Дата и час: Вто Юли 15, 2025 5:17 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Какво да си купя? 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Какво да си купя?
Здравейте,
искам да попитам както горе съм написал какво да си купя?
Имам типо 1.1 и 1.4 и съм много доволен и от разхода и от Фиат като марка.Ама колиците си станаха на години и трябва да се сменят вече.Та искам да попитам за някакъв модел на Фиат който да е на цена от порядъка на 1000 Евро в италия (мога да си го докарам без разходи) и да е от 95-96 година и разхода да му е приличен (към 8 градско бензин).ама да не е някоя сапунерка.Знам че съм много критичен към колата за която говоря ама искам да е Фиат а иначе един познат ми предлагаше Пежо 106 (имал съм и съм много доволен) 1.6 16 клапана с разход 9 на 100 газ градско.Обаче аз си искам Фиат-че и това си е.
Може и някой дизел (ама не турбо) към 1.6-1.8 с разход към 7 градско.
Много ще съм ви благодарен ако ми кажете някои модели на Фиат който отговарят горе-долу на изискванията от към разход както бензинови така и дизелови.
Благодаря много!

Чет Яну 12, 2006 10:24 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST Re: Какво да си купя?
zfa159 написа:
Здравейте,
Имам типо 1.1 и 1.4 и съм много доволен и от разхода и от Фиат като марка.Ама колиците си станаха на години и трябва да се сменят вече.Та искам да попитам за някакъв модел на Фиат който да е на цена от порядъка на 1000 Евро в италия (мога да си го докарам без разходи) и да е от 95-96 година и разхода да му е приличен (към 8 градско бензин).ама да не е някоя сапунерка.Знам че съм много критичен към колата за която говоря ама искам да е Фиат а иначе един познат ми предлагаше Пежо 106 (имал съм и съм много доволен) 1.6 16 клапана с разход 9 на 100 газ градско.Обаче аз си искам Фиат-че и това си е.
Много ще съм ви благодарен ако ми кажете някои модели на Фиат който отговарят горе-долу на изискванията от към разход както бензинови така и дизелови.
Благодаря много!

Fiat Brava 1.9D :D

Чет Яну 12, 2006 11:22 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Може ли малко повече инфо за този мотор? - разход,мощност и т.н.
И като е толкова голям няма ли да ми иде много бързо предницата както е при Типо-тата с по-големи двигатели?
Има ли някои 1.3 д или нещо такова детско :)

Чет Яну 12, 2006 11:40 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re: Какво да си купя?
grishav написа:
zfa159 написа:
Здравейте,
Благодаря много!

Fiat Brava 1.9D :D

едва ли за тези пари ще намериш брава,пък и незнам защо,но точно брава/о дизел не ми вдъхват доверие :?
Аз лично бих ти препоръчал да си вкараш малка кола,защото в повечето случаи са карани от жени :D От собствен опит ти споделям,че има значение.Пунтото,което карам в момента е точно същата работа :wink: а за разход няма смисъл да говорим 8)

Чет Яну 12, 2006 11:47 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Еми аз за това попитах какво да е с малко моторче и да не папа много.По принцип от типо-тата оше забелязах че големия мотор му тежи много и предницата заминава в пъти по-бързо спрямо по-лекото.Какво остава за 1.9Д който е бая тежък....
Аз мисля някакво малко дизелче Пунто или някакво друго малко.Даже разпитах в един форум за Пежо 106 как е зашото карах едно бензиново и ми направи впечатление че е много по-високо от Фиат и това специално вървеше много - а и е малко така че жена ще да го е карала :).Погледнах в mobile.de и има едно Пежо 106 за 1300 EU на 136.000 км 1.3 D ot 1995.За нешо такова говоря защото не искам моштна и скъпа кола а нешо скромно и с малък разход.
Приемам всякакви мнения за всякакви автомобили за да знам какво да помоля да ми търсят и да се ориентирам за какви цени гоеорим конкретно в Италия.
Благодаря за съветите ви!

Пет Яну 13, 2006 12:17 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
та като стана въпрос за 106,от личен опит мога да споделя,че далеч не е усещането като при пунто 8) Като разход не откривам разлики с пунто(55),но ако трябва да бъде обективен като екстериор и интериор,просто 106 неможе да сравнява с пунто :wink: Въпреки че са в един клас(ценови също) смятам че пунтото е по-добрия избор.При пежото забелявах че предницата е проблемна,също така на мен лично не ми допадат и доста дългите скорости,които има :wink:
За пунто дизел,нека по-компетентните колеги да изкажат мнение,но като цяло мога да ти кажа че пунто е едно доста добро автомобилче,и не случайно е било кола на годината 8)

Вто Яну 17, 2006 9:45 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Мене едното ми пунто е ТД 99' и съм много доволен,разхода пада под 5 извънградко а като вървеж е много добро :wink:

Сря Яну 18, 2006 1:04 am
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ]