|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 5:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
VFTI
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 12:26 am Мнения: 50 Местоположение: София 16 Студентски
|
 Fiat Stilo
Мочета споделете малко мнения за Фиат стило....Как са като здравина, комфорт, някой карал ли е...по-скоро женкса кола ли е и един добре сложен мъж около 190см ще се чувства ли добре  предварително ви благодаря за отговорите...
|
Съб Дек 10, 2005 5:38 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
Какво да кажа .... красив дизайн .... но за мен е леко спортен .... с изключение на SW ....
За големината - не е малка .... поне отвън  вътре не съм сядал ... ... за женска не бих казал ... особено моделите със над 130 к.с. ...
Зависи какво търсиш в една кола .... всичко според мен зависи от това ...
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Съб Дек 10, 2005 6:20 pm |
|
 |
VFTI
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 12:26 am Мнения: 50 Местоположение: София 16 Студентски
|
ivo написа: Какво да кажа .... красив дизайн .... но за мен е леко спортен .... с изключение на SW .... За големината - не е малка .... поне отвън  вътре не съм сядал ... ... за женска не бих казал ... особено моделите със над 130 к.с. ... Зависи какво търсиш в една кола .... всичко според мен зависи от това ...
ами какво търся ли, ами аз съм млад искам нещо не много малко-в смисъл да се чувствам добре, щото съм мъничко едър, но да не е някоя много голяма кола, като за 40г-50г. мъж  И за това ми харесва Стилото- 4 тери врати....Другото което съм харесал е алфа 156  ...Иска ми се да е пъргава ама нали да е нещо от сорта 100тина коня ..дизелче
А някой знае ли как стои въпросът с багажното пространство  и удобството на 2-3 пътника отзад :roll:
Нед Дек 11, 2005 12:55 pm |
|
 |
blondy_driver
|
VFTI написа: ivo написа: Какво да кажа .... красив дизайн .... но за мен е леко спортен .... с изключение на SW .... За големината - не е малка .... поне отвън  вътре не съм сядал ... ... за женска не бих казал ... особено моделите със над 130 к.с. ... Зависи какво търсиш в една кола .... всичко според мен зависи от това ... ами какво търся ли, ами аз съм млад искам нещо не много малко-в смисъл да се чувствам добре, щото съм мъничко едър, но да не е някоя много голяма кола, като за 40г-50г. мъж  И за това ми харесва Стилото- 4 тери врати....Другото което съм харесал е алфа 156  ...Иска ми се да е пъргава ама нали да е нещо от сорта 100тина коня ..дизелче А някой знае ли как стои въпросът с багажното пространство  и удобството на 2-3 пътника отзад :roll:
 Стилото е много добър вариант има двигател 1.9JTD 115HP с перфектна динамика и нисък разход :roll:
|
Нед Дек 11, 2005 1:05 pm |
|
 |
ivo098
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
стилото с 4 врати е много грозно, виж двувратката е друга бира 
_________________ Fiat Bravo GT
|
Нед Дек 11, 2005 1:39 pm |
|
 |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
VFTI написа: ....Другото което съм харесал е алфа 156 ...
