|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 8:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
stivst
Член на клуба
Регистриран на: Сря Авг 17, 2005 2:55 pm Мнения: 120 Местоположение: Ловеч
|
 Поредна награда за ФИАТ!
“Фиат” се класира за награда в Берлин
В Берлин бяха излъчени финалистите в конкурса "Златен волан", който се състоя за 30-и път. Читателите на немското седмично списание "Билд ам Зонтаг" и тази година гласуваха за автомобил в различни категории. Само една вносна кола успя да пробие пред германската конкуренция. В компактния клас приза спечели италианският "Фиат Гранде Пунто" с резултат 1058 точки. В сегмента на седаните безспорен лидер стана "Фолксваген Пасат" с 1206 точки. В премиум сегмента фаворит се оказа "Мерцедес S-клас" с 1300 точки, а сред спортните автомобили с престижната награда беше отличен "Порше Карера GT". Сред свръхпроходимите читателите дадоха най-много гласове за "Ауди Q7", а в категорията на компактните ванове наградата грабна новото поколение на "Опел Зафира". Церемонията по награждаването се състоя в германската столица пред повече от 500 представители на немската автомобилна индустрия, политици, спортисти и звезди от шоубизнеса. "
Материалът е съвсем пресен. От в-к "Стандарт", днес-17.11.2005 г.
_________________ FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г.
|
Чет Ное 17, 2005 9:15 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Направо не мога да повярвам, че швабите са дали награда на чужд автомобил!!!
Сигурно Гранде Пунто е Велик, друго обяснение нямам!!!
Скоро гледах едно предаване за автомобили на DW (преведено), в което сравняваха
Ауди А4 и Алфа Ромео. Такова пристрастно сравнение не бях виждал през живота си, направо ми
идваше на строша ТВ - то, ама нейсе. Накрая заключиха, че А4 е "във всяко едно отношение
с поне (забележете) една класа над съперника си". :evil:
Блажени са верующите...
|
Чет Ное 17, 2005 10:22 am |
|
 |
gogata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 10:26 am Мнения: 171 Местоположение: Пещера
|
Те по принцип "всичко тяхно е най-доброто",така че наистина е постижение наградата на Гранде Пунто
Цитат: Скоро гледах едно предаване за автомобили на DW (преведено), в което сравняваха Ауди А4 и Алфа Ромео. Такова пристрастно сравнение не бях виждал през живота си, направо ми идваше на строша ТВ - то, ама нейсе.
А Алфата каква беше?  То да сравняш а4 примерно с 156 
_________________ Punto 1.1 95'
|
Нед Ное 20, 2005 1:40 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|