|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 7:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
дайте инфо за Punto 1.2 16V vs. 1.9JTD
Автор |
Съобщение |
nakov
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Юли 27, 2005 12:02 am Мнения: 5 Местоположение: Пловдив
|
 дайте инфо за Punto 1.2 16V vs. 1.9JTD
така... мисля да си купувам пунто
ако се не лъжа се води пунто 3 или нещо такова (1999-2003та година)
интересува ме какъв разхода дават 1.2 бензин 86 к.с. и 1.9 дизел 80 к.с.
и ако трябва да ги сравнявам кой от двата двигателя е по добър?
айде колеги който кара такава кола да споделя... доволен ли е, не е ли доволен...
|
Съб Яну 14, 2006 6:54 pm |
|
 |
me_to_u
|
|
Съб Яну 14, 2006 7:25 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 Re: дайте инфо за Punto 1.2 16V vs. 1.9JTD
nakov написа: така... мисля да си купувам пунто ако се не лъжа се води пунто 3 или нещо такова (1999-2003та година) интересува ме какъв разхода дават 1.2 бензин 86 к.с. и 1.9 дизел 80 к.с. и ако трябва да ги сравнявам кой от двата двигателя е по добър? айде колеги който кара такава кола да споделя... доволен ли е, не е ли доволен...
Ето тук можеш да видиш всички параметри - сьпоставени!
http://www.carexpert.ru/compare.php3?vi ... ubmit.y=12
_________________ FIAT-SPORT
|
Нед Яну 15, 2006 9:01 pm |
|
 |
Nino
|
Не Nakov,това се води Пунто МК2...Може би GRANDE PUNTO е III.Лично аз съм очарован от автомобилчето, все пак моята е произведена този век, не миналия.Колата която карам е атмосферният вариант 1.9d... много малко харчи и има много добра динамика.
За да получиш компетентен отговор на въпроса, направи си труда и иди до Ванто Трейд.Там имат доста служебни такива, потърси приемчиците ( много свестни хора) и им постави въпроса.Предполагам, че ще ти отговорят най-точно.Иначе във форума има малко хора с тези коли.Послушай съвета ми, няма да сбъркаш.
А лично на мен това ми е четвъртия дизелов Фиат.Фиорино 1.7d, Регата 1.9d, Брава 1.9d и Пунто-II 1.9d :mrgreen:
Успех!
|
Сря Яну 18, 2006 1:27 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|