Честно казано на мен 156цата по ми харесва от стилото 
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
|
Нед Дек 11, 2005 1:50 pm |
|
 |
VFTI
Кара Симсонка
|
Нед Дек 11, 2005 3:32 pm |
|
 |
D_boy
Кара кола
Регистриран на: Чет Юни 23, 2005 8:32 am Мнения: 211 Местоположение: София 05 Сердика
|
И аз съм за 156-та,по ме кефи :roll:
_________________ FIAT COUPE 1.8 16V
|
Нед Дек 11, 2005 6:45 pm |
|
 |
flx
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 10:52 am Мнения: 243 Местоположение: София 15 Младост
|
Аз се колебая кое повече ми харесва. И двете са хубави. Можеби бих си взел Алфата, но комбито (много е готино) 
_________________ FIAT MAREA - 1998г 1.6 16V elx
|
Нед Дек 11, 2005 7:49 pm |
|
 |
VFTI
Кара Симсонка
|
Пон Дек 12, 2005 1:35 am |
|
 |
emdless4
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 11:40 am Мнения: 227 Местоположение: София
|
Един бивш шеф имаше Стило, с две врати, бензин - това е колата... останаха ми очите като я видях, аз също съм 190 см, и вътре се чувствам перфектно, думите които споменаваш - возия, пространство, комфорт - напълно подхождат на колицата - има си всичко и забравяш къде си - няма нищо бощо със старите фиати - над 10 години - пък с две врати вярно е по-готино - така по-малко хора искат да се возят, че ги мързи да местят седалката, аз съм си на шофьорската и не ми дреме, не ставам:)
Пон Дек 12, 2005 3:56 am |
|
 |
VFTI
Кара Симсонка
|
emdless4 написа: Един бивш шеф имаше Стило, с две врати, бензин - това е колата... останаха ми очите като я видях, аз също съм 190 см, и вътре се чувствам перфектно, думите които споменаваш - возия, пространство, комфорт - напълно подхождат на колицата - има си всичко и забравяш къде си - няма нищо бощо със старите фиати - над 10 години - пък с две врати вярно е по-готино - така по-малко хора искат да се возят, че ги мързи да местят седалката, аз съм си на шофьорската и не ми дреме, не ставам:)
аха то и аз много не се интересувам за отзад ама все пак...нали трябва да си дръпна седалката като седне някой зад мен  а иначе отзад сядал ли си принципно как е :roll: а багажника на двуврата хубав обем ли има  миси за отговорите 
Пон Дек 12, 2005 11:23 am |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Колега, карал съм почти всички версии на СТИЛО и трябва да ти кажа, че имам прекрасни впечатления от този красавец!
Карал сьм и 156 сьс всичките и мотори и лоша дума не мога да кажа! Но при СТИЛО, усещането е различно, няма как да се опише ако не почувстваш сам! Автомобила е с перфектна устойчивост, завидна динамика, даже и при най-малкия мотор, а по завоите вьрви като по релси... Все-пак, всички авангардни технически решения до момента са вьпльтени в този модел! Не напразно и цената на употребяван все-още е висока! Но цената пък от 24 000 лв на нов, мисля за поносима!
Аз лично сьм планирал това да е следващия ми автомобил, но все-пак вьв форума имаме собственици на СТИЛО, които предполагам ще споделят впечатления, колегата Stilo например! А ето ти и повече инфо за модела:
http://fiat.fiatbulgaria.com/models/stilo/
_________________ FIAT-SPORT
|
Пон Дек 12, 2005 10:45 pm |
|
 |
VFTI
Кара Симсонка
|
хех мерси за отговорите...а цената от 24.900лв ме усторойва на повече от 100% 
Вто Дек 13, 2005 2:46 pm |
|
 |
Stilo
|
Късно виждам темата, защото не съм влизал отдавна във форума, но Stilo е колата!
Поне за мен - жената и детето се чувстват добре в нея - на сме малки хора - по 180 сантиметра сме отпред - отзад има място да още толкова - ширината е като на Пасат от 1990-та година. Возил съм 3-ма големи и 2 деца - и МЕН - мястото е достатъчно. Багажника е спорен - зависи какво ще караш - аз слизам от Комби - Рено НЕВАДА и вече нося само по 3-4 куфара (чанти отзад). Е печка и хладилник не съм карал със Stilo-то - (няма и да карам). За жалост ни се наложи да пробваме и еърбезите - само предните де! Работят. Още е в сервиза, но до месец ще е готова. Сервиза чака частите 30 дена.
Няма много неща за тях, но това е при всички нови модели. Невероятно здрава кола е - слеч челен удар в Мерцедес със 70 км/ч се прибрахме на собствен ход от Ботевград - само дето вид нямаше - (и еърбези).
Препоръчвам ти я от все сърце - няма да сбъркаш.
|
Сря Дек 14, 2005 12:13 am |
|
|