )
ХГТ ей тва е истината 1,8 със променлива фаза на клапаните макарче е по бавно от ГТ турбо много ме кефи
Особено ако е жълто 
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Вто Яну 24, 2006 2:51 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|