Дата и час: Сря Юли 16, 2025 12:38 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
"Клуб ФИАТ България" - първи стъпки - отново !!!!! 

Трябваше ли темата да се заключва?
ДА 14%  14%  [ 6 ]
НЕ 74%  74%  [ 32 ]
нямам мнение 12%  12%  [ 5 ]
Общо гласове : 43

"Клуб ФИАТ България" - първи стъпки - отново !!!!! 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST "Клуб ФИАТ България" - първи стъпки - отново !!!!!
Мите, защо я заключи?

kuku написа:
Еднолично ли ще се решават проблемите :?: :?: :?:

Сря Ное 02, 2005 6:35 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Наистина, защо???
Какво лошо има в коментарите - все пак това е форум???

Сря Ное 02, 2005 6:47 pm
UNREAD_POST 
Yavor написа:
Наистина, защо???
Какво лошо има в коментарите - все пак това е форум???

Когато въпросните коментари целят разпалване на скандал и дълги дебати прерастващи в безсмислени спорове , кое му е доброто да те попитам аз :?:

Сря Ное 02, 2005 6:59 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
blondy_driver написа:
Когато въпросните коментари целят разпалване на скандал и дълги дебати прерастващи в безсмислени спорове , кое му е доброто да те попитам аз :?:

... правото на всеки в този форум да изкаже мнението си в рамките на добрия тон. Не видях никъде опит за скандал...

Сря Ное 02, 2005 7:11 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
z написа:
blondy_driver написа:

... правото на всеки в този форум да изкаже мнението си в рамките на добрия тон. Не видях никъде опит за скандал...

Нищо против колегата kuku,но за мен лично във всичките му постове имаше елемент на нездържаност да го кажа най- култулно :arrow:

Сря Ное 02, 2005 7:27 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Виж blondy driver - колегата просто се е почувствувал обиден - и чесно казано разбирам го. Щото си приказваме тук за 1 година FIAT BG за , за хотел ХЮНДАЙ и торти ама 4е тогава 6те е и учреждаването на клуба - никой нищо не каза за това. Ами така де - кво - няма да правим алтернативни клубове - по местоживеене я!
Клуба е регистриран - точка. Въпроса е от тук нататък...... А и за устава и таксата - въобще не е майтап работа. А ако сте го спретнали и него (устава) - ами дайте да видим за кво иде реч.

Сря Ное 02, 2005 8:25 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колеги, отговорите на въпросите за заключването са в правилата на форума, които за съжаление никой не чете:

1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.
1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.

Чет Ное 03, 2005 1:14 am
Модератор
Модератор
Аватар

UNREAD_POST 
Fire_Wire написа:
Виж blondy driver - колегата просто се е почувствувал обиден - и чесно казано разбирам го. Щото си приказваме тук за 1 година FIAT BG за , за хотел ХЮНДАЙ и торти ама 4е тогава 6те е и учреждаването на клуба - никой нищо не каза за това. Ами така де - кво - няма да правим алтернативни клубове - по местоживеене я!
Клуба е регистриран - точка. Въпроса е от тук нататък...... А и за устава и таксата - въобще не е майтап работа. А ако сте го спретнали и него (устава) - ами дайте да видим за кво иде реч.

Да попитам - регистрирането на клуб "Фиат......" в хотела ли стана ? И ако да след моето късно идване :) или след моето ранно заминаване :(.

Сега по темата:
Mitko написа:
1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.

Принципно съм чел правилата и жалко че точно това ми е убягнало.............. Винаги смятам някой форум за общ и когато нещата опрът до собственност - спирам да пиша там. Примерно в Дата.бг - жестока цензора, фрее.евро.нет - и там. Единствено в HWBG има някъква дискусия и затова пописвам от време на време.

Предлагам нещата да се изяснят - фиат-бг.ком (и клуб фиат бг......) еднолични ли ще са или ще са на хората които пишат там?
И освен това апелирам да се преразгледат нещата и подобни точки от правилника на форума да се премахнат.

Чет Ное 03, 2005 10:00 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
1115 написа:
Fire_Wire написа:

Да попитам - регистрирането на клуб "Фиат......" в хотела ли стана ? И ако да след моето късно идване :) или след моето ранно заминаване :(.

Сега по темата:
Mitko написа:

Принципно съм чел правилата и жалко че точно това ми е убягнало.............. Винаги смятам някой форум за общ и когато нещата опрът до собственност - спирам да пиша там. Примерно в Дата.бг - жестока цензора, фрее.евро.нет - и там. Единствено в HWBG има някъква дискусия и затова пописвам от време на време.

