Дата и час: Вто Юли 15, 2025 10:04 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15 мнения ] 
"Клуб ФИАТ България" - първи стъпки 
Автор Съобщение
UNREAD_POST "Клуб ФИАТ България" - първи стъпки
Приятели, форума ни съществува вече една година. Най-после в Събота беше направена първата крачка за съзадването на един истински клуб на почитателите на FIAT. Беше проведено учредителното събрание на "Клуб ФИАТ България"

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пон Окт 31, 2005 6:41 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Изображение

www.locksmith-bg.com

Пон Окт 31, 2005 7:20 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Хайде, Мите, на добро да е!
Аз ще бъда първия (сигурно след hit-ko) от провинцията който ще се запише в един бъдещ клуб.
само дано членския внос да не е такава цифра като на Алфистите че само аз познавам 3-4 човека които заради него не са се записали.

Пон Окт 31, 2005 11:00 pm
UNREAD_POST 
Бравос, бравос!!! :D
И аз ще съм един от първите от "провинцията", пишете ме и мен.
В тази връзка не е лошо във форума да бъде огласен учредителният акт (устав) на клуба
за да може всеки да види какви са целите и интересите на клуба и също да се запише в него.
Най-малкото за да се видят изискванията за членство и реда за придобиването му.

Вто Ное 01, 2005 10:06 am
UNREAD_POST 
Колеги, не знам, колко от вас ме познават и не ме интересува, погледнато реално, НО бих искал да задам един такъв въпрос:
Защо аз пиша в друга тема, в този форум, за регистрация на "Клуб ФИАТ България" и очаквам отговор или изобщо някаква реакция от ваша страна, при положение, че недвусмислено показах, че мога да помогна много на бъдещия клуб, защото имам счетоводни къщи, които правят по няколко регистрации в месеца, познати, приятели юристи, връзки, време, знания и финансова възможност... НО никой нищо не каза, докато с колегата "bright" си коментирахме регистрацията, 3 дена преди някой да реши сам, да се обади на няколко други, да се съберат на някакво събрание и да решат нещо... без да се огласи публично във форума, без да се направи проучване, без изобщо някой да се съгласува с някого, а направо юруш на маслините - то така и аз можех да събера няколко приятелчета и да регистрираме "Клуб ФИАТ България" или сега всеки посетител на форума трябва да си регистрира собствен "Клуб ФИАТ...", само защото няколко човека тук не се съобразяват с околните и си действат на своя глава, и поставят всички пред свършен факт :idea:
Така ли ще бъде и занапред в този клуб :?: :?: :?:
Еднолично ли ще се решават проблемите :?: :?: :?:
Някой е повече от другите ли :?: :?: :?:

Вто Ное 01, 2005 3:17 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Kuku написа:
...3 дена преди някой да реши сам, да се обади на няколко други, да се съберат на някакво събрание и да решат нещо... без да се огласи публично във форума, без да се направи проучване, без изобщо някой да се съгласува с някого, а направо юруш на маслините - то така и аз можех да събера няколко приятелчета и да регистрираме "Клуб ФИАТ България"...

Идеята за създаването на клуба се е родила много преди ти да разбереш за съществуването на форума/съдя по датата на регистрацията ти/ и да се регистрираш тук. Всеки който има желание ще има възможност да стане равноправен член. Благодарим ти за предлаганата помощ, при нужда ще се възползваме.

www.locksmith-bg.com

Вто Ное 01, 2005 3:37 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Kuku написа:
Колеги, не знам, колко от вас ме познават и не ме интересува, погледнато реално, НО бих искал да задам един такъв въпрос:
Защо аз пиша в друга тема, в този форум, за регистрация на "Клуб ФИАТ България" и очаквам отговор или изобщо някаква реакция от ваша страна, при положение, че недвусмислено показах, че мога да помогна много на бъдещия клуб, защото имам счетоводни къщи, които правят по няколко регистрации в месеца, познати, приятели юристи, връзки, време, знания и финансова възможност... НО никой нищо не каза, докато с колегата "bright" си коментирахме регистрацията, 3 дена преди някой да реши сам, да се обади на няколко други, да се съберат на някакво събрание и да решат нещо... без да се огласи публично във форума, без да се направи проучване, без изобщо някой да се съгласува с някого, а направо юруш на маслините - то така и аз можех да събера няколко приятелчета и да регистрираме "Клуб ФИАТ България" или сега всеки посетител на форума трябва да си регистрира собствен "Клуб ФИАТ...", само защото няколко човека тук не се съобразяват с околните и си действат на своя глава, и поставят всички пред свършен факт :idea:
Така ли ще бъде и занапред в този клуб :?: :?: :?:
Еднолично ли ще се решават проблемите :?: :?: :?:
Някой е повече от другите ли :?: :?: :?:

Наистина малко хора те познаваме. Всичко за което казваш щеше да ни е много полезно, но разбираме за това със закъснение. Благодарим за предложената помощ и ще се възползваме от нея акo има нужда.

Вто Ное 01, 2005 3:45 pm
UNREAD_POST 
Kuku написа:
......... че мога да помогна много на бъдещия клуб, защото имам счетоводни къщи, които правят по няколко регистрации в месеца, познати, приятели юристи, връзки, време, знания и финансова възможност... ...........

Другарю !!! клубовете се регистрират от съда.. не от счетоводните къщи !!! а връзки и време всеки ще намери.
Пари също. По-добре предложи нещо конструктивно и градивно вместо да се пъчиш с имане и можене.
Айде със здраве !!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Вто Ное 01, 2005 3:47 pm
Модератор
Модератор
Аватар

UNREAD_POST 
...................................

ехххххххххххх..............а аз толкова имах желание да направим този клуб заедно, пък то всичко станало зад гърба ми.

Вто Ное 01, 2005 5:21 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
и са ако некой спомене за profits от съществуване на тоя клуб за евентуалните клубари ... ще е доста интересно :D

Вто Ное 01, 2005 5:59 pm
Профил
UNREAD_POST 
Snaker написа:
и са ако некой спомене за profits от съществуване на тоя клуб за евентуалните клубари ... ще е доста интересно :D

Профитссс дал Господ ! на база на желаещите да членуват ще се преговаря за отстъпки и т.н. при сервизи, магазини и прочие. Даже ми се върти в главата и нещо за горивото да мислим... нещо от рода на картите на ОМВ. Ама нека първо се саберем и да се преброим, пък профитите после

Вто Ное 01, 2005 6:15 pm
UNREAD_POST 
Alexius написа:
Идеята за създаването на клуба се е родила много преди ти да разбереш за съществуването на форума/съдя по датата на регистрацията ти/ и да се регистрираш тук. Всеки който има желание ще има възможност да стане равноправен член. Благодарим ти за предлаганата помощ, при нужда ще се възползваме.

Ти как разбра, аз кога съм разбрал за съществуването на каквото и да е, като даже не ми знаеш името :?: :!: :shock:
Много хора от сегашните форуми на FIAT, Alfa и Lancia ги познавам от близо 5 години, още от форумите в "dir.bg", а това е доста преди, който и да е, да си помисли, че ще се регистрират авто-клубове в България, НАЛИ :?: :!:

Mitko написа:
Наистина малко хора те познаваме. Всичко за което казваш щеше да ни е много полезно, но разбираме за това със закъснение. Благодарим за предложената помощ и ще се възползваме от нея акo има нужда.

Митко, като щеше да ви е много полезно, защо си мълчахте от 26 октомври до 31 октомври, а преди това, защо мълчахте, или малко време имахте за да пуснете анкета, допитване, проучване, дори най-обикновена тема във форума.... ааааа, или не, вие се събрахте, решихте го и тогава казахте на всички останали, какво сте решили, че даже и сте го направили вече :!:
А вие, кои бяхте, че не се сещам... :roll:

x 1/9 написа:
Другарю !!! клубовете се регистрират от съда.. не от счетоводните къщи !!! а връзки и време всеки ще намери.
Пари също. По-добре предложи нещо конструктивно и градивно вместо да се пъчиш с имане и можене.
Айде със здраве !!!

Да, другарю, но ако се поинтересуваш малко повече, ще разбереш, че и четоводните къщи правят регистрацията в съда, за да не ходиш ти или който и да е друг от клуба, и за това взимат хонорар 100лв, а аз щях да изпратя човек да го направи без пари и без да се занимавате вие :!:
Връзки може и да намериш, но с цената на какво - не е ли по-добре да използваме вече създадените такива :?: :!: както например - да разбера по телефона, че името "Клуб ФИАТ България" е запазено на 21.10.2005г. :idea:
А пари от каде ще намерите, нали ви се виждат много 60лв. членски внос за една година (5лв. на месец :shock: :roll: ), пък изведнъж не са проблем 200лв. за регистрация - нещо май си противоречите клубно :mrgreen:

Нямам какво да ви предложа повече, аз като предложих помощ всички се правихте на ударени 5 дена, а сега съм ви виновен, че се перча - напротив, не се перча, имах огромното желание да помогна и най-добронамерено ви казах какво мога да направя, и щях да го направя с най-голямо удоволствие, заедно с Вас, но вие преценихте, че нямате нужда от помощ, може би, защото сте голяма работа или тепърва ще ставате много важни, та случайно някой да не ви отнеме правото да се биете в гърдите после.... :roll: :idea:

П.П.
И не разбрах, защо толкова усърдно ми благодрите за помоща, като аз нищо не съм направил :mrgreen: и нямам намерение да правя, вече :!:
А даже няма и да членувам в клуба, защото отношението ви не ми допада изобщо ("....благодарим ти, но няма нужда, но иначе може да се възползваме....") и се страхувам, че занапред ще става все по-лошо, за съжаление на всички останали :idea: :!:

Спирам да коментирам и ви пожелавам успех :!:

Вто Ное 01, 2005 10:41 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Колеги,мисля че е безсмислено да спорим кой по-добре е щял да направи регистрацията на клуба!!!Аз сьщо малко сьм ядосан ,че трябваше така да разбера за това,но вече е факт...Надявам се за напред да се допитвате до всички вьв форума ,малко или много всички фенове заслужават да знаят какво става. :angry: .......Аз сьщо сьм потенциален член на клуба и даже се радвам ,че най-после има някакво раздвижване..... :dontknow: :idea:

Сря Ное 02, 2005 12:24 am
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Kuku написа:
Alexius написа:

Ти как разбра, аз кога съм разбрал за съществуването на каквото и да е, като даже не ми знаеш името :?: :!: :shock:
Много хора от сегашните форуми на FIAT, Alfa и Lancia ги познавам от близо 5 години, още от форумите в "dir.bg", а това е доста преди, който и да е, да си помисли, че ще се регистрират авто-клубове в България, НАЛИ :?: :!:

Mitko написа:

Митко, като щеше да ви е много полезно, защо си мълчахте от 26 октомври до 31 октомври, а преди това, защо мълчахте, или малко време имахте за да пуснете анкета, допитване, проучване, дори най-обикновена тема във форума.... ааааа, или не, вие се събрахте, решихте го и тогава казахте на всички останали, какво сте решили, че даже и сте го направили вече :!:
А вие, кои бяхте, че не се сещам... :roll:

x 1/9 написа:
Айде със здраве !!!

Да, другарю, но ако се поинтересуваш малко повече, ще разбереш, че и четоводните къщи правят регистрацията в съда, за да не ходиш ти или който и да е друг от клуба, и за това взимат хонорар 100лв, а аз щях да изпратя човек да го направи без пари и без да се занимавате вие :!:
Връзки може и да намериш, но с цената на какво - не е ли по-добре да използваме вече създадените такива :?: :!: както например - да разбера по телефона, че името "Клуб ФИАТ България" е запазено на 21.10.2005г. :idea:
А пари от каде ще намерите, нали ви се виждат много 60лв. членски внос за една година (5лв. на месец :shock: :roll: ), пък изведнъж не са проблем 200лв. за регистрация - нещо май си противоречите клубно :mrgreen:

Нямам какво да ви предложа повече, аз като предложих помощ всички се правихте на ударени 5 дена, а сега съм ви виновен, че се перча - напротив, не се перча, имах огромното желание да помогна и най-добронамерено ви казах какво мога да направя, и щях да го направя с най-голямо удоволствие, заедно с Вас, но вие преценихте, че нямате нужда от помощ, може би, защото сте голяма работа или тепърва ще ставате много важни, та случайно някой да не ви отнеме правото да се биете в гърдите после.... :roll: :idea:

П.П.
И не разбрах, защо толкова усърдно ми благодрите за помоща, като аз нищо не съм направил :mrgreen: и нямам намерение да правя, вече :!:
А даже няма и да членувам в клуба, защото отношението ви не ми допада изобщо ("....благодарим ти, но няма нужда, но иначе може да се възползваме....") и се страхувам, че занапред ще става все по-лошо, за съжаление на всички останали :idea: :!:

Спирам да коментирам и ви пожелавам успех :!:

Колеги,моля да съблюдавате добрия тон на форума.
Идеята за съдебна регистрация на клуба се роди преди повече от година. За това,че името "Клуб ФИАТ България" е запазено на 21.10.2005г. имат "вина" точно 6 човека.Бих искал да изразя моето съжаление,че не сме те познавали преди това колега Кuku,или поне аз не съм.Лично аз не желая,ничии интереси да бъдат поставяни над тези на клуба ,без значение дали са засегнатиили не. Мнението ми е ,че с ОБЩИ усилия клуба ще се развива за напред, ако се избягват такива нападки.

Поздрави.

Сря Ное 02, 2005 12:31 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Колеги вижте,че темата е съобщение. Това означава, че дискусии не би трябвало да има. Това, че има е добре, но вече избива в нежелана посока.

Заключвам темата!

Сря Ное 02, 2005 1:14 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15 мнения ]