|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 12:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
”Фиат” в съюз с ”Тата мотърс”
Автор |
Съобщение |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
 ”Фиат” в съюз с ”Тата мотърс”
"Фиат" подписа споразумение за коопериране с най-големия индийски производител на автомобили "Тата моторс". То е твърде неясно и съдържа само намерения. Работна група тепърва ще анализира с какво двете фирми могат да си бъдат полезни. От индийска страна е подхвърлено, че могат да се разработват общи платформии модели или да си разменят технологии.
В последните месеци "Фиат" се активизира в подобни "дипломатически" операции, като търси съюзници по цял свят, които биха му помогнали да съкрати разходите за разработка и внедряване. Заедно с "Форд мотърс" ще бъде разработен малък градски модел. Това е изненадващо, тъй като "Фиат" традиционно е най-силен именно при малките коли.
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Сря Сеп 28, 2005 10:32 am |
|
 |
mladej_it
Кара Симсонка
Регистриран на: Пон Ное 08, 2004 2:26 pm Мнения: 56 Местоположение: София
|
тея според мен освен да дават пари не бих казал че ще попмогнат много в разработването. Като се сетя имат един модел дето е някав пикап ми то откадето го погледнеш мерцедес сеедно фиат да сключи договор с лада така ми звучи дет до днес ползват мотор на фиат отпреди 50 години
|
Чет Сеп 29, 2005 9:06 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|