Предлагам нещата да се изяснят - фиат-бг.ком (и клуб фиат бг......) еднолични ли ще са или ще са на хората които пишат там?
И освен това апелирам да се преразгледат нещата и подобни точки от правилника на форума да се премахнат.

Съгласен съм с колегата Yellow_Flash_Colorz_PDT_48
Иначе хората, които не са в "управителния съвет" ще подъжават да спрат да постват. А когато човек има нужда от съвет, за него няма значение кой му е помогнал а някой да му помогна :!: "Отлюспването" на разни хора не помага на общата клауза.

Чет Ное 03, 2005 10:44 am
Профил
UNREAD_POST 
За протокола...
Правилата не съм ги писал аз.

Чет Ное 03, 2005 10:46 am
UNREAD_POST 
Mitko написа:
Колеги, отговорите на въпросите за заключването са в правилата на форума, които за съжаление никой не чете:

1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.

Това и др. сигурно е когато постовете са неудобни на шефовете, казвам шефовете защото по тва което правите и се държите точно така излиза, тук вече изчезна равнопоставеността, помислете не върху въпроса коя тема да заключите, а как се държите с потребителите, помислете и върху тази глупост която сте направили, създавате Клуб ФИАТ, а не уведомявате потребителите на форума, та нали именно те ще са ви бъдещите членове... помислете за вашето отношение към тях и не забравяите че тоя клуб който сте регистрирали, можете да си го държите 4-5 или там колкото сте, ако ги няма обикновените членове господа шефове!!!

П.С. Аи сега изтриите ми и поста щото бил по 1.2.
1-во не показвам респект към шеффчетата (не към потребителите)
2-ро та нали форума и клуба са си ваша еднолична собственост можете да си правите квот си искате...

Последна промяна Petrov на Чет Ное 03, 2005 10:52 am, променена общо 1 път

Чет Ное 03, 2005 10:50 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ейййй ама какви хора сме само?

Дай да оакаме първо направеното пък после ще му мислим. Това че клуба е на членовете мисля, че никога няма да има спор.А това кой го е учредил и кой го управлява има ли значение ако се ръководи от интересите на членовете?

Айде да не плюем върху нещо което според мен е само в плюс за идеята.

Чет Ное 03, 2005 10:51 am
Профил
UNREAD_POST 
deqnak__ написа:
Ейййй ама какви хора сме само?

Дай да оакаме първо направеното пък после ще му мислим. Това че клуба е на членовете мисля, че никога няма да има спор.А това кой го е учредил и кой го управлява има ли значение ако се ръководи от интересите на членовете?

Айде да не плюем върху нещо което според мен е само в плюс за идеята.

Ами то създаването не е по интересите на потребителите, а какво остава за напред.
Никой не е казал да плюем или да храчим :) става въпрос, че някои се държат така все едно си им е лична собственост.

Чет Ное 03, 2005 10:56 am
UNREAD_POST 
Petrov написа:
Mitko написа:

Това и др. сигурно е когато постовете са неудобни на шефовете, казвам шефовете защото по тва което правите и се държите точно така излиза, тук вече изчезна равнопоставеността, помислете не върху въпроса коя тема да заключите, а как се държите с потребителите, помислете и върху тази глупост която сте направили, създавате Клуб ФИАТ, а не уведомявате потребителите на форума, та нали именно те ще са ви бъдещите членове... помислете за вашето отношение към тях и не забравяите че тоя клуб който сте регистрирали, можете да си го държите 4-5 или там колкото сте, ако ги няма обикновените членове господа шефове!!!

П.С. Аи сега изтриите ми и поста щото бил по 1.2.
1-во не показвам респект към шеффчетата (не към потребителите)
2-ро та нали форума и клуба са си ваша еднолична собственост можете да си правите квот си искате...

Колега, има 2 вида хора. Такива дето дебатират и такива дето вършат работа. Ако "шефчетата" бяхме от първите, тоя форум нямаше да го има и щяхме още да си седим в dir.bg

PS: Няма да казвам кои от пишещите по тази тема бяха поканени на учредителното събрание и не пожелаха да дойдат.

Чет Ное 03, 2005 10:58 am
UNREAD_POST 
Да съм казал, че не вършите работа? Въпреки че не сте единствените които могат да пуснат форум и да купят един домейн, но тва е др. въпрос.
Тук стаа дума за отношението ви към обикновенните потребители и бъдещи членове в клуба, става дума, че много, много не зачитате тяхното мнение, а да не говоря, че и не го искате, тук за мен няма дискусия.

Чет Ное 03, 2005 11:03 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща