Дата и час: Пон Юли 14, 2025 12:58 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Пунтото пред Булгартабак 
Автор Съобщение
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST Пунтото пред Булгартабак
Забелязали сте сигурно жълтото Пунто пред Булгартабак на Попа. Аз подобно такова в БГ не съм виждал.Пунто е ама не точно - спортната версия и почти всеки видим детайл е пипнат допълнително: страхотен волан има...гумените лайсни отстрани...интериора...жълтото....еърбег мисля че имаше итн. - изпепеляваща кола :P
...и сега, за да не правя сто теми само да попитам наличието на черните гуми отстрани по вратите от какво се определя....от модела ли, годината ли, за пребоядисвано е ясно :?
моето го купих без тях, но е пребоядисвано

Съб Яну 21, 2006 11:14 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
GT модела или мисля имаше Sport или нещо подобно са с такива екстри .... в Русе има едно такова - точно жълто на цвят външно и жълт кожен салон .... :wink:

Нед Яну 22, 2006 12:19 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
:) Аз пък редовно пред университета в който уча виждам едно пунто, което е доста странна модификация черно с оригинален опичен тунинг (прагове) отзад си пише Sporting и е със 6 степенна скоростна кутия :wink: като по интересно е че и от пред и отзаде с дискови спирачки , джантите са си фиатовски а може би да са 15".

Нед Яну 22, 2006 12:27 am
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
blondy_driver написа:
:) Аз пък редовно пред университета в който уча виждам едно пунто, което е доста странна модификация черно с оригинален опичен тунинг (прагове) отзад си пише Sporting и е със 6 степенна скоростна кутия :wink: като по интересно е че и от пред и отзаде с дискови спирачки , джантите са си фиатовски а може би да са 15".

тия май са 1,2
в мобилето има няколко такива, много са сладки, ама са слабички

Пон Яну 23, 2006 6:47 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
netsurfer написа:
blondy_driver написа:

тия май са 1,2
в мобилето има няколко такива, много са сладки, ама са слабички

GT и 1.2 SX (6-те скорости) са с еднакви брони. Много отварят колата.

Пон Яну 23, 2006 7:01 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Re: Пунтото пред Булгартабак
pepsi написа:
Забелязали сте сигурно жълтото Пунто пред Булгартабак на Попа. Аз подобно такова в БГ не съм виждал.Пунто е ама не точно - спортната версия и почти всеки видим детайл е пипнат допълнително: страхотен волан има...гумените лайсни отстрани...интериора...жълтото....еърбег мисля че имаше итн. - изпепеляваща кола :P
...и сега, за да не правя сто теми само да попитам наличието на черните гуми отстрани по вратите от какво се определя....от модела ли, годината ли, за пребоядисвано е ясно :?
моето го купих без тях, но е пребоядисвано

Знам го тва Пунто,обикновенно си единсвено явно е от последните години на производсво и има волан като на ГТ(мен емн ми напомня и на волана на купе :? ) иначе за черните ленти много двуврати пунтата ги имат(мене едното ми пунто тва от германия ги има,а другото от италия не :? )
Иначе спортинг МК2 е приятна кола за каране обаче не е спортна не и достига мощност иначе на вид е много хубава с тая броня от ХГТ :D а и 6те корости са си кеф(макарче за мене са малко къси и се губи много време за смяна на предавките :? )
ХГТ ей тва е истината 1,8 със променлива фаза на клапаните макарче е по бавно от ГТ турбо много ме кефи :D
Особено ако е жълто :D

Вто Яну 24, 2006 2:51 am
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]